- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Canim sanci seni tutmadığı gibi bizi de tutmuyor:) haliyle boş nst sonuçları için gidip geliyoruz. Kayda değer bisey gelişmiyor hayatımda. Hiç acilmam yokmuş cati muayenesi yapıldı. Sende ne var ne yok? San cim tuttu deme :)Hadiefefsunkar yok ortaliklarda sen nerelerdesin, yani sancım tuttu falan deme inanmam, yani gözlerim sizleri arıyor Nerelerdesiniz???
Evet canim birlesti.nerdesin sen bayadır yoksun. Nasılsın?Arkadaşlar gruplar mı birleşti ben sürekli giremiyorum da
Canim sanci seni tutmadığı gibi bizi de tutmuyor:) haliyle boş nst sonuçları için gidip geliyoruz. Kayda değer bisey gelişmiyor hayatımda. Hiç acilmam yokmuş cati muayenesi yapıldı. Sende ne var ne yok? San cim tuttu deme :)
Valla 11 yıldır oğlumun göbeğide evde duruyor. Önceleri kıyamadım bir yere gömmeye sonrada kaldı öyle. Şimdi çocuk evden çıkmayı hiç istemiyo.C
canım derlerki üniverstenin bahcesine gömün üniversteli olsun diye. Ama daha ill kızımınki duruyo. Bende bilmiyorum acıkcası napılır. Bişen varsa aydınlatsn.
Oğlumunki üniversiteye gömüldüC
canım derlerki üniverstenin bahcesine gömün üniversteli olsun diye. Ama daha ill kızımınki duruyo. Bende bilmiyorum acıkcası napılır. Bişen varsa aydınlatsn.
Göbek harici hepsini bende saklıyorum ilkleriben oglumunkini henuz gommedim ama cami avlusu universite bahcesi filan onlar hurafe tabiiki. Gomulecekse makul olanı ayak alti olmayan sakin bir yere gomulmesiymis canim. Ben simdilik sakliyorum hatira diye ilk emzigini hastanede bileklerimize takilan bantlari dogum kartini raporunu falan anı kutusu yaptim ogluma :)
Okudum:) acıdı biraz. Hemşirenin de eli ağır olabilir tabi. Daha da kötüsü kapalı çıktıÇatı muayeneniz nasıl geçti. Ben yazmıştım hiç acımadı diye ama belki kaçırmış olabilirsiniz kalabalıklaştığımız için :) merak ttim de
Tamam yazarım sende yaz :)Anladm düzenli sancın başladığında yaz ama merak ederim aynı gün başlamış açılmamız :)
Okudum:) acıdı biraz. Hemşirenin de eli ağır olabilir tabi. Daha da kötüsü kapalı çıktı
Okudum:) acıdı biraz. Hemşirenin de eli ağır olabilir tabi. Daha da kötüsü açıklık yokÇatı muayeneniz nasıl geçti. Ben yazmıştım hiç acımadı diye ama belki kaçırmış olabilirsiniz kalabalıklaştığımız için :) merak ttim de
Canım zor günler geçiyor sizi çok özledim sen nasılsın 40 haftalık olmuşsun çok heyecanlandım hadi bakalım selametle doğur inşEvet canim birlesti.nerdesin sen bayadır yoksun. Nasılsın?
evet aynen o sele diyelım:) yakalandım. spor ayakkabımı tasıyamıyordum mahvoldu.Canim inanmiyorim o yagmura yakalandin mi esim eve 2 saat gec geldi yollar pert olmus selden
kız bu hamişler doğurdumu@arsinli @Bir garip nasilsiniz kizlarr?? Bebisleriniz nasil??
AminKızlar herkese hayırlı Ramazanlar. Ne güzel bebeklerimiz şeytana zincir vurulan bi ayda gelecek. Rabbim onları kem gözlerden kötü sözlerden korusun inşallah. Bayram hediyemiz gelsin artiiiiik çok bekletmeden
Söylediğin iki şeyden de eser kalmadı. Depresyon olacak sonu korkarim:) allah nasıl eder ins herkese hayırlısı ile. Bekliycem normal sancıyı bi aksilik cikmazsaYa böyle bekliyoruz umarım normal doğururuz. Ne uyku kaldı ne rahatlık..
40 olduk ama tık yok canim hiç heyecan yapma:))) allah yardimcin olacaktır canim. Hamilesin. konuyu bilmiyorum o yüzden tikaniyorum teselli sözü bulamiyorum allah saglik versin bununla imtihan etmesin yeter kiCanım zor günler geçiyor sizi çok özledim sen nasılsın 40 haftalık olmuşsun çok heyecanlandım hadi bakalım selametle doğur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?