• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
lilipit lilipit @Sosyologg_anne @fener50
Çok sağolun yazdıklarınızın için sabaha karşı rahatladı çok şükür azcık pişik olmuş şimdide zeytinyağı sürüyorum ama başka öneriniz varmı
Pisik icin yapilacaklar
Asla islak mendil kullanilmayacak
Pamuk ve su ile temizlenip, tulbent gibi yumusak bu kumasla tampon hareketlerle kurulanacak
Eger siddetli bir pisik ise travazol ile herhangi bir pisik kremi karistirilarak surulebilir, ancak degilse bepanten baby, sudocrem gibi bir pisik kremi tek basina yeterli olabilir
Eger mumkunsun bes on dk alti acik birakilacak, hemen kapatilmayacak
Sende baharatli yeme, asitli yeme, mesela domates gibi, cilek gibi seyler yeme

Tecrübeli anneler... Cocuk doktorumuz devit3 verdi. 15.günü günde bir kere 3 damla şeklinde kullanın demiş eşime.sizlerede verdimi cocuk doktorunuz.birde bu sekildeni veriliyo. Ben eşime günde üç defa birer damladır sen yanlış anlamışsındır dedim ama yok diyo böyle dedi
Hergun kilo basina bi damla diye hatirliyrm ben cnm
Biz decatabs kullanıyorduk

Tecrübeli anneler... Cocuk doktorumuz devit3 verdi. 15.günü günde bir kere 3 damla şeklinde kullanın demiş eşime.sizlerede verdimi cocuk doktorunuz.birde bu sekildeni veriliyo. Ben eşime günde üç defa birer damladır sen yanlış anlamışsındır dedim ama yok diyo böyle dedi
Bizede verdi canım omnivit d3 yazıyor günde 15 damla dedi ama bize

D vitamini damlalarinin doZunu iyi ogrenip kullanmak lazım. Fazla kullanim bingildagin erken kapanmasina sebep olabiliyor. Aklinizda bulunsun kizlar

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. Doğum oldu çok şükür. Spinal anestezi ile oldu. Doğum sonrası gaz sancım çok oldu benim. Omuza vururmuş sancı, çok şaşırdım. Dün gece hiç uyuyamadım o yüzden ama herkeste olmazmış. Bebek çok sağlıklı çok şükür. Hemen emdi, zorlanmadık. İnşallah siz de hiç zorlanmazsınız. Gerçekten harika bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürekli bakıp "bu benim bebeğim mi" dedim:KK200: Hastanede ikinci gecem. Yarın çıkıcaz. Göğüs kalkanı mutlaka alın derim. Ben çok kullandım. Hasta bezini ve bebek bezini hastane verdi. Bebek için 2 hastane takımı kullandık, 10'lu ama üç tane de olabilir. Çok terliyor insan, sırtınıza koymak için tülbent alın. Biberona ve süt sağma pompasına gerek kalmadı. Battaniye ve müslin kullandık. Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz olursa yazın lütfen
Hadi gözün aydın.
Allah bizede bol şut nasip eder ins

Biz 5 damla kullaniyoduk. Bence birer damla vermek yerine kasiga 3 damla döküp tek seferde verin oteki turlu fazla verilebiliyo ve bingildaginin erken kapanmasina sebep oluyo

kizlar merhaba oglum dunyaya geldi 30 mayis 2017 ikindi ezaniyla... normal dogum yaptim biliyorsunuz once 4 cm acilmam vardi sonra gece nisanim geldi doktorum cok az sunu sanci verdi ardindan ebeler elleriyle suyumu patlatti su patlayinca dogum sancilarim acayip artti suyum aka aka dolastirdilar beni ki sanci daha cok olsun tam acilma olsun diye dogumum kolay oldu diyemem sancidan cok cektim kivrandim yerlere oturdum acidan ama dogru yerde ıkındım ve acilmam buyudu oglumu kucagima aldigim o an herseye bedeldi doguurur dogurmaz icinize bi serinlik geliyor karniniz bosaliyor ve o bosalma oyle mutluluk veriyor ki kus gibi oluyorsunuz tabi dogum da kesi attiklari icin dikis atildi dikis yerlerim cok aciyor rahatce bebegimi emziremiyorum oturamiyorum ama normaldir heralde 1 haftadan gecer oyle umut ediyorum Rabbim hepinizi kurtarsin hepinize dua ettim topluca... sutumu soracak olursaniz bir kac damla geliyor baskada yok gogus ucun hic elverisli degil iri bu yuzden bebek tutamiyor gogus ucuna takilan aparatlardan hangi marka onerirsiniz
Ayy Allah kurtarsın hepimizi. Ne güzel normal doğum yapmışsın. Büyük göğüs ucu daha kolay degilmi bebek için? Bnmde buyuk,. Eğer öyleyse bende çaresine bakayım. Sağlıkla büyüt bebisini

Arkadaslar ben ilk doğumumda sancilarimi hissetmiyodum o yuzden tecrubesizim bu konuda. Bugun 3-4 kere karnimda sertlesme oldu bebek cakildi kaldi bir agri hissetmedim ama kasiklarimda baski oldu sanki rahatsiz hissettim kendimi. Sanci dedikleri sey bu mu yalanci sanci falan. Korkuyorum bebek erken gelicek diye zaten erken alinacak 38+ lara gelelim istiyorum sali gunu doktora gidicem ama sizlere sormak istedim bu sanci olayini

Arkadaslar ben ilk doğumumda sancilarimi hissetmiyodum o yuzden tecrubesizim bu konuda. Bugun 3-4 kere karnimda sertlesme oldu bebek cakildi kaldi bir agri hissetmedim ama kasiklarimda baski oldu sanki rahatsiz hissettim kendimi. Sanci dedikleri sey bu mu yalanci sanci falan. Korkuyorum bebek erken gelicek diye zaten erken alinacak 38+ lara gelelim istiyorum sali gunu doktora gidicem ama sizlere sormak istedim bu sanci olayini
O kasılmalardan bende çok hissediyorum gün içinde. Hatta bugün nstde de oldu. 60lara çıktı sancı. Ama acı hissetmedim. Sadece taş gibi oldu karnım. Ebe normal dedi sadece ne kadar sürdüğünü ve sıklığını takip edin dedi

Göğüs kalkanını iki gündür soruyorum cevreme cok memnunlar yara olmasını engelliyor emzirdikten sonra takıp sütyeni üstüne geciriyormuşsun delikleri sayesinde göğüs ucu hava alıyor rahatlıyor kuru kalıyormus eger sütün akarsada küçük haznede birikiyormuş avent al dediler n11 de uygun sanırım alıcam
@fener50 nin paylastıgı emzirmede kullanılıyormuş bunu kullananda var kullanamayanda...iki bedeni var bende hangisini alacagımı bilemedim ama bulundurmak lazım kullananlar varsa yardım lütfen?

Gogus kalkanini kesinlikle oneririm.benimki avent cok guzel birsey.hem gogsu yaralara karsi koruyor hemde haznesinde sizan sutler birikiyor.bosa gitmiyor

Avent kalkan benim de çok işime yarıyor. İçine süt birikiyor. Göğüs uçlarım açıkta atlete değmeden hava alıyor. Daha göğüs pedi hiç kullanmadım. Dışarı çıkarken bile bol bir tshirt le kalkanı takıp geziyorum valla.

Ayni brni anlatmisin bende cok memnunum.

Bizede verdiler 10.gunden sonra hergun 3 damlA.

Cnm belin kopacak gibi agrir, sizlar
Sadece kasilma olmaz
Kasik agrisi, kuyruk sokumu, bel agrisi beraber olur

Kızlar ara mesajları okuyamadım, saat dört gibi kızımı elime aldım, şimdi emzirmeye çalışıyorum, artan şiddette ama dayanilmayacak değil ama agrilarim var, dayanılmaz olduğunda ağrı kesici vereceklermis, rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah, hepinizin iyi dileklerini hissettim, fırsat buldukça yazarım
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına darısı başımıza inşAllah

Az once yine oldu canim ya bel agrisi yok hic sadece kasilma ve kasiklara basinc oluyo. Hazirlik sancıları heralde bunlar
Evet cnm
Rahim hazirlaniyor doguma
Bu aralar cok olmaya basladi bende de
O yuzden surekli yatiyrm diyebilirim
O zaman geciyor nispeten

Kızlar ara mesajları okuyamadım, saat dört gibi kızımı elime aldım, şimdi emzirmeye çalışıyorum, artan şiddette ama dayanilmayacak değil ama agrilarim var, dayanılmaz olduğunda ağrı kesici vereceklermis, rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah, hepinizin iyi dileklerini hissettim, fırsat buldukça yazarım
Gozun aydin cnm
KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ seni merak ediyoruz

Evet cnm
Rahim hazirlaniyor doguma
Bu aralar cok olmaya basladi bende de
O yuzden surekli yatiyrm diyebilirim
O zaman geciyor nispeten
Ilk bebegimde hicbir sey hissetmeden hastaneye vardigimizda 4-5 cm acilma var dediler de o yuzden tereddut ettim biraz hizli ilerlemisti ilk dogum insallah gercekten hazirlik sancilaridir 2 hafta daha dursa iyi olacak

Back
X