2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay cnm bende sendenim
32 de donmustj
34 te bi gittim ki sok, bebek ters
Hala ters
Ptesi donmezse sezeryanla carsamba alalim diyor
Kilosu iyi bebeginin bence

Fenasın.
Ayy büyük konuşmayayım ama bana yemek yaptıracak ütü yaptıracak olsa ben derim gidin diye, yada eşime derim gönder diye. Kv geldi mesela, kalkıp yemek yapmıyorum. E ben kalkıp yemek yapacaksam o niye gelmiş oluyor o zaman. Ekstra iş çıkarmak için mi. Benim kendime bi kap yemek yapmam başka, evdeki misafire çeşit çeşit yemek yapmak başka. Yapamam valla kusura bakmasınlar. Yap diyen olursa da kendi evinde otursun, kendi annem beklese ona da derim aynısını. Çok şükür öyle bir sıkıntımız yok şimdilik. Sen nasıl dayandın öyle ya. Resmen yardım edeceğine yük olmuş yani.

KIRMIZILIKUCUKKIZ yok canım o ağrı kişisel sanırım herkeste olmuyor. Bu dediğim yengemdede olmamış ağrı falan. Sen bol bol çömel yürü merdiven in çık doğumu tetiklesin :)
Ay sağol vala canım çünkü göbek aşağı düşecek diye bekliyordum beklemem gereken başka bir belirtiyi daha kaldiramiycam

emzirme atletini sen hm den almıştın sanırım dimi. ben de öyle yapayım o zaman. evde zaten odamda full açık olacak. emzirme işi bitince krem sürüp kurutup kalkan takın denilmişti.
Evet cnm kalkanda ise yariyormus
Ben para vermedim, bnm kimsem yok acarim bolbol ::)
Hmden alacaktim alamadim bende zaten onceden aldimlarimda var, hepsiburadadan aldim
Sutyen rahat olmuyor, bide lohusayiz belimizi falan sicak tutmamiz lazimki bebekte gaz olmasin, tenimiz sicak olsun ki bebege verdigimiz sutte sicak olsun, hem emzirme sutyeni hem atlet giyilmiyor, en guzeli tek atlet giymek, belini sicak tutmak, eger biri varsa da ped koymak, uclar cunku bebek emdigi icin oyle bi cikiyor ki:) kp yaninda falan gogus pedleri kurtarici:)

emzirme atletini sen hm den almıştın sanırım dimi. ben de öyle yapayım o zaman. evde zaten odamda full açık olacak. emzirme işi bitince krem sürüp kurutup kalkan takın denilmişti.
Ebede öyle dedi, kalkan tak dedi ama kalkan sürekli dururmu öyle? kalkanın üstüne atlet sütyen giyebilecek miyim anlamadım o kısmı

Dunde bnm cnm cekti
Patatesli yumurta yaptim
170 idi
Off cok fena isimiz sorma
Nohut falan cnm cikartio
Aksamda taze fasulye yedim
Olcmedim eminim oda cikariodur cunku fasulyede seker var
Cildircam ya
gel sarılıp ağlaşalım
doğumdan sonra canının istediğini ye sen de tamam mı.
ben 34.haftadan beri sebzeyi kestim ete ağırlık verdim. demiştim hatta bu sayade bebek de kilo almıştı.
et hem doyuruyor hem şekeri çıkarmıyor. ama sebze fena. çok fena.
nohutu da bilerek pişirdim. hep et et olmasın diye ama etin gözünü yiyim. şeker dostu.

tamamdır. çantaya şal da koyucam. bunlar altın öğütler çok saol.

Cnm sabırla gogsunu ver
Sakin biberonla verme
Zor ama uğraş lutfen
Allah nazarlardan sakladin bu nasil bi guzellik
Masallah

Kv nlenle araniziin iyi olmasına çok sevindim canım her yönden iyi olamiyrsun iste. Olsun. Takma kafana gerçi takmiyorsun bence artık. Annene bence yine de haber ver doğuma giderken. Ne olursa olsun senin üstünden kalksın yük

Bu arada o findiklar bizim mesanemizden ne istiyor benimki yukarda olmasına rağmen ben tuvaletten çıkamıyorum seni düşünemiyorum

Of et et et de nereye kadar
Sevmiyrm zaten
ben senjn gibi degilim cok kacamak yapiyrm
Bugunde disari ciktik son eksikleri aldik annemle
Lahmacun yedim
Kimbilir sekerim kaca cikti
Bu haftalardan sonra cok sikinti cikarmiyr sanirim onunda rahatligi var
Bide bnm kadin dogumcu bisi olmaz okadar yukselmeye diyor
Bnm makismum ciktigi 170 iste
Dogum sonrasi varya of of
Gerci ozamanda ne oluyor biliomusun
Emzirince bebege gore besleniyosun
Falan filan

Ay cnm bende sendenim
32 de donmustj
34 te bi gittim ki sok, bebek ters
Hala ters
Ptesi donmezse sezeryanla carsamba alalim diyor
Kilosu iyi bebeginin bence
Bizimkinin keyfi yerinde hic döneceği yok gibi yapıştı midemin oralara :)
Sen kaç haftalık oluyorsun o zmaan bide kilosu ne kadar bebişim

Burda birbirimizi bulmak zor oluyor bi girmiyorum sayfaya 180 okumamış mesaj:) etiketlemeden olmuyo

Bana dogurdun mu diye sormaman iyi oldu canim. Çünkü ben ... anladın sen:)))

anammm tanıdık birilerini gördüm selam vereyim dedim :) gurbette birini görürsünüzde böle mutlu olursunuz ya öle oldum hehh :))))))

Bizimkinin keyfi yerinde hic döneceği yok gibi yapıştı midemin oralara :)
Sen kaç haftalık oluyorsun o zmaan bide kilosu ne kadar bebişim
Cnm 38 hafta 2 gunluk oluyrm (carsamba alirsa)
Bnm bebegim iri biraz cunku ben 18o boyunda iri bir kizim, guncel kilom 92 :)
O yuzden bebegim 3300, erkek bebek
Senin bebeginde 600 daha alsa 3000 olur minimum
Aslinda ideal bebek kilosu bu yani
2500-3500 bandi
İlk dogumum normaldi, sezeryan oldugu icin cok uzuldum, simdi bu dusunceye alistim, yaramazlar donmuyorlar:)

Basta ben de kiloyu fazla alinca kesti doktor. Sonrasinda osteozinc e basladik o kilo aldirmadi şükür. Yoksa 20kilo rahat alirdim o gidisle
En çok ilacı ben mi alıyorum acaba? İlaç demişken decavit, demir, balık yağı, kalsiyum ve magnezyum. Bir d vitamini yok galiba. Bunları hergün almasın diyor dr um. Bu arada decavit benimde iştahımı iyi açmıştı ama son 4 haftadır vücudum alıştım galiba eskisi gibi iştahım yok.

Burda birbirimizi bulmak zor oluyor bi girmiyorum sayfaya 180 okumamış mesaj:) etiketlemeden olmuyo

Bana dogurdun mu diye sormaman iyi oldu canim. Çünkü ben ... anladın sen:)))
Ayy cok iyi oldu hareketli oldu :) zor ama ben bayildimmm:)
Bu arada dogurdun mu :)

Benimki de aynı. Dokunuyor hareket edince hoşuna gidiyor. Hareket etmezse sıkılıp bırakıyor.

Aaa mavili takimmi yoksa.....

Benim ilk bebeğim bende çok istiyorum normal olsun diye ama herşeyin hayırlısı Allahtan
Sağlıkla gelsinlerde doğumun şekli önemli değil.
Bende kendimi böyle böyle alistiriyorum:)
Sanada az kalmış.
Çok heyecanlı olmalısın..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah

diger gruptan gelen rahatsiz olan arkadaslar yeniden topik acip istediklerinizle birlikte olsaniz biz de sizi sanki zorla tutuyomus gibi olmayiz cunku burda hepimiz uyum.icinde hic tartisma olmadan sohbetimizi ediyoruz durduk yere kimsenin rahatsiz olmasina gerek yok ki tam da yolun sonuna yaklasmisken mutlu sonlarimizi paylasacakken yani insallah artik aminnnnn:))

Ben k de ayno sitede oturuyorum. Görümcelerimden biri de burada diğerinin de bebeği var kv ve yardımcısı bakıyor bebeğe o yuzden o görümcemde çoğunlukla burada. Annem dogumdan sonra yanımda olacak. Onlar yakın oldugu için oturmaya gelirler zaten kendi evlerinde de kucuk bebek oldugu için çok sıkıntı olmaz. Rahatsız edici insanlar hiç değil bunca zaman hep saygılıydık birbirimize görümcelerim benden büyük onlara görümce kelimesini heralde ilk defa buradan söylüyorum. Abla bile dedirtmiyorlar adlarıyla hitap edip kardeş gibi olduk maşallah diyeyim. Burda kendimizi toparlanıncaya kadar kalıp yazlığa geçicez orası da uzak olunca bizi eylüle kadar kimse rahatsız etmez diye düşünüyorum..

Maşallah. Allah bağışlasın.
Canım tecrübeli anne değilim ama naçizane tavsiyem biberonu bırakman. Biberon emdikçe anneyi emmeye üşeniyormuş bebekler. Emin olamayıp sağıp vermek istiyorsan da kaşıkla ver bence. Yine de senin kararın tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…