2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar emzirme sutyeni olarak tavsiye edebileceğiniz bi marka var mi.sanki çoğu sarkitacak gibi disardada kullanabilecegimiz tarzda degiller

[QUOTE="BahaRaslan99,
@Yasse34 süslerin muhteşem hepsinii kendin mi yaptın?[/QUOTE]
Evet canim sagol ama gorundugu kdr zor degil bunlar. A aydogdu06 alinti isi iyice karisti mesajda etiketliyim bari

Evet canim sagol ama gorundugu kdr zor degil bunlar. A aydogdu06 alinti isi iyice karisti mesajda etiketliyim bari
bende aynısını yapacagım ınsallah... halaaa baslayamadım[/QUOTE]
Bian once basla valla senin benden de az kalmis. Gerci daha benim de isim banneri taki yastigi ani defteri kaldi hastane icin de onlar olmasa da olur hani

Kızlar hurma açılmaya yardımcı olmuyor gereksiz kasılma yapıyor gibi bir şey duydum deneyip tecrübe eden var mı

Kızlar hurma açılmaya yardımcı olmuyor gereksiz kasılma yapıyor gibi bir şey duydum deneyip tecrübe eden var mı
İlk yediğim zamanlar bana öyle oldu.
Çok rahatsız oldum.
Ana tesadüf de denk gelmiş olabilir.
Ben bir bir yiyorum gün içinde 2-3 tane Medine hurması.

Kızlar bebeğin kafasının kanala girdiğini anlamak mümkün mü ki ? Yani kanala girmë evresinde wajina da ara ara sızlama olur mu mesela ?
Bebeğinin Kanala yerleştiğini hisseden oldu mu ?

Kızlar bebeğin kafasının kanala girdiğini anlamak mümkün mü ki ? Yani kanala girmë evresinde wajina da ara ara sızlama olur mu mesela ?
Bilmiyorum ama bugun asiri baski hissediyorum vajinaya ozellikle ayagi kalktigimda ve surekli tas kesiliyo karnim

ben daha öncede cok yerdım hurmayı şimdide yıyorum. bizim evde hep var ve atıştırmalık gibi...
gunluk bazen 5-bazen 10 yanı hıc saymıyorum bile kaç yedim bilmiyorum.
açılmada yok kasılmada.benı hıc rahatsız etmıyor açıkcası.

ayy farkettımde buraya süreklı ağrım sancım sıkınttım yok yazıyorum bır doğum yapcam sancıdan kuduracam gıbıme gelıyor

kanala girince bende ılk zaman mıde bulantısı oldu.
bırde sureklı kaburgaya tekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…