- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Be n sezeryan yaptırırdım.Kızlar dünden beri huzursuzum çok.
Dün kontrolüm vardı yukarda yazdıklarımı kaçıran varsa okuyup bi akıl versin bana.
Korkuyorum...
Plesanta yaşlanması + suyun sınırın altında olması...
Siz benim yerimde olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Hareketleri azalırsa hemen gel dedi ama dün eşim aklıma iş düşürdü. Gece boyunca kabus gördüm. Gece uyurken bişey olsa sabaha kadar uykuda nasıl takip edecen hareketlerini bence c.tesi konuşalım alsın bebeği sağ salim doğru zaman ne zamansa dedi. Birkaç tanıdıkla konuştum onlarda normal doğum beklemek uğruna strese girme bebeğini riske atma vs vs bişekilde yorumlar hep riske girmeyip gelişimi tamamlamıştır diyip sezeryan olmam.
Kendinizi yerime koyun ve fikir verin bana.
Selam canım, doktoruna sor SGK'ya otomatik yüklüyorlar mı raporu? Yüklüyorlarsa, 2'sinden sonra alıp götürebilirsin/gönderebilirsin şirkete. Otomatik değilse, Erken alamazsın ama doktor hazırlar, mail atarsın, müsait olunca teslim edersin.Birşey sorayım sana beatrice bu arada iyi dileklerin için teşekkürler, benim 32. Haftada aldığum rapor 2 haziran a kadar diye yazıyor üstünde. 2 sinde iş yerinde değilim. 1 inde dr gidip iş göremez almam lazım mı? Yoksa elimi kolumu sallamayarak o gün işe gitmesem birşey olur mu?
Tatlım dönmesi için bişey yaptın mı peki ne bilin egzersiz bol yürüyüş falanHafta na göre kilosu normal canım maşallah.. benimkinden senin haftanda dönmüştü 35+lardaydi. Az daha sabret bakalım. Hayırlısı neyse o olsun
Hamilelik çok güzel canım evet ama sizler dogurdukca bizim de canımız çekmiyor değil
Haftaya 2 sine randevu aldım zaten dr dan ama dr umun bana verdiği evrak, rapor yani, sgk sayfasından bir çıktıydı. Sanırım otomatik yüklendi. Yine de cuma sorup netleştireyim teşekkürler.Selam canım, doktoruna sor SGK'ya otomatik yüklüyorlar mı raporu? Yüklüyorlarsa, 2'sinden sonra alıp götürebilirsin/gönderebilirsin şirkete. Otomatik değilse, Erken alamazsın ama doktor hazırlar, mail atarsın, müsait olunca teslim edersin.
diger gruptan gelen rahatsiz olan arkadaslar yeniden topik acip istediklerinizle birlikte olsaniz biz de sizi sanki zorla tutuyomus gibi olmayiz cunku burda hepimiz uyum.icinde hic tartisma olmadan sohbetimizi ediyoruz durduk yere kimsenin rahatsiz olmasina gerek yok ki tam da yolun sonuna yaklasmisken mutlu sonlarimizi paylasacakken yani insallah artik aminnnnn:))
rahatsız olduğumuzu nerden çıktı anlamadım. Ben müdahil olmadığım konular dolayısıyla yorum bile yapmadım siz nasıl bizi zorla tuttuğunuz kanısına vardınız? Öteki beriki muhabbeti yapmasaydınız keşke. Hepimizin amacı aynı neticede. Bizde çok istemedik konuların birleşmesinidiger gruptan gelen rahatsiz olan arkadaslar yeniden topik acip istediklerinizle birlikte olsaniz biz de sizi sanki zorla tutuyomus gibi olmayiz cunku burda hepimiz uyum.icinde hic tartisma olmadan sohbetimizi ediyoruz durduk yere kimsenin rahatsiz olmasina gerek yok ki tam da yolun sonuna yaklasmisken mutlu sonlarimizi paylasacakken yani insallah artik aminnnnn:))
Cnm bir muddet sonra uc saatte bire uzuyor ama hangi aydi animsayamadim simdiBen şeyi merak ettim. Bebeği gece gündüz 2 saat arayla emzireceğiz ya inşallah, ne kadar süre 2 saatte bir emzireceğiz. Bu süre yavaş yavaş uzayacaktır muhakkak ama buna nasıl karar vereceğiz?
Tirnak makasi kaynatilabilir ancak dogar dogmaz kesilmesini anlamadimOkucam diye gözüm agrıdı faydalı birşeyi kacırmıyayım diye
Daha az öz ve işimize yarayacak bilgileri paylaşsak ???
Sakın yanlış anlamayın ama gerçekten takip etmek zorlaştı
Hastane çantası emzirme tecrübeleri son alınacaklar hastane odasında gerekli olanlar süs püs bebeğin kilosu boyu normal ve sezeryan düşünenler normal doğum yapanların teceübeleri gibi
İnanın 400 msj okudum sonucta bilemiyorsun hepsine bakıyorsun bişeyi kacırmıyayım diye
Tırnak makasını dezenfekte edicekmiyiz ?neyle dogum sonrası hemen kesiyolarmış ben çantaya koyucam da..
Yrn kontrolum var sizlere durumu yazarım
Görüşmek üzere
Biraz iğneleyici bir mesaj olmuş ... Grubun birleşme gibi bir isteği olmamıştı talep sizin gruptan geldi fakat grup üyelerine danışılmadı ... Doğal olarak biraz adaptasyon problemi yaşanıyor daha ılımlı mesajlar yazılırsa kimse üzülmez hepimiz aynı Amaçla burdayız güzel annelerdiger gruptan gelen rahatsiz olan arkadaslar yeniden topik acip istediklerinizle birlikte olsaniz biz de sizi sanki zorla tutuyomus gibi olmayiz cunku burda hepimiz uyum.icinde hic tartisma olmadan sohbetimizi ediyoruz durduk yere kimsenin rahatsiz olmasina gerek yok ki tam da yolun sonuna yaklasmisken mutlu sonlarimizi paylasacakken yani insallah artik aminnnnn:))
Bi yerde okumuştum bebeginzle konuşun dönmesi için diye biraz deli işi gibi ama ben de konuştumTatlım dönmesi için bişey yaptın mı peki ne bilin egzersiz bol yürüyüş falan
Ayy cok heyecanliSon günden merhaba herkese... bugün sabah kahvaltısı için kendimizi evden atıp, anca girdik eveyarın bu saatlerde çoktan kavuşmuş olacağız minnoş kızımıza Allah'ın izniyle...
biraz gerginlik, biraz heyecan hepsi birarada karmaşık duygular... dün gece uyuyamadım, muhtemelen bu gece de uyuyamamsabah 8 gibi hastanede olacağız kızkardeşim, eşim ve ben... diğer aile üyelerinin mümkünse ben operasyondayken gelmelerini istedim ama göreceğiz bakalım...
İlk günler insan kalabalığı, her kafadan çıkacak yorumlar falan beni de çok düşündürüyor ama en kötü ihtimalle ne haliniz varsa görün deyip, kendimi odama atarım diye düşünüyorum
Bakalım günler ne getirecek, yaşayıp göreceğiz... yarın sabah dualarınızı bekliyorum kızlar, sevgiler herkese...
Son günden merhaba herkese... bugün sabah kahvaltısı için kendimizi evden atıp, anca girdik eveyarın bu saatlerde çoktan kavuşmuş olacağız minnoş kızımıza Allah'ın izniyle...
biraz gerginlik, biraz heyecan hepsi birarada karmaşık duygular... dün gece uyuyamadım, muhtemelen bu gece de uyuyamamsabah 8 gibi hastanede olacağız kızkardeşim, eşim ve ben... diğer aile üyelerinin mümkünse ben operasyondayken gelmelerini istedim ama göreceğiz bakalım...
İlk günler insan kalabalığı, her kafadan çıkacak yorumlar falan beni de çok düşündürüyor ama en kötü ihtimalle ne haliniz varsa görün deyip, kendimi odama atarım diye düşünüyorum
Bakalım günler ne getirecek, yaşayıp göreceğiz... yarın sabah dualarınızı bekliyorum kızlar, sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?