2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Allah sana da sabır versin canım. Emire ye üzülüyordum çok, sen de aynı durumdasın demek. Allah senin de eşine vicdan versin

Ne kadar zor hissettiklerin benim esimde giyim esya alma konusunda bi sıkıntı yok elinde ne varsa dokuyor oglumuza ama ilgisiz gibi geliyor bana mesela evden cikarken insan bebegini koklamadan nasil cikar anlamiyrm ben yarim saate bi kokluyrm nerdeyse uykusunda bile. Bugun mesaj attim esime evladina karsi niye ilgisizsin diye bakalim ne diycek

Evet bu grupta da öyle hatalı ölçüm yaşayanlar oldu. Bana da oldu. Bir gittim iri dedi. 2 hafta sonra Bebek normal yanlış ölçmüşümdür dedi. 2 hafta sonra yine iri deri. Çok umursamıyorum artık. Sağlıklı olsun da, çıkınca görcez bakalım kaç kiloymuş miniğimiz

herkezin farklı oluyor ama biiz<mkisi bayağı öküzlüğe giriyor artık diyorum ya beterin beteri var deyip susuyoruz konuşsam kavga etsem benden çok kendini parçalar olan çoçuğuma olur ben çok sabırsız ve çat çat kavga eden biri idim ilk anne olduğumu dün anladım çoçuğuma zarar gelir diye susarak sinerek durunca dedim ki önce yaradan sonra evlat bunlar geçeççek ve ben bu adamı boşayacam sabır az kaldı dedim sabahda koşa koşa işe geldim en rahat olduğum yere sende çok takılma uyar ama bizleride göz önünde bulundur

Plasenta yaşlanması ve su azalması en tehlikeli işlerden biri, doktor da sık kontrol istemiş. Ben sanırım normal beklememe rağmen, hemen sezaryen isterdim.
Geçmiş olsun.

Msj ın çok aydınlattı beni.
Allah razı olsun senden.
Bilmediklerimi öğrenmiş oldum.
Nedense içim eşimin konuşmasından sonra çok huzursuz. Hani iç sıkıntısı olur da bir türlü geçmez ya aynen o şekildeyim.
Rabbim Her birimizin yar ve yardımcısı olsun.

Ben Dr a %100 güveniyorum diyemiyorum. Belki insanlara olan güvensizliğimden bu bilmiyorum. Bir de her gittiğimde yoğun olduğu için tam tatmin olup çıkmıyorum odasından. Soracaklarımı da nette kendim araştırıyorum bu yüzden. Belki bu yüzden telaşa düştüm. C.tesi ne olursa olsun konuşcam ama. Hemen c.tesi oluversin.

Ben eşime annen gelirse ben çocuğu da alıp annemlere giderim ne yaparsanız yapın dedim. 40ım çıkana kadar annemden başkasını istemiyorum dedim. Tamam dedi :)))

Maşallah sert çıkmışsın bayağı
Kız ben kocama öyle desem gücenir diye cesaret edemem. Ben de isterim evde sadece kendi annem olsun ilk zaman, sonra da sadece kocamla kalayım ama, o da kendi annesine kıyamaz belki torununu görsün ister ne bileyim
Eşimin de kalbini kırmak istemiyorum onun için ses çıkarmıyorum.
İyi seninki gücenmemiş.

bende istemem uzun sure kalmalarini ama hic biseyde diyemem yapım degil anca icime atarim ama su bi kesin esime yuklenirim heralde ben genelde maşa olarak esimi kullanirim
E öyle olursa da eşinle aranız bozulur.
Mesela buradaki arkadaşlar bilir, ben hastahaneye doğumdan sonra gelmenizi istiyorum, o zaman da 1. derece akraba dışında kimseyi istemiyorum dedim, kv kp hepsi üzerime geldi, alınmışlar efendim. Ben de en iğrenç detaylarla kanama, bez değiştirme, fitil vs hepsini anlattım, bunlar olurken eşim dışında yanımda annemi dahi istemiyorum, saygı gösterin dedim
Eminim hafta sekiz gün dokuz, bizim gelin de ne biçim insan diyorlardır ama yüzüme söyleseler ne olacağını bilirler rahatım yani :)

Zencefill90 canım sen hala aynı doktora mi gidiyosun yoksa değiştirdin mi yine?
Aynı doktora gidiyorum canım değiştirmedim bi daha. Cengizhan beyden memnunum. Ama 2 defa gece acilden gidince bi kere çetin diye bi doktora bi kere de levent beye denk geldim herkes başka bişi söylüyo. Çetin kiloyu bol keseden sallıyo levent de biraz az ölçüyo. Cengizhan beyin ölçümünü dikkate alıyorum ben tam ayarında senle belki nst de yan yataklarda yatıyoruz farketmiyoruz sen de central a geliyosun dimi ?

Canım çok riskli bir durum olsa doktor yatış yapmaz mıydı? Ama ben olsam senin yerinde doktor yeterince doğru bir karar verdi mi emin olmak için bir doktora daha görünürdüm öncelikle. İstiyorsan bir doktora daha görün kafandaki soruları ona yönelt, hani akşam bişey olsa nasıl farketmem diye. Ona göre bir karar verirsiniz?

Kızlar ben de kontrolden geliyorum, açıklık için muayene oldum açıkçası Benin canım yandı yine. çatı kemiklerim de dar olduğu için nihayetinde cuma gününe spinal epidural randevusu verdi 2 haziran oldu Doğum tarihimiz. Gece olan sancıyı sordum ama o ritmikleşmedikçe sorun değil dedi. Fiyat bilgisi merak edenler varsa 1350 lira, tek kişilik oda 250 iki kişilik 90 tl Trabzon Medical park

Plasenta yaşlanması ve su azalması en tehlikeli işlerden biri, doktor da sık kontrol istemiş. Ben sanırım normal beklememe rağmen, hemen sezaryen isterdim.
Geçmiş olsun.
Yapı olarak evhamlı heycanlı bi tipim. Söz konusu bebek olunca gerisini sen düşün. Kalbim gırtlağımda atıyor şuan. Tansiyon nabız normal Allah tan. Sakin olup dua edip hareketleri takip edicem ve sezeryan olayını konuşacam. Bebeğim daha önemli benim normal doğum takıntımdan. Saol CANIM

bende istemem uzun sure kalmalarini ama hic biseyde diyemem yapım degil anca icime atarim ama su bi kesin esime yuklenirim heralde ben genelde maşa olarak esimi kullanirim

Ben de eşimle paylaşırım çok bunalırsam ama eşim de gidin artık diyemez ki.

Canım ben de internette okuduklarım ve doktorumun söylediğine göre yazdım buraya ama senin yerinde olsaydım napardım bilmiyorum amacım akıl vermek değil öyle bi mesuliyete girmek istemem eşin de haklı temkinli olmakta. Yani sen içinden geçeni düşün karar ver bence. Ama öyle her an bebeğe bişey olur diye de uykuların kaçmasın diye yazdım. Ben 2 gün önce bebeğim hareket etmiyo diye doktora koştum hemen, ki 2 gün öncesinde kontrolde herşey normaldi. Doktorum dedi ban nst senin iyiydi öyle 2 günde bebeğe bi anda bişey olmaz kordon sıkışması ve plesenta ayrılması dışında merak etme dedi. Ben de takmıştım kafama suyu azalırsa, plesenta yaşlanırsa beslenemezse diye öyle olsa belirtileri olurdu nst de dedi. Yine de dediğim gibi sen en ufak bi azalma bile hissetsen git kontrole içinde kalmasın. Beklemenin sebebi normal doğum içinse, suni sancı talep edersin belki haftan zaten çok iyi korkmana gerek yok artık bebeğin erken doğum sayılacak haftayı geçmiş.

İlk çocuk mu canım sizinki? Bazıları şey diyor ya, erkekler baba olduğunu Bebek baba diyene kadar anlamazmış. Bizim gibi içgüdüleri olmadığı için. Ondan bocalıyor olabilir mi?

Doğru dedin. Yarın sabah eve yakın başka bi özel hastane var oraya gidip bilgi alayım. Akıl akıldan üstündür ne de olsa.

Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
Yarın başka bi hastaneye gidip bilgi alacam ve c tesi de kendi hastanemde nts girip Dr la konuşcam. Ben bu sıkıntıyla 13 haziranı bekleyemem ölürüm heycandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…