2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Noldu gruba arkadaslar ne cok yazmissiniz imkansiz bu kadar sayfayi okumam naptiniz siz

Selam arkadaşlar ben de diğer gruptan transfer buraya. Dün gece benimki yokladı bi beni, 4 saate yakın belden kasıklara vuran ağrı ve kasılma yaşadım 5dk da 1. Hatta doğum başlıyo kesin diyip sabahın 5inde göğüs pompasını, göğüs kalkanını, emzik, biberon kaynattım ocakta hastane çantasını hazırladım sonra eşimi uyandırmaya diye gittim uyuyakalmışım. Uyandığımda ne sancı ne kasılma hiçbişey yoktu

ah güzelim takma diyecemde insanın elinde değil yemin ederim şu an boşanlım dese koşa koşa boşarım okadar soğudum sorumsuz insan bebeğe tek iğne dahi almadı sorsan 4 çoçuk şstiyormuş çok çaresiizm doğumu bekliyorum beterin beteri var bide hala çalışuıyorum ymk düzeni olmuyor diye içten içe bana kinlendiğinede iddia girerim yaradanım yar ve yardımcımız olsun inş

ah güzelim takma diyecemde insanın elinde değil yemin ederim şu an boşanlım dese koşa koşa boşarım okadar soğudum sorumsuz insan bebeğe tek iğne dahi almadı sorsan 4 çoçuk şstiyormuş çok çaresiizm doğumu bekliyorum beterin beteri var bide hala çalışuıyorum ymk düzeni olmuyor diye içten içe bana kinlendiğinede iddia girerim yaradanım yar ve yardımcımız olsun inş

Ben zaten aldım da çocuk da tosun oldu. Geçen hafta 2664 gramdı bu hafta 3358 gram. Tosun paşa:)))
Canım ultrason ölçümleri de yanlış olabiliyo bazen. 1 haftada 700gr bana pek gerçekçi gelmedi. Benim bebeğim 1 hafta geriydi, sonra bigün acilden gidince başka nöbetçi doktora denk geldim, 2 gün önce 1900 çıkan bebeğe 2 gün sonra 2600 demişti. 1 hafta sonra 2300 denildi. Bebeğin kilo verme ihtimali olmadığına göre yanlışlık oldu herhalde. Bi de bi arkadaşımın doktoru bebeğin iri olucak 4 kilo falan diyip kızı sezaryana almış bebek 3050 doğmuş. Tabi senin durum farklı olabilir ama belli de olmaz

Ben eşime annen gelirse ben çocuğu da alıp annemlere giderim ne yaparsanız yapın dedim. 40ım çıkana kadar annemden başkasını istemiyorum dedim. Tamam dedi :)))

Kızlar dünden beri huzursuzum çok.
Dün kontrolüm vardı yukarda yazdıklarımı kaçıran varsa okuyup bi akıl versin bana.

Korkuyorum...

Plesanta yaşlanması + suyun sınırın altında olması...
Siz benim yerimde olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Hareketleri azalırsa hemen gel dedi ama dün eşim aklıma iş düşürdü. Gece boyunca kabus gördüm. Gece uyurken bişey olsa sabaha kadar uykuda nasıl takip edecen hareketlerini bence c.tesi konuşalım alsın bebeği sağ salim doğru zaman ne zamansa dedi. Birkaç tanıdıkla konuştum onlarda normal doğum beklemek uğruna strese girme bebeğini riske atma vs vs bişekilde yorumlar hep riske girmeyip gelişimi tamamlamıştır diyip sezeryan olmam.

Kendinizi yerime koyun ve fikir verin bana.

Kesinlikle canım benim kvde her şeye karışan bi tip benim birde görümce var başımda sütüm kesilir sinirden falan diye korkuyorum Allah sabrını verir inşallah

Sende aynı yani kv +görümce.

Allah bize bir sakinlik versin inşallah ta, bebeğimizi bol sütlü sakin sakin bakalım. Çok korkuyorum ben sinirlenmekten, sütümün kesilmesinden.

Canım plesenta yaşlanması ve su azalması durumunda öyle sen gece uyurken bi anda çocuğa bişey olmaz. İnternette de okudum araştırdım. Böyle durumlarda önce bebeğe giden oksijen azalır , bebekte gelişim geriliği olurmuş, nst de kalp atışı yavaşlarmış, sana stres altındayım diye sinyal verirmiş. Nst iyi çıkınca çoğunlukla bebeğin 1 hafta daha iyi durumda olacağı anlamına geliyor dedi benim doktorum. Nst sadece ani olan şeyleri kestiremez onlar da kordon sıkışması ve plesentanın duvardan ayrılması gibi ani olan şeylermiş. Onlar dışındaki şeyler öyle bebeğe bi anda zarar vermez. Bebeğin hareketleri yukarıda yazdığım 2 şey dışında öyle bi anda kesilmez. Önce azaldığını hissedersin merak etme. Zaten diğer türlü olsa doktorun bekletmezdi seni emin ol hemen alırdı. Forumda birinde okumuştum 35. Haftada suyu gelmiş kadının , bebeği 38 e kadar içeride hiç susuz tutmuşlar

Anlattığın iyi oldu. Koştura koştura doktora gitmeyelim bari öyle bişey olursa

Ben eşime annen gelirse ben çocuğu da alıp annemlere giderim ne yaparsanız yapın dedim. 40ım çıkana kadar annemden başkasını istemiyorum dedim. Tamam dedi :)))
Ne güzel tamam demiş ya benimki hayatta kabul etmez evlenince aile çok değerli oldu

bende istemem uzun sure kalmalarini ama hic biseyde diyemem yapım degil anca icime atarim ama su bi kesin esime yuklenirim heralde ben genelde maşa olarak esimi kullanirim

Valla aynı durumda olsam kesinlikle beklemezdim. Ama doktoruna guvenmekte önemli.

Ben su bitene kadar beklemiştim ama doktorum çok iyiydi. 2 günde bir hastanedeydim. Hareket takibi yapıyordum.

Şimdi olsa sağlık problemi yoksa hemen aldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…