2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Maşallah annesi oğlun çok tatlı
Ben de süt sorunu yaşıyorum
1 çay kaşığı süt verebildim sadece 4 günde
Sezeryan ağrılarım çok
Bebeğimi kucağımda Tutamıyorum
İç dikişler çok ağrıyor
Yataktan ne zaman kendi başımıza doğrulabiliriz
Sen baya atlattın süreci
Bugün de çocuk doktoru randevum uz var

luges gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya, en azından gitmeden önce başka bir dr.a yönlendirseydi.

Canım ben de aynı durumdayım
Hiçbir hacetimi tek başıma yapamıyorum
3.gün duş aldım su geçirmez bant yapıştırdılar
Pansuman yok pazar günü bantı kopar dedi
Dış dikişler değil ama iç dikişler beni çok zorluyor
Bebeğim ağlarken kalkıp bakamıyorum bile
İdrar yaparken zorluk yaşıyorum
Bir de belimde alerji gibi kabarıyo kabarıyo bişiler oldu
Süreç beni çok zorluyor

2 gündür midem feci halde yanıyor, midemden naşlayıp resmen bademciklerime kadar yanma hissediyorum. Ne iyi gelir önerisi olan var mı?

Arkadaslar bende 37 1 de gittim kilosu 3155 boyu 51 cm yakındı nasıl sizce

2 gündür midem feci halde yanıyor, midemden naşlayıp resmen bademciklerime kadar yanma hissediyorum. Ne iyi gelir önerisi olan var mı?
Sade maden suyu deneyebilirsin iyi geliyo birde doktorum bana pulcet diye bi ilac vermisti sabah ac karnina doktoruna danisip kullanabilirsin birde dun bi arkadas bi kasik bulgur ye dedi ustune su ic cok rahatlatiyo demisti

Sade maden suyu deneyebilirsin iyi geliyo birde doktorum bana pulcet diye bi ilac vermisti sabah ac karnina doktoruna danisip kullanabilirsin birde dun bi arkadas bi kasik bulgur ye dedi ustune su ic cok rahatlatiyo demisti
Dün öğlen ve akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim. Pişmiş bulgur mu yoksa çiğ mi anlamadım

Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Sağlıkla doğsun, ne güzel hemen kavuşacaksın. İyi haberlerini bekliyoruz. Sevgiler.

Benim kedim bebekler aglayınca ortadan kayboluyor eve bebek gelmişti bir korktu kaçtı saklandı. Çok merak ediyorum uyumlarını. Sonradan o bebeğe alıştı ve bebek bizim yatak odamızda uyuyordu gitti başında bekledi resmen nöbet tuttu. Çok merak ediyorum bende neler olacak bizim evde.. umarum uyumlu olurlar

Yaz istediğini hatun, günaydın. Hep kaka, bez, gaz mı konuşacağız Biraz da iyi yanlarını görelim

Selam, hangi şehirdesin? Buradaki arkadaşlar yardımcı olur. Keşke söyleseymiş haklısın, ama belki başka doktor daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…