- 10 Kasım 2016
- 409
- 357
- 23
- 34
Geçmiş olsun cnmKizlar dua edin bana iki gundur hastanedeyim tansiyon yuksekligi yuzunden yatirdilar 150\110 kalkti simdi iyiz sukur dualariniza ihtiyacim var onumuzdreki hafta sanirim alicaklar simdi indi tansiyonum bu arada
Bende saat başı giriyorum dogum yapan var mi diye sanırım ikiside doğum yaptı. Inş iyilerdir@Bir garip nasılsın canım durumlar ne bizi merakta bırakmayın ? Merak ediyoruz
Ne dikişi anlamadım cnm bende Çarşamba gittim banada bi cm açılma var dediBen çarşamba günü rahimdeki dikişleri aldırdım doktor 1cm açıklık var dedi..bekliyoruz bakalım pzartrsiye kadar
Ben niye utanayım canım. Onlar utanmalılar hala bensiz işlerin altından kalkamadıkları için ve şunu da yap bunu da yap dedikleri için :)))Vall bu haftada iyi cesaret ediyorsunuz.Benim de en korktuğum şeydi iş yerinde Doğumun başlaması. Sonra işe dönünce utancımdan napardım.
İşte korkutucu tablo
canım derlerki üniverstenin bahcesine gömün üniversteli olsun diye. Ama daha ill kızımınki duruyo. Bende bilmiyorum acıkcası napılır. Bişen varsa aydınlatsn.Ayy ne güzelll
Meraktan soruyorum göbeği napçaksınız şimdi? Bir yere gömülüyor değil mi?
Ekşi de güzel oluyor ama dışarda beklet. Buzdolabında yumuşamıyo muz gibi o daBenim kiviler hala yumuşamadı elmanın yanına koy demişti forumdan biri elmanın yanına koydum bekliyo 2 gündür tık yok hala sert kivi taş gibi. Eşim naptıysa gitmiş dalından mı koparmış hayret daha kivi kivi olduğunun farkında değil
Erken doğum riskinden dolayı rahime dikiş atılmıştı serklaj deniyo canım onu aldırdım..1cm açıklık ilerlermi bende merak ediyorum sancımda çıkmıştı hafifNe dikişi anlamadım cnm bende Çarşamba gittim banada bi cm açılma var dedi
Ben muzları dolaba atınca hemen kararıyor canım ya :/Ekşi de güzel oluyor ama dışarda beklet. Buzdolabında yumuşamıyo muz gibi o da
Ohooo daha evi temizleticem halılar var koltuklar var. Yetişmedi napalımKızlar konuyla alakasız ama belki benim gibi son dakikaya bırakan vardır dedim. Bugün halılarımı yıkamaya verdim. 1 hafta sonra getiriyorlarmış. Ramazan geliyor diye herhalde yoğun. Bizim kız halısız eve gelecek bu gidişle
Halılarını yıkatmak için son zamanı bekleyen varsa benden başka, duyurulur
Beatrices bak ben bu konuda senden ondeyim. Yikatmadim ama fiyat aldim yani nereye verecegim belliTabii ki ben varım
Eve makine ile gelip temizleyen bir şirket varmış koltuğu halıyı filan. Onlardan fiyat alacağım bu hafta.
Olmadı Haziran başı itibariyle eve gelen yardımcım haftada 3 gün gelecek, ondan rica edeceğim.
Okumaktan yazmaya fırsat kalmıyoruzgungul nerelerde, kaç gündür görmedim yazdığını
Ben içiyorum valla kahve.. eve de kafeinsiz kahve aldım artık sona geldik hiç sıkmıyorum kendimiBenim hastahanenin karşısına da Starbucks açılmış, şampanya ve çilek isteğimin yanına kahve de ekledimÖğrendiğim günden beri sadece 2 yudum içtim. Çok özledim kahveyi.
Hani böle şey vardır ya biri bişi sölerken diğeri sinirden elini kolunu ısırır. Resmen o triplere girmiş teyzesinin piremsesi :) ben sana atraksiyon yaşa riski al diyorum sen göbek diyorsun.Senin çözüm yolun şu durumda en son çare kuzum insanın içinden gelecek kocaman göbeği olmicak
Ya dün elini yiyordu bebekçik altta sert kivi değil kivi kabuğu versen yicek kuzumm
Kizlar dua edin bana iki gundur hastanedeyim tansiyon yuksekligi yuzunden yatirdilar 150\110 kalkti simdi iyiz sukur dualariniza ihtiyacim var onumuzdreki hafta sanirim alicaklar simdi indi tansiyonum bu arada
Al benden de o kadar.. bi de haftasonu dogsuncular var bende. Uzaktan gelecekler sürekli haftasonu dogsun diyor ben de tamam söylerim diyorum.Kızlar ben sinir oluyorum ya gerçekten. Milletin devamlı ne zaman dogurucan demesine ya. Bide çocuklu insanlar falan. Ben ne bilim ne zaman gelirse. Doktor bi gün söylemedi mi diyorlar doktorun dediği günde dogurucam nerden belli. Er ya da geç gelicek. Sinir oluyorum ya gerçekten. Artik dua ediyorum gelsin bi an önce diye. Yok geç kalirmis bilmem ne birisinin geç kalmis kakasini yemişmis. Doğum sancısı çekmek için dua eder oldum. Az ağrı gelse inşallah geçmez diyorum yaa
37 haftaligim cnmCanım geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna.Kaç haftalıktın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?