Gerçekten öyle ya. ama ben nasıl bile bilirim kiAl benden de o kadar.. bi de haftasonu dogsuncular var bende. Uzaktan gelecekler sürekli haftasonu dogsun diyor ben de tamam söylerim diyorum.
Insanlar bizi stres yaptırdıklarını farkında değiller sanki çıkmasın diye nefesimizi tutuyoruz
@Emire27xxx Canım güzel haberler bekliyoruz senden. Bebisine kavusmussundur inşallah..
yok oyle birsey ya bir saatte hislerin yerine gelir meraketme.kimseyide dinleme bence.insallah saglikla aliriz kucagimiza.cok arastirdim yok ayagina pihti olmus yurumekte zorlanmislar filan bnm anestezi uzmani en iyilerinden biriymis dr oyle dedi heyecan yaparmiyim bilmiyorum ama genelde hic bisey hatirlamadim ilk zmnlari oglum odaya geldi ben sarhos gibi ilk anlarimizi pek hatirlamiyirum bu sefer kizimi ilk ben gormek istiyorum insallh iyi olir hersey gun yaklastikca heyecanlaniyirum
Canim inanmiyorim o yagmura yakalandin mi esim eve 2 saat gec geldi yollar pert olmus seldenkızlar bugun doğurmazsam baska zaman doğurmam heralde.
bugun tansıyonum düştü.zor dengeledım.
sonra yuruyerek kv gıdıyordum yolun yarısında bır yağmur oyle boyle degıl. bende kısakollu ve tayt
sırılsıklam oldum...
moralımde bozuktu zaten malum sebeblerden... suan kulaklarım cınlıyor resmen...
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine az kaldı. Sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine..Kizlar dua edin bana iki gundur hastanedeyim tansiyon yuksekligi yuzunden yatirdilar 150\110 kalkti simdi iyiz sukur dualariniza ihtiyacim var onumuzdreki hafta sanirim alicaklar simdi indi tansiyonum bu arada
Aaa ben yumuşasın tatlansın diye dışarda bekletiyorum bir kaç günBen muzları dolaba atınca hemen kararıyor canım ya :/
Millet böyle işte sürekli konuşur durur. Evlenmezsin neden evlenmiyosun derler. Evlenirsin bebek yok mu derler. Bebek olur ne zaman doğacak doğuramadın derler sanki sonsuza kadar içerde kalacak. Doğurursun e bi kardeş lazım derler. Valla bıktım bende. Ağzını açana çemkircemKızlar ben sinir oluyorum ya gerçekten. Milletin devamlı ne zaman dogurucan demesine ya. Bide çocuklu insanlar falan. Ben ne bilim ne zaman gelirse. Doktor bi gün söylemedi mi diyorlar doktorun dediği günde dogurucam nerden belli. Er ya da geç gelicek. Sinir oluyorum ya gerçekten. Artik dua ediyorum gelsin bi an önce diye. Yok geç kalirmis bilmem ne birisinin geç kalmis kakasini yemişmis. Doğum sancısı çekmek için dua eder oldum. Az ağrı gelse inşallah geçmez diyorum yaa
Ne tuhaf insanlar ya doktor ne diyebilir ki dogum bu ya ne zaman gelirse o zaman dogar banada hala dogmadimi diyolar birinin kalbini kiracam artik cok fenaKızlar ben sinir oluyorum ya gerçekten. Milletin devamlı ne zaman dogurucan demesine ya. Bide çocuklu insanlar falan. Ben ne bilim ne zaman gelirse. Doktor bi gün söylemedi mi diyorlar doktorun dediği günde dogurucam nerden belli. Er ya da geç gelicek. Sinir oluyorum ya gerçekten. Artik dua ediyorum gelsin bi an önce diye. Yok geç kalirmis bilmem ne birisinin geç kalmis kakasini yemişmis. Doğum sancısı çekmek için dua eder oldum. Az ağrı gelse inşallah geçmez diyorum yaa
37 haftaligim cnm
Valla bende dedim ama yari gerçek yari saka kimse bana sormasin vahiy mi geldi bana dedim su zaman diye. Napim ne zaman gelirseNe tuhaf insanlar ya doktor ne diyebilir ki dogum bu ya ne zaman gelirse o zaman dogar banada hala dogmadimi diyolar birinin kalbini kiracam artik cok fena
vallaha aynen ben de biktim o sorudan normal dogum yapicaz sezaryen degil ki tarihi olsun koca koca kadinlar soruyo ya bide doktor bisey demedi mi diye sanki doktor ne bilecekse ne zaman sancimin gelecegini ilk çocuğumda doktorlar 38 e kalmaz cocuk yerlesmis dediler 41 de suni sanciyla dogurdum :)Valla bende dedim ama yari gerçek yari saka kimse bana sormasin vahiy mi geldi bana dedim su zaman diye. Napim ne zaman gelirse
efsunsuz Canım selam, iç dikişlerin ağrısı için geçmiş olsun, daha çok yenisin, her beden farklı tepki veriyor ağrıya sızıya. Sen üzülme, bebeğine en iyi şekilde bakılır, yeter ki sen iyi ol. Mutlu anne-mutlu bebek.
Sevgiler.
Bugun benimde kontrolüm vardı.idrar sorununu söyledim.tek kullanımlık bi toz verdi.gece yatarken içecekmişim.bugun doktor bantı kopardı biraz daha rahatladım inanki.iki gün pansuman yap iki gün sonra duşada girebilirsin dedi.yani tam yedinci günü.inş gelip gecicek bu günler.bebeklerimiz saglıklı olsunda gerisi önemli deil
Banada dedi ama gelmiyor. Millet de doktor bilir diyo. Nerden bilecekvallaha aynen ben de biktim o sorudan normal dogum yapicaz sezaryen degil ki tarihi olsun koca koca kadinlar soruyo ya bide doktor bisey demedi mi diye sanki doktor ne bilecekse ne zaman sancimin gelecegini ilk çocuğumda doktorlar 38 e kalmaz cocuk yerlesmis dediler 41 de suni sanciyla dogurdum :)
insallh canim dinlememeye calisiyorum ama kararin net bu sefer spinal isyiyorum ne olursa olsun dogum anini kacirmiycamyok oyle birsey ya bir saatte hislerin yerine gelir meraketme.kimseyide dinleme bence.insallah saglikla aliriz kucagimiza.
Arkadaşlar gruplar mı birleşti ben sürekli giremiyorum daAdamın bile nasıl sinirini bozduysan. Yok böle rahatlıkben sana çözüm yolu söledim. İnanmıyosun napim
allah iyiliğini versin. Et pişmişmiydi. Bak bişi olmadı işte panik yaptın bosu bosuna
ben oglumunkini henuz gommedim ama cami avlusu universite bahcesi filan onlar hurafe tabiiki. Gomulecekse makul olanı ayak alti olmayan sakin bir yere gomulmesiymis canim. Ben simdilik sakliyorum hatira diye ilk emzigini hastanede bileklerimize takilan bantlari dogum kartini raporunu falan anı kutusu yaptim ogluma :)Ayy ne güzelll
Meraktan soruyorum göbeği napçaksınız şimdi? Bir yere gömülüyor değil mi?
Anladm düzenli sancın başladığında yaz ama merak ederim aynı gün başlamış açılmamız :)Erken doğum riskinden dolayı rahime dikiş atılmıştı serklaj deniyo canım onu aldırdım..1cm açıklık ilerlermi bende merak ediyorum sancımda çıkmıştı hafif
Evet bende yarım saat girmesem çok birikiyor :)Tanrıııım.....Sadece 1 gün bakmadım; 338 msj var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?