2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar devlette epidural yapmıyorlar diyenler var doğru mu acaba ?

ay inşallah bizimkilerde öyle olur nöbet falan çok şekermiş :))
Evet canm ya köpekler yapıyor biliyorum da kedide ilk defa gordum çok şaşırmıştım. Benim kedim siyam köpeğe yakın bir tür olarak biliniyor belki alakası vardır.

Kızlar merhaba karnım taş gibi bildiğin taş bsr sanki pazartesi kontrolum var napayım bilemedim benim gibi olan varmı

Ben de doktor gün verdi mi diyenlere sinir oluyorum.
Normal Doğumun günü mü oluyor. Bebeğin geleceği tutuyor geliyor işte.

Gömülmese de oluyor mu peki canım

40 olduk ama tık yok canim hiç heyecan yapma:))) allah yardimcin olacaktır canim. Hamilesin. konuyu bilmiyorum o yüzden tikaniyorum teselli sözü bulamiyorum allah saglik versin bununla imtihan etmesin yeter ki
Canım çatı muayenesi doğumu tetiklemiyor mu? Yanlış mı biliyorum ben?arkadaşımın nişanı gelmişti. Doktor bakmıştı onun da canı acımış. Sabah bakmış gece 12 falandı doğum yaptığında. Çok da kolay ve güzel bir doğum oldu. Ayyy ister misin sabah gelsin Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

kizlar benim kizim hic durmuyo cok hareketli masallh bugun oynadikca asagiya igne batiyo vajinanin ustunde oynuyo resmen aksam 8.30 dan beri hic durmadi normal mi bu canimi cok yakiyo
Ben dun sirf o yuzden acile gittim. Yatarke rahatliyirm ama ayaga kalkinca bikini bölgem cok aciyo. Hareketleri de cok sert canimi yakiyo. Basi biraz daha asagi inmis onun baskisi sanirim yer acmaya calisiyo ufaklik9

Yok ya nerde körle yatan şaşı misali, olan sancım da gitti sizinle :)) çarşamba günü kontrolüm var, en son banada çatı muayenesi yapıldı belki kacirmissindir, normali bekleyeceğiz dedi doktor bakalım bu mübarek aya saklamış bizim melekler kendilerini, şurda en fazla iki haftamız kaldı, bir şekilde çıkacaklar sanırım

Yok kız tetiklemiyo bence ben geçen hafta sancım oldu acilden gittik alttan açıklık bakıldı ben de tetikler diyodum ama hala tık yok 1 hafta geçti tetiklicek olsa ben hergün yaptırmaya razıyım 39 dan sonra. Kendiliğinden doğum başlasın istiyorum 40 dan sonra ya sezaryan ya suni diyo doktorlar

Benim geçen haftalarda bir kaç gün kanama olmuştu. Doktor ultrasondan baktı. Alttan muayene ederek doğumu tetiklemek istemiyorum dedi.

Seninle sat ımız aynıydı hayırlısı ile al kucağına inşallah haberlerini bekliyoruz bekliyoruz kaç kg doğacak merak ettim aynı günüz ya

Luluuu94 nasılsın canım durumlar ne bizi merakta bırakmayın ? Merak ediyoruz

@arsinli Luluuu94 nasilsiniz kizlarr?? Bebisleriniz nasil??
Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede

Maşallah bebişe. Ağrılar da olacak zamanla azalıyor çok yeni daha

İyi olmanıza çok sevindim maşallah ikinize de. İnşallah çabucak toparlanırsın sütün de hemen gelir. Operasyon esnasında bişey hissettin mi? Benim de epidural sezeryan olcak da biraz endişeliyim

saglikla buyusun kizin.bizlerde gun sayiyoruz ah bir dogursamda kurtulsam cok zorluyor artik uyku muyku bitti yani.sol yanim curudu ya sen kurtuldun bir oh cek bizimde yerimize..gule gule buyut kizini bemimde ikinci kizim geliyor

gozun aydin tebrikler darisi bize insallah.Allah saglik versin ogluna ve sana.hayirli evlat olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…