- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. Doğum oldu çok şükür. Spinal anestezi ile oldu. Doğum sonrası gaz sancım çok oldu benim. Omuza vururmuş sancı, çok şaşırdım. Dün gece hiç uyuyamadım o yüzden ama herkeste olmazmış. Bebek çok sağlıklı çok şükür. Hemen emdi, zorlanmadık. İnşallah siz de hiç zorlanmazsınız. Gerçekten harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürekli bakıp "bu benim bebeğim mi" dedimHastanede ikinci gecem. Yarın çıkıcaz. Göğüs kalkanı mutlaka alın derim. Ben çok kullandım. Hasta bezini ve bebek bezini hastane verdi. Bebek için 2 hastane takımı kullandık, 10'lu ama üç tane de olabilir. Çok terliyor insan, sırtınıza koymak için tülbent alın. Biberona ve süt sağma pompasına gerek kalmadı. Battaniye ve müslin kullandık. Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa yazın lütfen
ikinizde yazmışsınız zaten
Bize de 3.gün geleceksiniz dediler niye farklı günler söylüyorlar anlamadım çoğu 5. Gün gidiyor. Sonra olmadı bide 5. Gün gelin demesinler. Bizim de hastanede kız topuk kanı aldı bide şekerine bakacam dedi sıktı sıktı zar zor kanı çıkardı makine değeri göstermedi makina sıkıntılı başka mak. Geitrcem birazdan dedi makinayı getirdi iğneyle deldi sıktı sıktı kan çıkmadı bu sefer burdan topuk kanı alındı kan çıkmadı öbürü ayağından alacam dedi insan sinirleniyorum el kadar bebenin ne kanı var. Koskoca hastane makinaları bozuk hadi bozuk atın gitsin. İkincisi gerizekalı hemşire bi bak topuk kanı hangisinden alınmış sen diğerinden al. Bazen üstlerine atlayıp dalasım geliyor böyle iş bilmezlere.
Vardı aslında bilgilerim. Kız bebegimin cinsiyetiGünaydınlar, listeye baktım da bilgilerin yer almıyor, senin bebeğin cinsiyeti ne idi?
Cok sık giremiorum ondan yani. Bi hafta sürdü şimdi hafif leke seklinde ilk iki gün hasta bezi kullandım sonra kotex normal boy yetti ama mantar mahvetti beni bugün dr a gidicem fitil mitil bişe versinPek yazmiyorsun, yaz ya kaybolma :)
Kanaman cok oluyorr mu
Cok gecmis olsunCok sık giremiorum ondan yani. Bi hafta sürdü şimdi hafif leke seklinde ilk iki gün hasta bezi kullandım sonra kotex normal boy yetti ama mantar mahvetti beni bugün dr a gidicem fitil mitil bişe versin
GunaydinGünaydın herkese:)
Haziran gelmeden doğumların yarısı oldu neredeyse. Herkes bebeğiyle mutlu ve huzurludur umarım :)
Bugün doğumu olan herkese güzel doğumlar diliyorum.
Ben cumartesi günkü kontrolü beklemeye devam ediyorum, zaten acelem yok:)
Aynen benim korkum Doğum kanalına girmezse suni sancı ile normal Doğum seçeneği Doğum kanalına girse suni sancıyı gene isterim Rabbim bebeklerimiz en sağlıklı nasıl gelecekse insallah ole olsun ama boşa da sancı çektirmesin insallah kendiliğinden gelir sancımızda doguma gule oynaya giderim herhaldeArkadaşım günlerimiz aynı, benim de sancım çıkmadı hiç. Perşembe yine gidicem bakalım ne durumda. Bekledikçe stres olup doğum korkum artıyo.
Aynen benim korkum Doğum kanalına girmezse suni sancı ile normal Doğum seçeneği Doğum kanalına girse suni sancıyı gene isterim Rabbim bebeklerimiz en sağlıklı nasıl gelecekse insallah ole olsun ama boşa da sancı çektirmesin insallah kendiliğinden gelir sancımızda doguma gule oynaya giderim herhalde
Pifff yarın sabah körü benim doğumum var. Gerginim biraz
Haziranda dogum yapacak ilk haziran annesi sen olacaksin galibaPifff yarın sabah körü benim doğumum var. Gerginim biraz
Ne kadar farklı bir durum di mi ya, senin sezeryan olacaktı, doktor anestezi konusunda sana mı bırakıyor yoksa doktorun mu karar verdi? Nasıl olacak senin ki?
Haziranda dogum yapacak ilk haziran annesi sen olacaksin galiba
Icimizden biri sancilanip gece doguma gitmezse tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?