2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kız demeyeydin iyiydi neyse biz yemiyoz ama çinliler yiyosa vardır bi bildikleri

Ama normalde de hurmaya bakmak lazım bakmadan yemeyin kurtlanabiliyor. Sadece çok bekleyince değil yeni alınca da kurtlu çıktığı olur.

Ama normalde de hurmaya bakmak lazım bakmadan yemeyin kurtlanabiliyor. Sadece çok bekleyince değil yeni alınca da kurtlu çıktığı olur.
Evet ben takıntılıyım mutlaka içini acar hatta yıkarim öyle yerim ama bu sefer nasıl olduysa bodoslama daldım

Kızlar ya bu çatı ağrısı nasıl oluyor?benim böyle sağ kasığım sancıyor 2 gündür ve belime de sancı şeklinde ağrı vuruyor. Kasıklarımdaki ağrı çatı ağrısı mı acaba ???

Nasıl da heyecanlisindir canım.. tahmin edebiliyorum.. Inşallah sağ saglim kolaycacik kavus kızına.. bizleri de unutma..

Kizlar geldim kontrolden kizim 1 hafta once 2860 gr.di simdi 2970gr olmus neden bu kdar az almis anlamadim doktr iyi diyo ama olculer genelde az cikiyo dogduktan sonra hic sancim cikmadi bu sefer kilo olayina canim skildi ama bunada sukur
Canım hic sikma canini kilosu çok iyi ve ölçümler de net değil biliyorsun burda kaç kişi söyledi doğum yapanlardan kilosu farklı çıktı diye..

Oyy Özür dilerim ama durumunuz gerçekten kötü görünüyor. Yani bariz bozuk şeyleri yada ne bileyim güvenmediğiniz bir et yemeniz dışında bişey yiyerek bebeğinize zarar vermeniz çok zor. Şöyle düşün bir sürü insan çocuk sahibi oluyor. Ki bunların hepsi süper bilgili de değil. Bizim gibi yok şu bitki çayı düşüğe yol açarmış yok şunda bilmem ne varmış gibi konulardan haberi olmadan, elinde araştırmak için internet olmayan bebek doğuran insanlar var. Düşün etrafında bişey yiyerek bebeğine zarar veren kimse oldu mu hiç? Yada sen şimdiye kadar kendini bişey yiyerek zehirledin mi? Sana bişey olmadığı sürece bebeğine de olmaz merak etme.
Biliyorum kontrol edemiyorsun ama ne bileyim yardımcı olabilmek isterdim, onun için yazıyorum üzüldüm durumunuza zordur.
Umarım en azından doğumdan sonra geçer. Bizim grupta bu dertten muzdarip biri daha vardı ama kimdi hatırlayamadım.

ah ahh ben 38 . haftamdayim ne cekiyorum su cati agrisindan bir bilsen hic birsey fayda etmiyor aksine o agri giderek artiyor
Ay canım benimkisinin o olmadıgını ogrendigim halde çekiyorum. Tahmin ediyorum. Dayanacagız surda ne kaldı. :)

lilipit haklı sanırım. Şimdiden bir psikolog ile görüşmeye başlasanız. Lohusalıkta daha kötü olabilir, doğru.

Canım sor tabii ki ben 14. Haftadan beri haftada en az 3 gün yürümeye çalıştım çok soğuk havalar oldu tabii o yüzden hergün yuruyemedim. Havalar isindikca hergün yürümeye çalıştım..

Zencefill90 cnm bu takıntın hamilelikten önce de var mıydı ?
yoksa hamilelikle birlikte mi nüksetti ?
belki geçer diyeceğim ama arkadaşlara katılıyorum, önce kendin sonra bebeğin ve eşin için kısacası aile huzurun için tedavi ol cnm. böylelikle çok huzurlu olursun. kıyamam sana.

anammm tanıdık birilerini gördüm selam vereyim dedim :) gurbette birini görürsünüzde böle mutlu olursunuz ya öle oldum hehh :))))))
Gurbetçiler gibi olduk hemsooo:))) bütün mesajlari okuyamiyorum artık. En sondaki mesAja cevap verme kararı alicam:)
Ayy cok iyi oldu hareketli oldu :) zor ama ben bayildimmm:)
Bu arada dogurdun mu :)
Canim yok bebek aslA VE KAT'A inişe geçmiyor çıkışta yukseliste hep

arkadaşlar bisey olmaz demiş ins olmaz canim. Sen de cok takma. Anne olma hazırlıklarına ağırlık ver:)

Kizlar geldim kontrolden kizim 1 hafta once 2860 gr.di simdi 2970gr olmus neden bu kdar az almis anlamadim doktr iyi diyo ama olculer genelde az cikiyo dogduktan sonra hic sancim cikmadi bu sefer kilo olayina canim skildi ama bunada sukur

Canım benim de son iki haftadır hep 100 gram almıştı neden bu kadar az aldı diye uzulurken bu hafta da 200 küsür gram almış ki seninki de 3200 lu birsey olur ki o da çok iyi bir kilo, sakin kiloya takılma çok normal ilerliyor, hele normal düşünürsen bence çok ama çok iyi

ah ahh ben 38 . haftamdayim ne cekiyorum su cati agrisindan bir bilsen hic birsey fayda etmiyor aksine o agri giderek artiyor

Canım Göbeğin inmiş mi, herkes bana göbeğimin inmedigini söylüyor o nedenle dé sanırım çok çatı ağrım yok, sadece geceleri ağrı hissediyorum, yani eskiler çocuk kanala inince ağrı çok olur diyorlar

Hamilelikten önce yoktu. Hatta ben herşeyin en doğalı fikrini savunurdum topraktan gelen şeyden zarar gelmez modunda. Pazardan çilek alırdım eve gidene kadar yıkamadan yerdim. Sebzeleri suyun altına öyle bi tutar geçerdim. Eti de az pişmiş severdim hiç takılmazdım böyle şeylere. Hala kendim için korkum yok bebeğime zarar vericek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…