2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bal bu bal.. maşallah olgusuna

Biz her sabah ve gün içinde bi kaç kez göğsümde yatıyoruz oğlumla orda çok huzurlu hemen uykuya dalıyor biberona alışması da hastane de oldu başta meme den gelmeyince çocuk biberona alıştı keyfi Yerinde olunca yarım saati bile geçiyo memeden süt alıyo şükür ama ağlama ya başlamadan yakalamam lazım yoksa mecbur biberonla veriyorum çok agliyo dayanamıyorum

Maşallah allah nazarlardan saklasın

lilipit ve diğer doğum yapıp tecrübe edinen annelerimiz

şimdi benim hastane çantam şu şekilde..
eksikler varsa tamamlayım hemen..

anne için

* 1 gecelik
* 2 pijama t.
* 2 yedek pijama takımı ( minik de olsa kan olursa takıntılıyım giyemem diye koydum yedekleri )
* göğüs pedi
* depend
* sütyen
* iç çamaşır
* terlik
* rezene ve humana
* yoksa diye elektrikli minik su ısıtıcısı
* tülbent
* resim çekinmelik baş örtüsü ve göz kalemi allık

bebek için

* 4 tam takım kıyafet
( her birini ayrı küçük hurçlara koydum. sıraya göre dizdim ) şu şekilde ;
-bez
-çıtçıtlı body
-alt-üst
-2.çorap
-eldiven,şapka
-ağız bezi
-penye battaniye
* yedek çıtçıtlı body patik ve alt
* bez ve ıslak pamuk mendil
* hastaneden çıkartmak için battaniye
* puset
* yüz mendili
* havlu
* biberon
* emzik

----şimdi hatırladıklarım bunlar. çünkü baya oldu ben çantaları hazırlayalı.
iki ayrı kabin boy bavula hazırladım. üzerlerine de yazdım bebek için anne için diye.
ilk kıyafetini de ayrıca yazdım ki yanlış giydirilmesin diye.

eksiklerim neler ?
zıbın demişsin onu okudum. hafta sonu 6 tane alsam yeter mi ? 1 tane var çünkü.
telaşlandım son 1 haftam öyle görünüyor da.

Heyyyyy orda kimse var mı burası çok karanlık hu hu hu kimse yokmu @arsinli @mcrhelena efefsunkar
Burda birbirimizi bulmak zor oluyor bi girmiyorum sayfaya 180 okumamış mesaj:) etiketlemeden olmuyo

@momocan momocum çok fazla yazı var etiketlediğin iyi olmuş bizi:))) nasıl gidiyor ne zaman izne çıkıyosun? @arsinli doğurdun mu yoksa :)) efefsunkar sana doğurdun mu demiyorum kuzum sen anladın:)))
Bana dogurdun mu diye sormaman iyi oldu canim. Çünkü ben ... anladın sen:)))

Senin yerine koyduğumda elbette huzursuz olurdum. Ama plasenta yaşlanması kaçıncı seviye bilmiyoruz, sıvının az olması hangi ölçüde bunu da bilmiyoruz. Çok riskli olsa Dr hemen alırdı. Dr un la daha detaylı konuşmalısın.

@TuruncuHayal canım gögüs kalkanı, gögüs kremi bunlarıda koy derim.
Ben pijama bulamadım güzel rahat bişeyler hep lohusa hamile pijamaları var onlarda çirkin ve gereksiz pahalı. 1 - 2 defa ancak kullanır sonra atarım kenara.
Normal pijama takımımı alsam, kompedan loya gibi yerlerden?

oy cok tatli masallah masallah saglikli hayirli evlat olsun.Allah bagislasin.bende minik kizimi ozledim ya bir dogsada koklasam yavrumu.

KIRMIZILIKUCUKKIZ yok canım o ağrı kişisel sanırım herkeste olmuyor. Bu dediğim yengemdede olmamış ağrı falan. Sen bol bol çömel yürü merdiven in çık doğumu tetiklesin :)

Ben de normal pijama takımı aldım çok da isabetli olur sen de öyle yap bence boşuna masraf yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…