2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Genel olunca ne kadar süre sonra ayiliyorsun, çocuğu görme değil de hemen emzirmek için epidural mı olsam diye düşünüyorum da, ayy çevremde hiç sezeryan olan yok, kafamda deli sorular

Cengizhan bey yapacak dimi doğumu ? Doğumdan çıkınca bana yazar mısın nasıl geçtiğini, sezeryan yapmak zorunda kalırsam en aIndan bilgim olur doktorun cerrahisi konusunda

İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Stresten çıkıyor dimi tansiyon. Biliyordum zaten ondan olduğunu, evde hep normal çünkü.

Genel olunca ne kadar süre sonra ayiliyorsun, çocuğu görme değil de hemen emzirmek için epidural mı olsam diye düşünüyorum da, ayy çevremde hiç sezeryan olan yok, kafamda deli sorular

1.5 dk da bebeği alıyormuş. Kalan işler dikim vs yarim saati buluyor. Önceki de aynı yarim saat sürmüştü. Hemen ayıldım narkoz kademeli veriliyor. Ayılmaya başlayınca odaya çıkarıyorlar. Yarim saat sonra da bebek geliyo. Benim sütüm az da olsa gelmişti ama benim kız küçük olduğu için emememişti.

Merhaba Arkadaşlar

Bugün kontrolüm vardı.
Önce nts ye girdim,sancı hiç çıkmadı yine.
Dr ultrasonla muayenede suyun bitmiş olduğunu,
alttan muayene etmek zorunda olduğunu ve
ona göre de doğum şeklini konuşacağını söyledi.
Tabi ben o sırada çok heycanlandım su bitmiş felan deyince.
Bebek kanala inmemiş ama rahim duvarında incelme de var dedi.
Eğer ön çatı kemiği basık olmasaydı bebek kanala inerdi dedi.
Bu vakitten sonra zaten inmez dedi.
Beni 2 boyutlu usg ye yolladı.
Sonuç değişmedi ve suyun bitmiş olduğunu,
bebeğin de 2800 civarında doğacağını rapor etmiş uzman.
Dr um doğum şekli olarak bana şunu dedi ;
eğer suyun bitmeseydi yine de normal doğum denetecektim suni sancı ile dedi.
Ama suyun olmadığı için bebek dayanamaz,
kanalda değil çünkü kemik eğriliğinden girip girmiceğinin garantisi yok
ve riske atamam sezeryan diyorum dedi...
Kabul ettim doğal olarak.
Bir de dedi ki eğer 5 ine kadar yetseydi aynı gün olurdu doğum tarihiniz ama mümkün değil dedi.

Yarın 08.:30 da giriş yap,
12:00-13:00 arası da sezeryana alırım seni dedi.

Ağlama nöbetleri geçirdim.
Sanırım alışma süreci olmadan pat diye öğrenince böyle şoka girdim.

Sonuç olarak

01.06.2017 de kızım Bahar ı Allah nasip ederse alacağım kucağıma.

Dualarda buluşmak dileğiyle...

listenin son hali

Canım niye ağlıyorsun. Miniğin sağlıkla gelsin inşallah. Üzme kendini hayırlısı olsun. Bak yarın kavuşacaksın meleğine

kızlar merhaba. bir haftadır griple savaşıyordum. daha yeni kendime geldim. aman dikkat edin doğum üstü hasta olmayın. pazartesi günü ufak bi bel ağrısı ve karın ağrısı oldu doktorumu aradım nst istedi doğurmuyormuşum eşim baya heveslenmişti. adama daha vakit var desemde sabırsızlanıyor. benden daha heyecanlı. bugün kontrolümüz var. benden haberler böyle. umarım herkes çok çok çok iyidir

doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsün. bol bol sütleriniz olsun inşallah. darısı bekleyen arkadaşların başına. inşallah gönüllerine göre doğum yapıp mis kokulu bebişlerini kucaklarına alırlar

KIRMIZILIKUCUKKIZ Canım senden güzel haberler bekliyorum..

luges allah anali babali buyutsun yavrunu.bol sutlu gunlerin olsun.gogus ucu sorunu bende de var.gogus ucu buyuk bebegin agzi kucuk tam alamiyor.silikon uc aldim onunla da alamadi. Hala cok zor aliyor gogsumu .bende sarilik yukselmesin diye sut sagiyorum mama veriyorum.

Ulker309 gozun aydin allah anali babali buyutsun.bol sutlu gunlerin olsun insallah.

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş, sağlıkla al kucağına gerisini her türlü atlatacaksın zaten. Güzel haberlerini alıcaz seninde :) bugün senin için çok heycanlı geçicek, yarın kavuşuyosun kızına..

canım allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.

@TuruncuHayal canım neden ağlıyorsun ya. Bende aynı şekilde ilk çocuğuma doğum yaptım. Yine seninki 2.800 gr olmuş. Ben sezaryene 1900 gr diye girdim 2.280 olarak aldım kucağıma. Hemde bir buçuk ay geriliği vardı erken doğdu suyu bitmişti.

En azından senin bebişin miadinda doğacak ve merak etme sağlıklı olacak.

Canim sakin uzulme hayirlisi boyleymis hem artik 39.haftadasin.benimde suyum bitmisti ama benim catim genis ve ilkim normal oldugu icin suni sanci ile dogurabildim ama ne kadar zor oldugunu yazmistim
Her iste bir hayir vardir bebegin saglikli gelsin de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…