Cnm bendede 3-4 tane varBen de alacağım, marka var mı bildiğin?
çok doğru söylüyon huzur düzen olmadımı olmuyorNasıl bir iğne bile almaz. Hakikaten beterin beteri varmış. Kv hep der huzurlu bir ev cennete misaldir, huzursuz bir ev cehenneme misaldir diye.
Bir evde dayanışma, birlikte hareket etme, birlikte karar verme ve anlayış yoksa o ev düzene girmiyor. Düzen derken temizlik olarak değil, anlaşma olarak yani.
Cnm bendede 3-4 tane var
Markasi idil baby
Her kiyafet setinin icine bi tane ondan koyduk
Bir hafta kullaniliyor
Gobek bagi durdugu icin cok iyi oluyor onu kullanmak, direkt daha kalin kumas olan body ile temas etmiyor
Bizim kiyafet setlerimiz soyle
İc zibin
Citcitli kisa kollu body
Dis zibin
Zibinin takim olarak alti
Zibinin sapkasi
Eldiven
Alt kisim cift giydirileceginden patikli alt
Corap
Bazi setlerimde zibin takimi yerine tulum var
Boyle 4 takim bide yedekler var valizde :)
Evet anlaşması var en son tahlilde de orda yaptırdım hatta bayağı yoğunlar yrd doçent gökçenur hanım da boşluk olmuştu öylelikte muayene olmuştumoraya gidecektim aslında ilk başlarda. sonra gisbire gittim ve sonrasında da yüzyılda kaldım. okan üniv hast ssk anlaşmalı mı bilgin var mı ? yarın sabahtan gidecem başka bi hastaneye ya , olmadı oraya giderim hem.
Aaaa ben almadim amaaGünaydın herkese :)
Güya bugün işe gidecektim evrak halletmeye, daha yataktan kazıyamıyorum kendimi :) Evde kurdum telefon, laptop, bilgisayar, buradan yapıyorum işleri.
Hasta olan herkese geçmiş olsun, az kaldı dayanmaya çalışalım, işe giden herkese kolay gelsin, evde çocuğu olanın çocuğu rahat dursun, bebesi doğanın bebesi uslu olsun:)
37. Hafta işgöremezlik raporlarını alanlar, kendilerine birer kopya almayı unutmasın lütfen:) (kamu spotu)
Raporu mu, kopyayı mı? Kopyayı doktordan ya da teslim ettiğin yerden isteyebilirsin.Aaaa ben almadim amaa
Benimki 39'da çağırdı muayeneye o zaman yapacak. Bir iki arkadaş yaptırdı, kimisinin canı acıdı, kimisinin acımadı. Sezaryen olacak olanlara zaten yapılmıyor.Ya neden kimse bana cevap yazmadı. Çatı muayenesi olmayan var mı benim gibi doktorum yapmadı ya ?
Cnm o idrak edememistir henuz oyle dusunmeNe kadar zor hissettiklerin benim esimde giyim esya alma konusunda bi sıkıntı yok elinde ne varsa dokuyor oglumuza ama ilgisiz gibi geliyor bana mesela evden cikarken insan bebegini koklamadan nasil cikar anlamiyrm ben yarim saate bi kokluyrm nerdeyse uykusunda bile. Bugun mesaj attim esime evladina karsi niye ilgisizsin diye bakalim ne diycek
Benim kv moral bozmaktan başka hiçbirşey yapmadı evimde. Annem pişirdi taşırdı üç aileyi besledi , bebeğe baktı, evi temizledi, çamaşırlarını yıkayıp katlayıp ütüleyip ellerine verdi. Kv nişanlı kızı için iğne oyası yapıyordu . Kp oğlunun evini annemden kıskanmakla meşguldü durmadan laf sokuyordu... görümce anneme bebek bu gece benimle yatsın demekle meşguldü falan filan... ama allah bana resmen peygamber sabrı verdi hiç ağzımı açmadım, hiç kafama takmadım sadece bebeğime odaklandım ve sütüm çağlıyordu resmen... eğer polemiğe girseydim en çok kendime ve bebeğe zarar verecektim. Değmezdi onlar için kendimi bebeğimi gerdiğime...İşte o zaman sinirlenirim ben, çıldırtır beni öyle şeyler.. Ancak oturup şunu şöyle bunu böyle yapcaz diye konuşur, birde papağan modu var kadında istediği olana kadar söylerde söyler. Bir gün anneme temizlik yapalım, çocuklara yardım etmiş oluruz dedi. A aaa odaya bir girdim ki kendisi yatakta yatıyor hasbam, benim zavallı annem yer siliyor. O kadar sinirlendim ki!.. Böyle yaptığı saçma sapan o kadar çok şey var ki, annemin, eşimin hatrına katlanıyordum ama lohusalık bahanesiyle saldırırım
ben yapayim yorum:) ilk dogumumda bana da yapmadi doktor cati muayenesi hep de normal dedi oyle de dogum.yaptimYa neden kimse bana cevap yazmadı. Çatı muayenesi olmayan var mı benim gibi doktorum yapmadı ya ?
Benim de randevum pazartesii :) saat 11.10 senin kaç ?Zencefill90 bende gidiyorum aynı doktora pazartesi gittim en son. Bu pazartesi tekrar gidicem. Ben nstye girdiğimde kimse yoktu yanımda.
Bizim doktor temkinli ölçüyor. Dikkat ettim karın çizgisinin biraz içinden bakıyor. Fazla söylediğini düşünmüyorum.
Ayrıca ben gün aldım sezaryen olacaktı doğumum. Pazartesi son kontrol perşembe yani 1 haziran sezaryen günü.
Benim ilk dogumumda doktor yapmadi hicYa neden kimse bana cevap yazmadı. Çatı muayenesi olmayan var mı benim gibi doktorum yapmadı ya ?
ayyyy kabus gibiymiş.
ben bu gibi tecrübelerin yaşla bağlantılı olduğunu düşünüyorum nedense. 20 li yaşlarında biri mesela sessiz kalabilir ama 30 küsür yaşında biri bu tarz şeylerde sessiz kalamaz istese bile.
mesela ben kendimi düşünüyorum , herhangi bana göre ters olabilecek şeylerde asla susamam. kayınvalidem ve diğer herkeze karşı neyse lafım derim onu. ama asla saygısızlık yapmadan sesimi yükseltmeden tabiki :)
zaten inceden inceden gereken her tiyoyu verdim. doğumdan sonra 1 hafta geçince herkez gidecek. 1 hafta sonra gitmeyen olursa da bişekilde gitmeleri için konuşucam. geçen gün kayınvalideme bile dedim ; 35 yaşındayım 2 bebek büyüttüm ( bi arkadaşımın bebeğini 40 ı çıkana dek baktım birde ablamın bebeğine baktım uzun zaman ) emzirme hariç zaten tecrübeliyim. 1 hafta kalınsın sonra herkez evine gitsin zaten ramazan dedim. en kötü ihtimalle biraz alınırlar ama ben asla ve asla 1 haftadan uzun evde kimseyi çekemem. kendimi iyi tanıyorum.
Oha senin kv gezmeye mi gelmis bu ne yaakizlarr dertlerimiz nasil da ortakmis erkekler evlenince ailelerinin kiymetini anliyolar ya da toplum.baskisi evden cikmakla kendilerini daha bi sorumlu hissediyorlar biz de yas küçüklüğünden tecrubesizlikten bicok hata yapiyoruz ilk dogumda kaynanam geldi bize normal yaptim iyiyim diye bebege ve ev islerine kendim bakmaya calistim kaynanama yemek yaptim ev supurdum camasir yikadim bir saat odama cekilip uyuyamadim 2.aksam misafir cagirmaya basladi kaynanam ben kek borek cay yapmaya basladim gelen de demiyor ki ya sen dur biz cayi veririz ne gerek vardi onu birak saatlerce oturdular uyuyan cocugu zorla uyandirip sevmeye kalktilar tabi bu arada benim dikisler agrimaya basladi meğer iltihap kapmis cok titiz biri olmama ragmen yorgunluktan ayakta durmaktan olurmus 10 gun kadar agrisini cektim sandalyeye oturamadim kaynanam bunu gore gore hala misafir cagirmaya devam etti 40 a kadar durdu her gun salatasina kadar 3 cesit yemek yaptım her gun cikardigi çamaşırları yikadim.ve utuledim o utu süz giymezmis :)) bunlarin tek suclusu benim kocama karsi kararli kisilikli duramadim kaynanama agzimi acip konusmadim o kadar sey yaptim ne kiymet bildim ne deger simdiyse kaynanama bu sefer yemek yapacak misafir agirlayacak gucum.yok gelme dedim ben zaten ne is yapacam ki diyo bide her gun sokak sokak gezmede sapasağlam her yeri iyi iste dedim madem hastasin gelme evinde dur dinlen dedim esimle de kavga bile etmedik eger annrn gelirse 3.yu asla yapmam dedim bizimki 4 cocuk istiyor da :))) guzelce ikna ettim erkekler zaten uyar akilli saflar kaynanam kandiriyor da ben mi kandiramicam dedim :))
Benim doktorum da yapmadı. Önceden yapılmaz o muayene doğru bilgi vermez açılman olunca bebek kanala girince doğum anında anlaşılır dediBizde kontrolden geliyoruz 38+3 üz daha bebeğim kanala girmemiş yüzü yukarı bakıyormuş 3360 gr ve 50,6 cm her şeyimiz iyi normal doğumu bekliyoruz. Ama benim doktorum çatı muayenesi yapmadı acaba yapmalı mıydı siz mi talep ettiniz doktorunuzdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?