2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Okucam diye gözüm agrıdı faydalı birşeyi kacırmıyayım diye
Daha az öz ve işimize yarayacak bilgileri paylaşsak ???
Sakın yanlış anlamayın ama gerçekten takip etmek zorlaştı
Hastane çantası emzirme tecrübeleri son alınacaklar hastane odasında gerekli olanlar süs püs bebeğin kilosu boyu normal ve sezeryan düşünenler normal doğum yapanların teceübeleri gibi
İnanın 400 msj okudum sonucta bilemiyorsun hepsine bakıyorsun bişeyi kacırmıyayım diye
Tırnak makasını dezenfekte edicekmiyiz ?neyle dogum sonrası hemen kesiyolarmış ben çantaya koyucam da..
Yrn kontrolum var sizlere durumu yazarım
Görüşmek üzere

Be n sezeryan yaptırırdım.

Selam canım, doktoruna sor SGK'ya otomatik yüklüyorlar mı raporu? Yüklüyorlarsa, 2'sinden sonra alıp götürebilirsin/gönderebilirsin şirkete. Otomatik değilse, Erken alamazsın ama doktor hazırlar, mail atarsın, müsait olunca teslim edersin.

Tatlım dönmesi için bişey yaptın mı peki ne bilin egzersiz bol yürüyüş falan

Haftaya 2 sine randevu aldım zaten dr dan ama dr umun bana verdiği evrak, rapor yani, sgk sayfasından bir çıktıydı. Sanırım otomatik yüklendi. Yine de cuma sorup netleştireyim teşekkürler.

Yalnız haberin yok sanırım biz orda gayet mutlu takılırken sizden bi arkadaş admine mesaj atıp grupları birleştirin dedi :) biz de aylardır tanıdığımız kişilerle konuşmaya çalışıyoruz niye uyumsuz oluyormuşuz ki?

rahatsız olduğumuzu nerden çıktı anlamadım. Ben müdahil olmadığım konular dolayısıyla yorum bile yapmadım siz nasıl bizi zorla tuttuğunuz kanısına vardınız? Öteki beriki muhabbeti yapmasaydınız keşke. Hepimizin amacı aynı neticede. Bizde çok istemedik konuların birleşmesini

Güzel, harika ve tatlı hanımlar, bebeklerinin minicik anneleri Bir şekilde alışırız sanki, siz biz olmaz gibi geliyor yakında
Her zaman birbirimize destek oluruz, yakınlarımızı aramamız çok normal, ama hallederiz sanki ne dersiniz?
Hepinizi gördüğüme çok sevindim, sevgiler ^^

Ben şeyi merak ettim. Bebeği gece gündüz 2 saat arayla emzireceğiz ya inşallah, ne kadar süre 2 saatte bir emzireceğiz. Bu süre yavaş yavaş uzayacaktır muhakkak ama buna nasıl karar vereceğiz?
Cnm bir muddet sonra uc saatte bire uzuyor ama hangi aydi animsayamadim simdi
Yani genel beslenme duzeni baya bir sure boyle aslina bakilirsa
İlk zamanlar onemli cunku uyuyabiliyor bebek, alarm kurmamiz gerekiyor, bazisi not defterine beslenme saatlerini yaziyor, ben alarm kurmayi tercih eidyrdum, buyudugunde ise zaten kendisi ortaligi yikar feryat figan :)
Ben uc saat bekledigimi hatirlamam
Bnm oglum az emer sik uyanirdi
Yani cocukta duzeni belirleyebiliyor

Tirnak makasi kaynatilabilir ancak dogar dogmaz kesilmesini anlamadim
Biz 15 gun sonra kesmistik

Biraz iğneleyici bir mesaj olmuş ... Grubun birleşme gibi bir isteği olmamıştı talep sizin gruptan geldi fakat grup üyelerine danışılmadı ... Doğal olarak biraz adaptasyon problemi yaşanıyor daha ılımlı mesajlar yazılırsa kimse üzülmez hepimiz aynı Amaçla burdayız güzel anneler

Tatlım dönmesi için bişey yaptın mı peki ne bilin egzersiz bol yürüyüş falan
Bi yerde okumuştum bebeginzle konuşun dönmesi için diye biraz deli işi gibi ama ben de konuştum onun dışında yürüyüş yaptım ekstra bişey yapmadım ama benim cok mide bulantım oldu sanırım donerken mide bulantısı yapıyor

İnsan ister istemez 8-9 ayını birlikte, bir çok şey paylaştığı insanları görmek istiyor, sizdede aynı şey oluyordur. Hepimiz alışırız bu duruma kısa sürede, kaynaşırız ama öncelikle doğum listemizi yenileyerek başlasak güzel olacak. Diğer grubun yönetici kim ise @gokyuzututkusu ile iletişime geçse listeyi güncellesek en azından kim doğurdu, kimin doğumuna ne kadar var görmüş oluruz

Son günden merhaba herkese... bugün sabah kahvaltısı için kendimizi evden atıp, anca girdik eve yarın bu saatlerde çoktan kavuşmuş olacağız minnoş kızımıza Allah'ın izniyle...
biraz gerginlik, biraz heyecan hepsi birarada karmaşık duygular... dün gece uyuyamadım, muhtemelen bu gece de uyuyamam sabah 8 gibi hastanede olacağız kızkardeşim, eşim ve ben... diğer aile üyelerinin mümkünse ben operasyondayken gelmelerini istedim ama göreceğiz bakalım...
İlk günler insan kalabalığı, her kafadan çıkacak yorumlar falan beni de çok düşündürüyor ama en kötü ihtimalle ne haliniz varsa görün deyip, kendimi odama atarım diye düşünüyorum
Bakalım günler ne getirecek, yaşayıp göreceğiz... yarın sabah dualarınızı bekliyorum kızlar, sevgiler herkese...

kizlar ben kesinlikle igneleyici mesaj atmadim durumun farkindayim lilipit galiba sen bildirdin yoneticiye orda apacik istemedigini soyleyen arkadaslar olmustu ozellikle @arsinli herkes mutlu oldugu yerde kalsaydi ben bunu soyledim biz geldiginiz icin mutluyuz kalabaliklastik farkli kisiler farkli gorusler her zaman sohbeti guzel yapar isteyen istedigi yerde kalir geriye donup okursaniz bazi kisiler istemediğini burda da bildirmis grubun birlesmesi bizim istegimizde de olmadi ki o yuzden rahatsiz olanlar ayri grup acsinlar dedim

Bizim gruptan kimse zaten bireysel olarak rahatsızlık duymadı hiçbişeyden. Sadece orda daha az kişiydik birbirimizi kolayca takip edebiliyorduk. Şimdi çoğu mesajı kaçırıyoruz o yüzden. Bir de bi anda biz de şaşırdık ne olduğunu haliyle o yüzden tepki verildi duruma, bizim birleşme gibi bi talebimiz yoktu ama oldu artık. Alışırız sonuçta ama arkadaşın yazdığı mesaj biraz ağır olmuş gibi geldi bana.

Ayy cok heyecanli
Simdiden Allah yardimcin olsun
Mutlaka bizleri haberdar ett

Canım Allah yardımcın olsun,sağlıkla al bebeğini kucağına..

Nasıl duygular içindesindir kim bilir? Doğuma gidenlerin/doğum yapanların yerine kendimi koydukça gözlerim doluyor,dün akşam eve gidince aynada kendime bir bakayım dedim direkt ağlamaya başladım.
Bazen bulantılı,bazen ağrılı,bol tepikli bir yolculuğun sonuna geldik/geliyoruz .Hepimizi bebeklerimizle beraber yepyeni bir hayat bekliyor.Eminim bebeğimin kucağımda olması harika bir duygudur,ama sanırım ben bu tepiklerini çok özleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…