2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mantıklı adı üstünde soguk çorba soguk zatwn gaz yapar süt de ve alerjik olabilir. Coook mantıklı :)

Kizlar yarin merakta birakmayin bizleri. Saglikla alin kucaginiza.

Sizlerle paylasmak istedigim bisey var.henuz dr arayisindayken unv de bir prof e gittim. Ben daha 7-8 haftalik hamileyim. Neyse hic mi hic memmun kalmadim.burada bir baslikta o adama muayene olanlar yorum yapanlar vardi bende olumsuz yorum yaptim. Gecen aylarda bana yoneticiden mj geldi yorumum silinmis... adam kendi hakkinda olumsuz yorumlari netten sildiriyo demekki. Bide muayene acmis ucretide bayagi yuksek.... ne uyanik ya

@TuruncuHayal canımmm hiç üzülme, ağlama bak suyun bitmiş, bebek zarar görebilir diye açık açık söylemiş. Üzülme, ağlama sağlıkla gelsin Bahar gerisini düşünme. Bak kaç kişi sezeryan oldu, hepside şuan gayet iyi, yarın bebeğini görünce hepsi geçecek, güzel şeyler düşün

Haber verirsen cok sevinirim Canm bende haftaya salı dogurmazsam gidicem doktora insallah ikimizinde kendiliğinden gelir sancılarımız doktora gitmeden

Kızlar hacıseriften cikolata alanlar memnunmu bende vericem şimdi

Merhaba, iyi ki doktora gitmişsin, hem bebeğin için en doğru müdahaleyi aldın, hem de durumu netlikle öğrenebildin.
Ağlayıp heyecanını attıysan, güzel güzel saçına bir fön çektirip, süslenip püslenip bebeğini bekleyebilirsin artık
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bak bu arada sen de, Haziran annesi olup, Haziran ayında ilk doğuranlardan olacaksın

Hayirli dogum diliyrm saglikla gelsin kuzun. Senin yine ertesi gune vermis gunu beni 1 saat icinde dogurttu doktorum kontrole diye gitmstm ne oldugunu anlamadm bi baktm oglum kollarmda

Hayirli dogum diliyrm saglikla gelsin kuzun. Senin yine ertesi gune vermis gunu beni 1 saat icinde dogurttu doktorum kontrole diye gitmstm ne oldugunu anlamadm bi baktm oglum kollarmda
cumartesi kontrolüm var, her seferinde bende bu korkuyla gidiyorum :)
Hazırlıklı gideyim yine ben en iyisi

Ben de hazırlıklı gideceğim çünkü her şeyim hazır Cumartesi bir bakalım bakalım napıyor bizimkiler.
İzne ne zaman ayrılıyorsun hanım kız?
salı günü son günüm canım, 2 gündür çok zorlanıyorum açıkçası. Bebek gece çok hareket ediyor, karnımdan çıkacak gibi, korkuyorum. birden bire çok ağırlaştım sanki yattığım yerden yuvarlanarak kalkıyorum. İşte iyiydim ama 2 gündür burdada hiç ayağa kalkasım bile gelmiyor, karnım artık taşıyamıyor :)

Bende doğum korkusu var ciddi ciddi, sabah korkudan ağladım artık.
Nasıl yenicem ben bu korkuyu ?
Canım niye korkuyorsun? Güzel düşün güzel olsun. İki doğum şeklide zor evet ama sonunda kucağına minicik mis kokulu bir melek gelecek bunu düşün. Olumsuzlukları olumsuz insanları hayatından çıkar. Herşeye kulaklarını tıka. Kalbinin sesini dinle. Az bir zamanımız kaldı. İnşallah kolay doğumlar olur.

Az kalmış, yoruluyor insan tabi kıyamam. Ben de yarın sağlık ocağına gideceğim, son bir kan alalım dediler, iyi tamam dedim. Oradan da kuaföre gidip biraz süs püs, sonra da işe uğrarım. Bakalım işe gitmek nasıl olacak çay içmeye de olsa :)

Bende doğum korkusu var ciddi ciddi, sabah korkudan ağladım artık.
Nasıl yenicem ben bu korkuyu ?
Yenemesen ne olacak ki zaten? Çıkacak işte bir şekilde. Bunu kabullenirsen, asıl korkman gerektiğinin doğum sonrası olduğunu anlarsın
Ben doğduktan sonra başıma geleceklerden daha çok korkuyorum. Ağlayan dili olmayan bir bebe, uykusuzluk, düzensizlik...
Korkunu başka şeylere yönelt bence.

Haklısın, güçlü durmam gerekli yoksa 1 ay hiç geçmicek.Allah yardımcımız olsun, bir avazda gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…