2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son zamanlarda en cok duyduğum soru
Hala beklemedeyiz canım bizim kız iceruyi sevdi hortumdan gelen yemekler istediği saatte yatıp kalkmalar falan.. gelmeye niyeti yok

Vaktini bekliyor kızın ne güzel annesi, hamilelikte çok güzelmiş yaa son zamanların tadını çıkar bence ben özledim hamile halimi de tabi bebeğimin yanımda olmasi hiç bişeye değişilmez o ayrı bi güzellik

Canım normal lohusa pijamalarını sevmiyorsan, ben bi tane bundan aldım. Çok hoşuma gitti. Ben bu siteden almadım ama, bir dükkandan aldım. İndirimde 100tl idi. Çok rahat ettirecek gibi. Belki beğenirsin. Benimki kırmızısı.

http://www.hepsiburada.com/haluk-ba...rme-pijama-takim-2703-kirmizi-pm-HB000003517P

Birşey sorayım sana beatrice bu arada iyi dileklerin için teşekkürler, benim 32. Haftada aldığum rapor 2 haziran a kadar diye yazıyor üstünde. 2 sinde iş yerinde değilim. 1 inde dr gidip iş göremez almam lazım mı? Yoksa elimi kolumu sallamayarak o gün işe gitmesem birşey olur mu?

Maşallah kayınvalidene. Allah annenden eksik kalanları kayınvalidene vermiş sanki

Canim ya biz annelik icgudusuyle hemen bebegimizi sarıp sarmaliyoruz kokluyoruz ama bazi erkekler yenidogan bebeklere dokunmaktan cekiniyorlar incitirim diye ondandir belki uzulme
Cok haklisin biraz tedirgin oluyorlar gibi. Ben yenidogan bebek kucaklayamazdim baskasinin ama insan kendi evladi olunca alisiveriyor hemen. Insaallah cabuk gecer eslerimizin bu durumlari

Hafta na göre kilosu normal canım maşallah.. benimkinden senin haftanda dönmüştü 35+lardaydi. Az daha sabret bakalım. Hayırlısı neyse o olsun

Hamilelik çok güzel canım evet ama sizler dogurdukca bizim de canımız çekmiyor değil

Saol canım cwp yazdıgın için.paZartesi dogum yaptım.ilk sezeryanımda çok acı cekmedigim için suanki durumum bana anormal geliyo.
Rica ederim daha taze ama agri yada oturup kalkarken ozellikle yataktan dpgrulurken aci olmasi normal gibi geldi bana. Ben 9 gun oldu dogum yapali 3 gundr falan yataktan kendim dogruluyrm oda hafif hafif birden kalkmak pek mumkun degil. Ilk 4 5 gun yurumekte zorlanmistm bende

kaynanam esimi dolduruyordu babalari yok bir de abileri de doldurusa getiriyodu hep onlarin agzindan konusuyordu etraf ne der bak abimlerde kaldi bizde de kalacak gibi evliligimzde tek kavga nedenimiz buydu kaynanam bana laf sokup canimi siktiginda hatta bazen hakarete varan laflar soylediginde esime anlatiyordum o yok annem demez yapmaz sen yanlis anlamisindir falan diyodu biz habire tartisiyorduk ama kadin inatla durmaya is yemek emretmeye devam ediyordu her aksam illa et isterdi mesela o oyle alismis bizim.ailede etsiz sofra olmaz derdi:) dizilerde falan olur ya aynen oyleydi benim saf adama anlata anlata neyin ne olduguna inandirdim ama malesef de evliligimin 2 senesi cok yiprandim cok sukur gecti gitti de kurtuldum en iyisi bastan sinir koymak seviyeli olmak

alet var, kontrol ediyorum. çünkü bir hikaye okumuştum o günden beri dikkat ediyorum bu duruma.

Çok iyi yapıyorsun canım. Benim de kuzenim öyle bir sorun yaşadı söylemek istemedim felaket tellallığı yapıyor gibi olmayım diye. Doktoru bakmıyormuş tansiyonu yüksekmiş meğer. Çok zor günler geçirdiler.
Bu konuda bilinçli olmana çok sevindim

Bende bunu merak ediyordum işte. 2. Bir rapora ihtiyaç var mı diye. Ben sgk lıyım ve raporumda çalışmama tarihi yazıyordu. Haklısın.

Ben şeyi merak ettim. Bebeği gece gündüz 2 saat arayla emzireceğiz ya inşallah, ne kadar süre 2 saatte bir emzireceğiz. Bu süre yavaş yavaş uzayacaktır muhakkak ama buna nasıl karar vereceğiz?

merak etmeyin kızlar o iş bende
20+ larda kilo alan biri olarak yanınızdayım.
nasıl geldilerse öyle giderler
Kızlar bizim işyerinden bir arkadaş ocakta dogum yaptı. Oldukça çok kilo almıştı. Hatta işe başladı bugün konuşuyorduk bana dediki dikkat et son hafta ben 6 kilo aldım ve doğuma 95 kiloyla girdim bu arada boyu 162-3 tur o civarda. Ben ilk onu nisan ayında gordum yani 4 ay sonra dogumundan kadıncağız erimişti. Üstelik sadece sütüyle kıxını besliyor. Yani geldikleri gibi gidiyormuş gerçekten hiç takılmayın.

Esini tembihle cnm sana müdahale etmesinler
Bnm kv Allahtan bnm kafadir
Soguk bi kadin, bende oyleyim kimseye mudahale etmem
Kadin yatak odama bile girmedi ya
Asillige gel
Allah razi olsun ondan
Tabi bende de alanimi belirleme huyu vardir:)

Ayy benim de yatak odama kimse girmese keşke, ben arada bebeği çıkartıp 5 dk gösteririm herkese
Ama gelip oraya kamp kuracaklar diye korkuyorum

Ay o kadar okuyorum daha 4178 deyim.4202 ye cok var. Burayı bırakıp kitabımı okusam bilemedim ya da kitabı gece okuyayım nasıl olsa uykusuz geçiyor

Ya neden kimse bana cevap yazmadı. Çatı muayenesi olmayan var mı benim gibi doktorum yapmadı ya ?
Canım benimki daha dün yaptı, 38+5 gibi yaptı yani, seninki de yakında yapar ki internette okuduğum kadarıyla çatı muayenesi doğum sancıları başladıktan sonra yapılsa daha iyiymis

Ooo süper.. çok sevindim senin adına

Oyyy sende gerçekten peygamber sabrı varmış. Bravo valla. Sabretmişsin eşine de sonunda göstermişsin neyin ne olduğunu. Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…