2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
efsunsuz Canım selam, iç dikişlerin ağrısı için geçmiş olsun, daha çok yenisin, her beden farklı tepki veriyor ağrıya sızıya. Sen üzülme, bebeğine en iyi şekilde bakılır, yeter ki sen iyi ol. Mutlu anne-mutlu bebek.
Sevgiler.

Kızlar ne olacak bu gece uykusuzlukları. Uyku tutmuyor ya çıldırıcam. Soluma yatmaktan sol tarafım bitti yani. Psikolojik heralde.
Bende gece uyanmıştım baktım eşim de kalkmış. Kedim kapıda miyavlıyor beni de alın içeri diye (karnım buyudugunden berı odaya alamıyorum yanımda yatar şimdi dönmek mesele olunca beni cok rahatsız edıyor) herkes uyanık evde. Eşim sana şarkı dinleteyim dedi. "Des pasido" yu açtı youtube dan. Bacağımın ağrımadığını farkedince hadi kalk salsa yapalım dedim. Yapamam ben dedi ama adamı zorla kaldırdım tabi sadece temel adımlarla eşlik ettim müziğe ama güzeldi. Sonra da uyudum. Sabah da kalkmak zor oldu tabi. Ama güzel bir geceydi :) tabş fırsatçı kedim de böylelikle benimle uyudu yine.

Günaydın herkese, cadı geldi
Bu göbeğin inmesi dedikleri zımbırtı hakkında biraz daha söylenmek istiyorum izninizle, sanki kukuma yığıldı bütün ağırlık, yürürken göbeğim aşağı sallanıyor. Bebeğin ayakları kaburgamdan ağzıma girecek diye söyleniyordum, dün akşam tepine tepine aşağı indi enik, şimdi belim filan her yerim ağrıyor.

En çok kedilerimin ne yapacağını merak ediyorum. Bugün küçük kedim oğlanın eşyaları teftiş etti, çoraplarından birini çaldı, tekini bulamıyorum Artık onun oldu galiba

kızlar yozgattayım ama kayseride doğum yapacağım aslında gitmeden önce bi doktora yönledirme yapmış ama o doktorla alakalıda pek iyi şeyler duymadım ama yinede ona gitmek zorundayım gibi görünüyor çünkü şu saatten sonra başka hastaneye gitsem sonradan gelen hastaya kimse kucak açmaz sonuçta doğuma ne kaldı yorumlarınız için destekleriniz için çok teşekkr ederim hepinize

sıkma canını, kötü düşünme.. Bir kontrole git bakalım belki seversin dr.u

En çok kedilerimin ne yapacağını merak ediyorum. Bugün küçük kedim oğlanın eşyaları teftiş etti, çoraplarından birini çaldı, tekini bulamıyorum Artık onun oldu galiba
Ben çok yakın bir ark ile konuştum onların da kedisi vardı hamileyken.
Eve alınan her eşyayı bebeğe koklat dedi. Bir anda şaşırmasın o da hazırlasın kendini dedi. Sonra bebegi getirmişler hastanefen,
Pusetin içinde bebek yerde videosunu izledim. Kedi geliyor bebeği kokluyor iyice, sonra çekiliyor. Sonrasında hersey normal devam ediyor ve 15 aylık oglu şimdi. Normalde hırçın ve tırmalayan bir kedıymiş ama çocuga bir kere bile zarar vermemiş. O kadar kuyruğu çekilmesine kulakları ısırılmsına rağmen. Kedi kardeş diyorlardı.
Benim kedim çok uyumlu kuskançlık huyu pek yok ama bana çok düşkün neyseki annemlrrde olacak yanımda onlarda cok seviyor bşr anda ilgisiz kalmayacak kolay olur diye dusunuyorum. Ona kıyamıyorum o da benim bir canım evladım resmen.
Ama kıskanıp bebegın yatagına çiş yapan kedileri de duymadım değil. Dengeyi kuracagız artık

Valla benim hiç biryere inmedi bebik, kanala da girmedi ama kolunu omzunu öyle bir yere dayamışki srnin siyatikli halin gibi sağ bacağımı peşinden sürüklüyorum. Bir uxun süre yatınca geçiyor. Sonra yine başlıyor

Saglıkla inşallah

Benim büyük kediyi kanser olduğu için 7 yaşındayken bizim yazlıkta siteye bırakmışlar, tedavisi masraflı diye sanırım, ben şans eseri hastalığı farkedip tedavi için aldım, bizde kaldı 3 senedir bizimle. Eve gelen bebeklere iyi davranıyor, sanırım daha önceki evinde bebek vardı. Ağlayan bebeğin sırtına böyle insan gibi pat pat yapıyor. Ondan umutluyum.
Küçük olan nerede bebek görse tükürüyor Onun yaklaşacağını pek sanmam, zaten daha çok anneci bir kedi benim peşimden ayrılmaz.
Benimkiler yatağa çiş yaptı bile daha bebek gelmeden, yenisini sipariş ettim, eskisini de sildirip alttaki ebeveyn yatağı olarak ayırdım

O iş çok zor, çekmeyen anlamaz. Kolay gelsin, bol dinlen. Ben eve gelince anladım ne kadar yorgunmuşum. Hoş şu anda hem buraya yazıyorum, hem ayrı bir ekrandan KDV ödemelerini takip ediyorum mükelleflerin İflah olmam ben.

Ne güzel değerlendirmişsiniz. Ama ben bu uykusuzluğu bayadır yaşadığım için artık yatakta tarlası yanmış köylü modunda oturuyorum. Kendi kendime konuşuyorum, bazen ağlıyorum. Eşime çemkiriyorum, tabi sabah hiç birini hatırlamıyo

Ay okuldayım canım ya neyseki işim bitti birşey yapmıyorum ama yinede çalışıyorum krdilerde anlatolmaz yasanır. Ne buyuk iyilik yapmıssın helal olsun sana

hepinizin iyi olmasına sevindim mavimli...arada yaz buraya (gercı çok zor iki bebekle ama..) ikiz bebiş bakmak nasıl,biri ağlayınca diğeride ağlıyor mu mesela:) aynı anda mı emziriyorsun.? kedilerle ilk karsılaşmayıda çok merk ediyorum . ne sevimli olurlar
biberon önerin içinde teşekkür ederim. bizi soracak olursan işte bi suyun gelmesi bi nişan bir sancı ne olursa işte onları bekliyorum evde... oyle işte..sevgiler sana.

Ay okuldayım canım ya neyseki işim bitti birşey yapmıyorum ama yinede çalışıyorum krdilerde anlatolmaz yasanır. Ne buyuk iyilik yapmıssın helal olsun sana
Kolay gelsin işler çabuk bitsin.
Benimki iyilik değil de, insanlarınki büyük kötülük. Şurada masum masum uyuyor kuzum bakıyorum da.
Bırakan vicdansız, bari bırakırken bir not bırak, hastalığı şu, ismi şu diye. Ölüp gidebilirdi. Hala ismini merak ederim, ailesini özlüyor mu diye düşününce gözlerim yaşarıyor. İnsanlar çok korkunç gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…