2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Pazartesiye kadar dayanır inşallah. Sağol canım

Günaydın. Dimi yazık onlara. İsilik dökmek dedikleri dimi.

Ya bir de ben birşey öğrendim. Artık pudra verilmiyormuş bebeklere. Biz pudra kullanmayacakmışız. Ben çok şaşırdım ama mantıklı
Be oğlumda kullanmıştım valla her şeyi kullanmayın diyorlar. Eğer isilik okursa ben kullanırım birebir çünkü hemen geçiriyor. Göbeğine de önceden batikon sürdürürlerdi bir kaç senedir onuda sürdürmüyorlar aslında çabuk göbeğin düşmesini sağlıyor. Eğer düştükten sonra. Göbekte kan sızıntısı falan olursa kendileri hemen sürüyor. Bende anlamadım önceden kullanılan bir çok şeyi şimdi kullandırmıyorlar

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah. Ne güzel, maşallah

Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Seninle sat ımız aynıydı hayırlısı ile al kucağına inşallah haberlerini bekliyoruz bekliyoruz kaç kg doğacak merak ettim aynı günüz ya

Talk pudrası talk mineralinden yapılır, ve bu mineral böcek ilaçlarından kuru boyaya kadar bir çok üründe kullanılır. Asbest benzeri bazı lifler içerisinde kalır. Özellikle genital-yumurtalık tümörlerinde ve akciğer tümörlerinde kullanıma bağlı olarak talk kalıntılarına rastlanmış.
Ben şahsen yanına bile yaklaşmıyorum, he dersen kanserojen olmayan ne var, bence de haklısın. Ama yerine konabilecek bir şeyler bulunabiliyorsa, talk kullanmama taraftarıyım.

Bebişe etnik demesene annesi ya

Kızlar bişey sorucam avrupa yakasında ayrıntılı ultrason yapan perinatalog arıyorum ablam hamile onun icin. Sizden bilen vardır. Fiyatlarıyla beraber yazabilirsiniz çok sevinirim

hakkında hayırlısı olsun cnm. beklenen bi durum muydu yoksa bugün mü gelişti ?

Meslektaşız sanırım :)) ben hala çalışıyorum. Millet korkuyo şirkette doğurcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…