2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kapı süsümüzü yaptık biz ama benimki ağır çerçeve olanlardan geçen burda konuşuluyodu tüle nasıl takılacağı takan varmı nasıl asılcak kapıya çözemedim

Biz de bu aksam ufaklik sayesinde ilk acile gitme hikayemizi yasadik. Aksam alt tarafta baya bi agri basladi. Eğilemiyorum yuruyemiyorum. Arada kasiklarima vuruyo bebek de asiri hareketlendi canimi yakti hareketlerinin sertligi. Doktorumu aradim git hastaneye nobetci doktora gorun deyince kalktik gittik. Tahlil nst ultrason fln bisey cikmadi şükür ama basi bikini bolgeme dayanmis. Doktor elini surdugunde bile canim aciyodu. Bziim velet yola cikti demek mi oluyo acaba asagiinmeye mi calisiyo ne ama acayip cnm yaniyo hareket ettikce

Bizim de bakımı yapılıyor sagol canım 40 ı önemli haklısın.

Ya ben birşeyi yanlış mı biliyorum. Genel anestezide bebeğe de narkoz geçiyor. Bu kötü birşey değil mi?

İyi akşamlar arkadaşlar. Öncelikle diğer haziran anneleri grubundan gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Konu birleştiğinde bu durumdan rahatsız olan bir kaç arkadaş vardı mesaj olarak burada belirtmişlerdi. En başından beri doğal olarak kendi gruplarında kendi aralarında samimi bir ortam kurdukları kişilerle başbaşa olmaktan mutluluk duyan arkadaşların birden hiç tanımadıkları bir ortama girmelerindeki rahatsızlığı anlayabiliyorum. Bizim grubumuzdan diğer gruba birleştirme talebinin kimin yaptığını bilmiyorum. Ama kötü niyetli olmadığına eminim. Hepimiz ortak bir amaç için buradayız. Doğacak olan yavrularımız. Aramızda tecrübeli bilgili anneler var ve onlardan tecrübe almak her konuda gerçekten çok güzel. Ben hamileliğimin başından beri bu topiği takip ediyordum. Sessiz takipçide olsam buradaki arkadaşlarımızın mutluluklarına ortak olmak gerçekten güzeldi. Birbirimiz için sessizde olsak dualae ettik. Bizim grubumuzdan sık sık yazan arkadaşların rumuzları dışında burayı takip eden çoğu kişiyi bende tanımıyorum. Evet mesajlara yetişmek zor oluyor üyeler çoğaldığından. Artık son düzlükteyiZ. Doğuran arkadaşlar ve sırası gelip doğum yapan arkadaşlardan edineceğimiz bilgiler çok önemli. Ben mayıs annelerinide takip ediyordum son zamanda onlardada böyle bir birleşme oldu ama gül gibi geçinip gittiler :) bizimde saygı ve anlayış içinde geçinebileceğimize inanıyorum. İlk sayfada tablo var doğum sırasına göre doğum yapan ve yapacak arkadaşlar yazılı. bizim grubun bana göre aktif üyeleri onlar :) ismini yazdırmak isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir. Ama çok karışıyor burası biz eski grubumuzla devam edelim derseniz yeni bir topik açmanızı öneririm arkadaşlar . Ve belirtmek istiyorum bütün hamiş ve doğum yapan anneleriii seviyorummmmmmm

Kızlar kapı süsümüzü yaptık biz ama benimki ağır çerçeve olanlardan geçen burda konuşuluyodu tüle nasıl takılacağı takan varmı nasıl asılcak kapıya çözemedim
Çerçevenin arkasında tutturma yerleri var canım oralardan tülü geçirebilirsin

Siyetem canim bugun ayın 25 i. karnında küçük bi sivilce çıkmış acaba dogum belirtisi olabilir mi :)
Seni diye kendi günümü sayarmışım haberim yok...acil sezaryenle bugün 14:45 de aldılar kızımı şuan yoğun bakımda solunum için 2 gün duracakmış doğru göremedim bile dua edin bize

Seni diye kendi günümü sayarmışım haberim yok...acil sezaryenle bugün 14:45 de aldılar kızımı şuan yoğun bakımda solunum için 2 gün duracakmış doğru göremedim bile dua edin bize
Aa neler oldu
Umarim iyisinizdir
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Allah acil sifa versin insallah bi an once saglikla kavusursunuz minige

O kisi benim canim
Abartilacak bir durum yok
Ki zaten ayni konunun ayri devam etmeside forum kurallarina aykiri bir durum
Bazisi gereksiz alinganlkk gostermis ama herkesin burada ortak bir amaci var, bu acidan bakabilmek lazim
Konular birlessin diye anket falan duzenleyip hareket etmeyi bekleyenler olmus :) bize sormadilar modunda :)
Zaten absurt bir durum olsa yonetici bunu yapmaZdi
Herkes tadini cikarsin degil mi ama :))

gecmis olsun. Allah kavustursun sağlıkla. Tebrik ederim ayrica.

Sorun neydi canım? Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağ salim evinize dönersiniz

Evet canım az olan grubu çoğunluğa aktarıyorlar bu durumda. Hepimiz aynı amaç için buradayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…