2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah yardımcımız olsun canım, işimiz zor.. vallla çok laf ederse lafımı söylicem bende, annemde bişey derse gerekirse onada lafımı söylerim. Sadece kafamı dinlemek istiyorum bebeğimle ilgilenmek istiyorum

Hamileykende dedigin gibiydi hareketlendigi zaman elini karnims koyardm sıkılırdi hemen bekleyelim bakalim baba diyene kadar

Oha senin kv gezmeye mi gelmis bu ne yaa
Simdi nasil olcak
simdi gelmeyecek esim beceriklidir ona cmassir bulasik makinesini çalıştırmayi tarhana corbasini ufak tefek gerekli şeyleri ogrettim zaten kizartma manti menemen omlet gibi seyleri cok.iyi yapar 3 4 gun idare et bizi yeter dedim.belki o kadar bile gerek kalmayacak o buyuk kizima bakack ben de bebekle ilgilencm is bolumu yaptik:)

Kopyayi ney icin lazim oluyo garanti anlaminda mi yoksa biyere vermek icinm8
Şimdi 37. haftada işgöremezlik raporu alınıyor. Hastahanelerin çoğu sisteme otomatik yüklüyor, muhasebe/mali müşaviri uyarmak yeterli oluyor.
Ama bazı hastahaneler raporu sisteme yüklemiyor/yükleyemiyor. O zaman annenin ödeneği sıkıntıya giriyor. Ben ne olur ne olmaz alınması taraftarıyım. Kopyayı da yedek olarak tutuyorum, muhasebe kaybeder bir şey olur diye.
Doktora sor istersen, raporu bildirdiniz mi diye.

Hakikaten peygamber sabrı varmış ben dayanabilirmiydim bilmiyorum.

Hamileykende dedigin gibiydi hareketlendigi zaman elini karnims koyardm sıkılırdi hemen bekleyelim bakalim baba diyene kadar
canim buna kafani takma hic benim.esim kizina ölür bezine kdar degistirir gunluk banyosunu yaptirir ama hamileyken gel dinle derdim bir dakika dururdu hani hareket etmiyo der giderdi beklemezdi erkekler bizim gibi duygusal degil bide tasimadiklari icin o hareketlerinin guzelligini hissedemiyorlar

Cgkfte canim benim doktr eve gidince dus alabilirsn demisti. 5.gu de sargiyi cikar dedi. 2 ay sonra kontrole gel dedi. Dedigi gibi yaptm. Bi sikayetim yok. Doktorunu ara istersen agri icin. Kac gun oldu dogum yapali

Ne güldüm yaa :) bu erkekler niye böyle kazulet gibi bilmem.

sen kaç yaşındasın cnm ve bu anlattıklarında kaç yaşındaydın ?
yeminle okurken kıyamadım sana ben. kayınvalidelere Allah v,cdan merhamet versin ( iyileri tenzi ediyorum )

Çocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi

Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
Yarın başka bi hastaneye gidip bilgi alacam ve c tesi de kendi hastanemde nts girip Dr la konuşcam. Ben bu sıkıntıyla 13 haziranı bekleyemem ölürüm heycandan.
canım eğer normal istiyorsan eshma gibi suni sancıyı denesen,onun günü sanırım senden sonraydı ama suni ile normal yaptı. Benim fikrimi sorarsan bende 13'e kadar bekleyemezdim herhalde, ya kontrole 2 günde 1 giderdim ya da müdahele edilmesini isterdim.

bende de ondan sadece 1 tane var. Lazım olmaz diye düşünmüştüm,1-2 tane daha alayım bari.. Bir de bende şapka yok ,3 tanecik şapkası var yavrumun.

canım sende ki de iyi sabırmış hayatta gelemem böyle şeylere. Ben yapı olarak rahat bir insanım o durumda eşim dahil kimseye kesinlikle hizmet etmem zaten, sanırım kv de de öyle bir şey beklemez.

ama ben de acaba uzun süre kalırlar mı diye dert etmeye başladım. benim kp evde yalnız kalabilen biri değil,hele Ramazan ayında hiç kalmaz.Gelince kv,kp,görümce gelirler,evim 2+1 salonu,odası vs.heryer yatak olur.Ee bunun sahuruydu iftarıydı derken evde rahat edemem,sıkılırım yani. Tek ümidim bebeğin geliş tarihi 20 haziran ı geçerse bayram yakın olduğu için 1-2 gün kalıp gitmeleri..

maşallah maşallah..
cnm erken belki ama sormadan geçemicem ; meme ucu sorunu yaşıyor musun ? yanma acıma kanama vs..
ya da neler yapıyorsun krem kalkan gibi ?

Tamam canim tesekkurler

oy maşallah..
Sütünün gelmesine çok sevindim,eğer verebilirsen memeden vermek bebekle duygusal bağı korumak açısından iyi diyorlar.Ama emin olamıyorsan bebeği biberonla doyurduktan sonra da çıplak bir şekilde göğsüne de koyabilirsin.
bir de biberona alıştıktan sonra göğsü reddedebiliyorlarmış aklında bulunsun.

Sabah sabah güldürdün beni, Allah ya seni güldürsün.
Amin amin hepimizii

merak etmeyin kızlar o iş bende
20+ larda kilo alan biri olarak yanınızdayım.
nasıl geldilerse öyle giderler
20+ da bana da yer var mi sığar miyiz oraya

Bacak aram hiç agrimiyor ki inmiş olsaydı ağrır miydi yani

Bu gidişle tosuncuklar bizden zor çıkar zaten

Canım korku nu anlıyorum ben olsam 2 günde bir kontrole giderdim doktoruma da bunun beni rahatlatacağını söylerdim 2 gun sonra kontrolün var zaten o zamana kadar bekle bakalım bebisin hareketleri iyiyse

maşallah maşallah..
cnm erken belki ama sormadan geçemicem ; meme ucu sorunu yaşıyor musun ? yanma acıma kanama vs..
ya da neler yapıyorsun krem kalkan gibi ?

Özellikle hastanede çok yaşadım sürekli sağdık süt gelmediği halde yara oldu sonra hemşire lansloh krem önerdi (ismini yanlış yazmış olabilirim ama biliyorsunuzdur) onu kullandım çok rahatlattı bazen kullanmayı unutuyorum acıyor ama kullanınca geçiyor başka da bişey kullanmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…