Pazartesiye kadar dayanır inşallah. Sağol canımBende pek anlamam ama sancilarin çok zigzagli olunca ve yukarılara vurunca doğum sancısı oluyor. Alttaki doğum sancısı üstteki bebisin kalp atışı. Sancı 60lara dayanmış arada sanki. Ben anladığım düzensiz az sancı var.
Sağol tatlımPek anlamıyorum ama üstteki kalp atışları. Alttaki de sancı. 40 lara çıkmış
Günaydın arkadaşlar an itibari ile suyum gelmiş durumda ben hastaneye gidiyorum hayırlısı inşallah
Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Be oğlumda kullanmıştım valla her şeyi kullanmayın diyorlar. Eğer isilik okursa ben kullanırım birebir çünkü hemen geçiriyor. Göbeğine de önceden batikon sürdürürlerdi bir kaç senedir onuda sürdürmüyorlar aslında çabuk göbeğin düşmesini sağlıyor. Eğer düştükten sonra. Göbekte kan sızıntısı falan olursa kendileri hemen sürüyor. Bende anlamadım önceden kullanılan bir çok şeyi şimdi kullandırmıyorlarGünaydın. Dimi yazık onlara. İsilik dökmek dedikleri dimi.
Ya bir de ben birşey öğrendim. Artık pudra verilmiyormuş bebeklere. Biz pudra kullanmayacakmışız. Ben çok şaşırdım ama mantıklı
Merhaba arkadaslar.
Ben sizin sessiz takipcinizdim :) pek aktif degildim. Bende bu gece 3.52 de kızımı normal doğumla kucağıma aldim. Rabbim bana anne olmayı ikinci kez tattırdı. Isteyen herkese tattirsin insallh.
Doğum yapacakların rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Seninle sat ımız aynıydı hayırlısı ile al kucağına inşallah haberlerini bekliyoruz bekliyoruz kaç kg doğacak merak ettim aynı günüz yaKızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Bence de en iyisi öyle. Suyum gelip acilen doğuma alındım. Hiç kafamda kurup stres yapmaya fırsatım olmadı.varya en güzeli senin gibisi. gün verilince heycandan kafada deli sorulardan zaman zor geçiyor. ne mutlu sana
Be oğlumda kullanmıştım valla her şeyi kullanmayın diyorlar. Eğer isilik okursa ben kullanırım birebir çünkü hemen geçiriyor. Göbeğine de önceden batikon sürdürürlerdi bir kaç senedir onuda sürdürmüyorlar aslında çabuk göbeğin düşmesini sağlıyor. Eğer düştükten sonra. Göbekte kan sızıntısı falan olursa kendileri hemen sürüyor. Bende anlamadım önceden kullanılan bir çok şeyi şimdi kullandırmıyorlar
Bana desitin veya sudokuyu öneren çok oldu canımKizlar pisik kremi sebamet mi bepanten mi alayim yardimci olurmusunz
Günaydın herkese, cadı geldi
Bu göbeğin inmesi dedikleri zımbırtı hakkında biraz daha söylenmek istiyorum izninizle, sanki kukuma yığıldı bütün ağırlık, yürürken göbeğim aşağı sallanıyor. Bebeğin ayakları kaburgamdan ağzıma girecek diye söyleniyordum, dün akşam tepine tepine aşağı indi enik, şimdi belim filan her yerim ağrıyor.
hakkında hayırlısı olsun cnm. beklenen bi durum muydu yoksa bugün mü gelişti ?4217 ye kadar geldim hepsini okuyamıcam.
Bugün sancım ve çatı ağrım var sabah yakın bir yere gittik nstde bişe çıkmadı. Doktoru aradım gel bakalım dedi. Gerekirse yatış yaparız geeekirse bebeği alırız dedi. Dua edin kızlar
Benimde öyle rennie çiğneme tableti vermişti doktorum iyi gelşyo deneyebilirsin2 gündür midem feci halde yanıyor, midemden naşlayıp resmen bademciklerime kadar yanma hissediyorum. Ne iyi gelir önerisi olan var mı?
Bebişe etnik demesene annesi ya
Hahahah gelir şimdi linç ederler beniBebişe etnik demesene annesi ya
Meslektaşız sanırım :)) ben hala çalışıyorum. Millet korkuyo şirkette doğurcam diye.Benim büyük kediyi kanser olduğu için 7 yaşındayken bizim yazlıkta siteye bırakmışlar, tedavisi masraflı diye sanırım, ben şans eseri hastalığı farkedip tedavi için aldım, bizde kaldı 3 senedir bizimle. Eve gelen bebeklere iyi davranıyor, sanırım daha önceki evinde bebek vardı. Ağlayan bebeğin sırtına böyle insan gibi pat pat yapıyor. Ondan umutluyum.
Küçük olan nerede bebek görse tükürüyorOnun yaklaşacağını pek sanmam, zaten daha çok anneci bir kedi benim peşimden ayrılmaz.
Benimkiler yatağa çiş yaptı bile daha bebek gelmeden, yenisini sipariş ettim, eskisini de sildirip alttaki ebeveyn yatağı olarak ayırdım
O iş çok zor, çekmeyen anlamaz. Kolay gelsin, bol dinlen. Ben eve gelince anladım ne kadar yorgunmuşum. Hoş şu anda hem buraya yazıyorum, hem ayrı bir ekrandan KDV ödemelerini takip ediyorum mükelleflerinİflah olmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?