- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Muayeneden sonra buraya yazar misin canim rica etsem? Yarın benim de var ve hala emin değilim yaptırıp yaptırmama da. Muayenin zorluk derecesi hakkında bilgi verirsen cok sevinirimArkadaşlar günaydın, gece hiç uyuyamadım, gaz sancısından kıvrandım durdum. Şimdi hala geçmedi batıyo. Erik yemiştim o yaptı sanırım. Bi saat sonra kontrolüm var, çatı muayenesi de olcam.
Gaz sancısı için bi önerisi olan var mı ya ?
Ben de cok vitamin kullaniyorum aslinda. Osteozinc devit ferro sanol haftada 2kere de omega. Ama bunlar kilo aldirmiyo oyle. O basta kullandigimla ilk 3ayda 8kilo aldim resmen. Sonra onu birakinca durdu kilo. Ustune de seker durumundan diyetisyene gidip duzenli yemeye calisinca 11 12 kilo anca aldim toplamda. Zaten kilolu basladim bu bile fazla aslindaBenim az kaldı 20 kg almış olmama birde omega 3 verdi üstüne. bildiğin vitamin deposuyum
bende aynı şekilde zaten karışıyordu.. Bir iki kişi var aklımda net gerisi yok gibi. Kendi kendime yazı yazıyormuşum gibi hissediyorum aradaKızlar bura baya yoğunlaştı kime cevap vereceğimi şaşırıyorum, isimlerde karışıyor zaten isim hafızam zayıftır hepten gitti
Şimdi en yakın doğum kimin
Decaviti savsaklarım ben o zaman zaten az zaman kaldı. 1 gün omega 1 gün decavit alırımBen de cok vitamin kullaniyorum aslinda. Osteozinc devit ferro sanol haftada 2kere de omega. Ama bunlar kilo aldirmiyo oyle. O basta kullandigimla ilk 3ayda 8kilo aldim resmen. Sonra onu birakinca durdu kilo. Ustune de seker durumundan diyetisyene gidip duzenli yemeye calisinca 11 12 kilo anca aldim toplamda. Zaten kilolu basladim bu bile fazla aslinda
12 Mayıs'ta izne mi çıktın, ara rapor mu aldın?
Doktora sormadan yapma bence cnm. Benim kan degerim de vitamin stoklarim da yerindeydi o zmn doktorum ondan dusunmeden kesti. Zaman Ilerleyince de hep yeni vitaminler ekledi. Belki sende farkli bi durum vardir Allah korusun bebis etkilenmesin. Onun sagligi kilodan da onemliDecaviti savsaklarım ben o zaman zaten az zaman kaldı. 1 gün omega 1 gün decavit alırım
Ben kendi ailemin yanında sürekli söyleniyorum. Kimseyi istemiyorum sadece kocamla bakmak istiyorum bebeğimize vs dedim.
annem sen kovsan bile gelirim, ne demekmiş o dedi. Eşimde o laf sana değil, ben mesajı aldım dedi :))
Annemde her tek yakalandığında beni tembihliyor, sakın kv kötü davranma, misafir onlar elbette gelecek fln deyip iyice işkillendiriyor beni :)) Bişey yapacağım yoksa bile teşvik ediliyorum sanki
Napıcaz
Demiri bırakma çünkü doğum sonrası bile kullandırmaya devam ettiriyor Dr.kizlar ilaclarinizi kullanmaya devam ediyormusunuz mesela kalsiyum ilaci kan ilaci ben bi tek kalsiyuma ve d vitaminine devam ediyorum magnezyumu ile demir yani kan ilacimi biraktim
Sütü etkiliyorsa eşime direk derim, en fazla 2 gün sonra yolla sütüm kaçıyor, bebemiz aç kalacak derim o zaman anında biletleri alır valla ahahahahahBenim annem de aynıKalcak kalcak gitçekler tabi diyor sabret diyor. Sesini çıkarma diyor. Hayırlısı diyim ne diyim. Seviyorum ama huyu var işte. KV benim giydiğim şeyin ince olduğuna üşüceğime bile laf söyleyen insan, bebek doğunca karışmıcağını hiç sanmıyorum onun için şimdiden stresteyim. Ben yanıyorum ateş basıyor üstüne bişey giy deyip duruyor.
Kavgasız gürütltüsüz atlatsak şu süreci. Tartışmayı da umursamıcam ama sütüm kaçacak sinirden üzüntüden yavrum etkilenecek diye çok korkuyorum.İnsan kendi annesine laf söylüyor da, kv olunca aynı olmuyor işte.
Ben bebeğin kilosunda ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü oğlumda hiç aksatmadan vit ilaçlarımı içmiştim çok iyi doğdu şimdi hiç vitamin içmedim az kilo aldı. Gerçi fos bir kilo vardı şimdi zayıf bir çocuk.Ben kullanmaya devam ediyorum acaba ondan mı çok kilo aldı çocuğuum??
Seyyy aslinda biraz haklari var ama cok degil:) yani uykusuzluk had safhada heleki emzirirken. Karnimdayken niye kipirdamiyon diye durterdim simdide bes dakkaya bi nefes aliyormu burnu tikandimj diye kontrol ediyorum huylu huyundan vazgecmiyor:) ama bi melekle basbasa olmak kadar guzel bisey yok o kesin:)
Kızlar bura baya yoğunlaştı kime cevap vereceğimi şaşırıyorum, isimlerde karışıyor zaten isim hafızam zayıftır hepten gitti
Şimdi en yakın doğum kimin
Kızlar öyle demeyin. Anne karnında gelişimini ne kadar çok tamamlarsa o kadar iyi. Drsezeryan için 38+4 e gün verdi bana kalsa 39 haftada olsunBende 37 sonu 38 başları gelsin istiyorum. Eşimde tam 40 ta gelsin diyor. Zaman azaldıkça sabırsızlanıyorum ben :)
Raporu almışsın zaten, ancak devlette doğum tarihinden itibaren başlıyor rapor. O yüzden ben ne olur ne olmaz almanı tavsiye ederim 40'a kadar doğurmazsan. Sonra da şefinle konuşup teslim edersin.12 mayısta 37+0 idim, o nedenle calisamaz raporum başladı yanlış anlatmışım kusura bakma, şimdi gelecek hafta cuma da 40+0 oluyoruz ya, öyle birşeyler dedi millet sonra doğum yapmış gibi doğum sonrası izninı başlatacaklar hemen dediler, hatta eğer dogurmazsan hastaneden doguramadigina dair hastaneden yazı al dediler?
Evet canım beni yokluyor bebiş erken gelme niyeti yoksa pazartesi sabah 7 de alacak kızımıEvet canım kesinlikle haklısın. Ama dediğin gibi bir melekle başbaşa olup onun kokusunu içine çekmekte herşeye değer
İki gündür kayınvalidemdeyim grip oldum diye özel bakıma aldı beni :) listeyi düzenlemem lazım telefondan çok zor oluyor. Sıradaki doğum bildiğim kadarıylaAydii yarın. Pazartesi günüde fener50 ve ozzzy28 canım. Normal doğum olarakta 40. Haftası dolan marey var ama ondan ses yok sanırım
@TuruncuHayal teşekkür ederim canım
Kesinlikle canım benim kvde her şeye karışan bi tip benim birde görümce var başımda sütüm kesilir sinirden falan diye korkuyorum Allah sabrını verir inşallahBenim annem de aynıKalcak kalcak gitçekler tabi diyor sabret diyor. Sesini çıkarma diyor. Hayırlısı diyim ne diyim. Seviyorum ama huyu var işte. KV benim giydiğim şeyin ince olduğuna üşüceğime bile laf söyleyen insan, bebek doğunca karışmıcağını hiç sanmıyorum onun için şimdiden stresteyim. Ben yanıyorum ateş basıyor üstüne bişey giy deyip duruyor.
Kavgasız gürütltüsüz atlatsak şu süreci. Tartışmayı da umursamıcam ama sütüm kaçacak sinirden üzüntüden yavrum etkilenecek diye çok korkuyorum.İnsan kendi annesine laf söylüyor da, kv olunca aynı olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?