2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hadi efefsunkar yok ortaliklarda sen nerelerdesin, yani sancım tuttu falan deme inanmam, yani gözlerim sizleri arıyor Nerelerdesiniz???
Canim sanci seni tutmadığı gibi bizi de tutmuyor:) haliyle boş nst sonuçları için gidip geliyoruz. Kayda değer bisey gelişmiyor hayatımda. Hiç acilmam yokmuş cati muayenesi yapıldı. Sende ne var ne yok? San cim tuttu deme :)

Çatı muayeneniz nasıl geçti. Ben yazmıştım hiç acımadı diye ama belki kaçırmış olabilirsiniz kalabalıklaştığımız için :) merak ttim de

C

canım derlerki üniverstenin bahcesine gömün üniversteli olsun diye. Ama daha ill kızımınki duruyo. Bende bilmiyorum acıkcası napılır. Bişen varsa aydınlatsn.
Valla 11 yıldır oğlumun göbeğide evde duruyor. Önceleri kıyamadım bir yere gömmeye sonrada kaldı öyle. Şimdi çocuk evden çıkmayı hiç istemiyo.

Göbek harici hepsini bende saklıyorum ilkleri

Çatı muayeneniz nasıl geçti. Ben yazmıştım hiç acımadı diye ama belki kaçırmış olabilirsiniz kalabalıklaştığımız için :) merak ttim de
Okudum:) acıdı biraz. Hemşirenin de eli ağır olabilir tabi. Daha da kötüsü kapalı çıktı

Okudum:) acıdı biraz. Hemşirenin de eli ağır olabilir tabi. Daha da kötüsü açıklık yok

Kızlar herkese iyi akşamlar. Geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir. Varmı doğum yapanlar. Benim günler çok yoğun geçiyor. Kızım erken doğunca emzirme sorunu oluyor. Kilosu 200 gt düşmüş
Sarılık sınırda. Benimde dikiş yerlerim ağrıyor. Herkesi öpüyorum

Canim inanmiyorim o yagmura yakalandin mi esim eve 2 saat gec geldi yollar pert olmus selden
evet aynen o sele diyelım:) yakalandım. spor ayakkabımı tasıyamıyordum mahvoldu.
iç çamasırımı bıle degıstırdım o derece, üzerimde bı ağırlık var ınsallah hasta falan olmam...

Kızlar bugün kontrol vardı 6 gün önce 2.250 demişti kilosu şimdide aynısını diyor ben bugun en azdan ölçtüm fln dedi 2 hafta geri göZüküyor ama sıkıntı yok dedi miyon olcak dedi
Birde normal düşünüyoruz doktorla ortak karar şimdilik bayram göZüküyor o zamana kadar gelmesse suni sancı ile başlatırız dedi bende suni sancı zor bebek strese giriyor dediler doktorda öle bişey yok herkesin dediğine bakma dedi
Bebeğin kilosu sizce nasıl? Suni sancı ile doğum yapan var mı?

kizlar benim kizim hic durmuyo cok hareketli masallh bugun oynadikca asagiya igne batiyo vajinanin ustunde oynuyo resmen aksam 8.30 dan beri hic durmadi normal mi bu canimi cok yakiyo

Canım zor günler geçiyor sizi çok özledim sen nasılsın 40 haftalık olmuşsun çok heyecanlandım hadi bakalım selametle doğur inş
40 olduk ama tık yok canim hiç heyecan yapma:))) allah yardimcin olacaktır canim. Hamilesin. konuyu bilmiyorum o yüzden tikaniyorum teselli sözü bulamiyorum allah saglik versin bununla imtihan etmesin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…