2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gerçekten öyle ya. ama ben nasıl bile bilirim ki

yok oyle birsey ya bir saatte hislerin yerine gelir meraketme.kimseyide dinleme bence.insallah saglikla aliriz kucagimiza.

Canim inanmiyorim o yagmura yakalandin mi esim eve 2 saat gec geldi yollar pert olmus selden

Kizlar dua edin bana iki gundur hastanedeyim tansiyon yuksekligi yuzunden yatirdilar 150\110 kalkti simdi iyiz sukur dualariniza ihtiyacim var onumuzdreki hafta sanirim alicaklar simdi indi tansiyonum bu arada
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine az kaldı. Sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine..

Millet böyle işte sürekli konuşur durur. Evlenmezsin neden evlenmiyosun derler. Evlenirsin bebek yok mu derler. Bebek olur ne zaman doğacak doğuramadın derler sanki sonsuza kadar içerde kalacak. Doğurursun e bi kardeş lazım derler. Valla bıktım bende. Ağzını açana çemkircem

Ne tuhaf insanlar ya doktor ne diyebilir ki dogum bu ya ne zaman gelirse o zaman dogar banada hala dogmadimi diyolar birinin kalbini kiracam artik cok fena

Ne tuhaf insanlar ya doktor ne diyebilir ki dogum bu ya ne zaman gelirse o zaman dogar banada hala dogmadimi diyolar birinin kalbini kiracam artik cok fena
Valla bende dedim ama yari gerçek yari saka kimse bana sormasin vahiy mi geldi bana dedim su zaman diye. Napim ne zaman gelirse

Valla bende dedim ama yari gerçek yari saka kimse bana sormasin vahiy mi geldi bana dedim su zaman diye. Napim ne zaman gelirse
vallaha aynen ben de biktim o sorudan normal dogum yapicaz sezaryen degil ki tarihi olsun koca koca kadinlar soruyo ya bide doktor bisey demedi mi diye sanki doktor ne bilecekse ne zaman sancimin gelecegini ilk çocuğumda doktorlar 38 e kalmaz cocuk yerlesmis dediler 41 de suni sanciyla dogurdum :)

Canım bu sabah 2. Kez duş aldım üstüne bir kupa humana ve bebekle 2 saat hiç ilgilenmedim uyudum ve sütüm gelmeye başladı şimdi bebeğim dizlerimde sadece ona bakarken kalkanların içi süt doluyor
Gerçekten mutlu anne mutlu bebek
Dikişleri bile daha az hissediyorum

Canım benim bugün 4. Günüm dün bugün duş aldım su geçirmez bant sayesinde v3 sütüm gelmeye başladı
Benim kontrol haftaya çarşamba. .
Bebeğin kontrolü bugündür
Mama verdiğimiz için sarılık yok çok şükür
120 gr zayıflamİş 2800 olmuş
İnşallah çabuk toparlarız

Banada dedi ama gelmiyor. Millet de doktor bilir diyo. Nerden bilecek

Bende takip edemiyorum artık grubu ya ;( herkes mi doguruyor Allah yardımıcınız olsun canlar dualarımız sizinle ramazana giriyoruz bol bol dua edelim birbirimize oruç tutamasakta 30 gün borç hanemize yazıldı cıkolata konusunda karar veremedim bide 50 tane kokulu yaş yetermi bilemedim zaten sancı neyim yok hem daha 10 gün var niye herkes patlayacak bomba gibi davranıyorlar bize

Ayy ne güzelll
Meraktan soruyorum göbeği napçaksınız şimdi? Bir yere gömülüyor değil mi?
ben oglumunkini henuz gommedim ama cami avlusu universite bahcesi filan onlar hurafe tabiiki. Gomulecekse makul olanı ayak alti olmayan sakin bir yere gomulmesiymis canim. Ben simdilik sakliyorum hatira diye ilk emzigini hastanede bileklerimize takilan bantlari dogum kartini raporunu falan anı kutusu yaptim ogluma :)

Tanrıııım.....Sadece 1 gün bakmadım; 338 msj var

Erken doğum riskinden dolayı rahime dikiş atılmıştı serklaj deniyo canım onu aldırdım..1cm açıklık ilerlermi bende merak ediyorum sancımda çıkmıştı hafif
Anladm düzenli sancın başladığında yaz ama merak ederim aynı gün başlamış açılmamız :)

Kızlar herkese hayırlı Ramazanlar. Ne güzel bebeklerimiz şeytana zincir vurulan bi ayda gelecek. Rabbim onları kem gözlerden kötü sözlerden korusun inşallah. Bayram hediyemiz gelsin artiiiiik çok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…