• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok kız yapmadım, kendi rüyamda da ölmüştüm :deli:
Dün baya sancılandım ama sabah yine cin gibiydim. Şimdi de aile sağlığı merkezine geldim, son kez kan veriyorum.
Sen nasılsın?
Ben iyiyim, 40 i deviririm gibi:halay:
Senin sancilarin ruyama girdi ya
Sasiriyrm dogum yaptin diye
Ruyada olmek iyidir
Omur verildi derler:eğlence:

Kızlar bebeğim bi yarım saattie hiç durmadan çırpınır gibi hareket ediyo. Tek bi nokta değil karnımın her yeri acıyo kasıklarım falan. Kemiklerim ağrımaya başladı kalça kemiğim bile. Bi sorun mu var acaba niye böyle hiç durmadan çok hızlı hareket ediyo, size de oluyo mu ? Hastaneye mi gitsem sıkıntı mı var
Son durumun nasil?

Kizlar öğlen 12.10 da kızımı kucagima aldım anlatilmaz yaşanır duygular yaşıyoruz telefonu daha yeni elime alabildim hemen size haber vermek istedim biz iyiyiz çok şükür emme denemeleriyle geçiyor zaman.. birbirimize alışmaya birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.. daha sonra inşallah daha uzun yazarım hepinize sevgiler
Nil geldii hosgeldii:anne::nazar:

Gozun aydin

Kızlar sabah sancıyla uyandım. Karnımın üst kısmından giriyordu bir de yanlardan girdi. Sanki bir sürü iğne batırıyolar gibiydi. Belirli aralıklarla da olunca Korktuk hastaneye gidelim dedik duşa girdim azaldı. Şimdi ufaktan var. Ya ne stresli iş bu ya. Valla doktora al şimdi bekleyemicem dicem :KK12:

Kızlar sabah sancıyla uyandım. Karnımın üst kısmından giriyordu bir de yanlardan girdi. Sanki bir sürü iğne batırıyolar gibiydi. Belirli aralıklarla da olunca Korktuk hastaneye gidelim dedik duşa girdim azaldı. Şimdi ufaktan var. Ya ne stresli iş bu ya. Valla doktora al şimdi bekleyemicem dicem :KK12:
Yok cnm beklesin gelisisn iyice:spor:
Olur oyle

Kızlar aman topuk kanını ihmal etmeyin. Çok çok önemli bir test. Bebeklerimize Rabbim sağlık versin. D vitamini fazla olduğu zaman bıngıldak erken kapanır kemikler erken olgunlaşır bu da gelişim geriliklerine sebep olur Allah korusun. Dozu mutlaka doğru öğrenin Dr dan.

Mmrll senle bdt miz ayni
Dogum seklin belli mi
Nasil gidiyor
Dün kontrol vardı, doğum kanalına henüz girmemiş, benim kızım da ağzımdan çıkacağını sanıyor :) çatı muayenesi yaptı, normal doguma çok uygun, daha 1 hafta 10 gün bekleriz dedi. Bi de yurt dışına gidiyor 11 haziranda dönüyor Dr. Ben gelene kadar doğurma dedi, dalga geçer gibi. Herşey normal görünüyor canım. Umarım senin de iyidir herşey. Senin belli mi?

Yok cnm beklesin gelisisn iyice:spor:
Olur oyle
Daha nereye gelişsin kız :D 3400 olmuş 52 cm boy. Her yeri boğum boğum Michelin reklamındaki lastik adam gibi

Eklentiler

• IMG_1346.webp
    IMG_1346.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 26
KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ canım hayırlı olsun gözün aydın. burcusenk burcusenk kucağına sağlıkla al inşallah canım.
Normalde bugün benim sezaryen günümdü. Şimdi 12 günlük olduk bile. Heyecandan uyuyamazdım muhtemelen bu gece. Şimdi de bebişin gazından uyuyamadık. İyi ki kızım kendi seçmiş geleceği tarihi. Böylesi çok daha iyi oldu.

Back
X