• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok güldüm yaa.. ben de esime bu fotoyu yolladim tam olarak suan bu kiloda diye. Adam diyo baya tosun olacak masallah. Dedim onu tasimasi var bi de nasil agirlastim artik:KK68:
Bu bebek kac kiloymus
Bu cok buyuk ya
Bnm oglum 410o gramdi, tutarken korkuyrdum minicik diye, atta dedim dhaa kucuk olsaydi napardim ben diye:)

Canim ilk dogumum 37.haftada oldu 3200 du kızım sezeryan istemiyorum normalde de bebek riske girer diye korkuyorum druma güveniyorum insllah en doğru kararı verecektir umarım
Kesinliklee
Yoksa insanin kafasi cok karisiyor
Once Allah sonra doktora emanetiz :)

Kızlar aman topuk kanını ihmal etmeyin. Çok çok önemli bir test. Bebeklerimize Rabbim sağlık versin. D vitamini fazla olduğu zaman bıngıldak erken kapanır kemikler erken olgunlaşır bu da gelişim geriliklerine sebep olur Allah korusun. Dozu mutlaka doğru öğrenin Dr dan.
Topuk kanını 1. Ve 5. Gün 2 defa aldılar. Doktor sarılık testi istedi.15 çıktı değerimiz. 17 ye çıkarsa ışun tedavisi gerekirmiş.
Kilomuzsa 3250den 3090 a düşmüş.
Doktor pespembe bebeği sararttınız mı dedi. Arabada eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti.

Kucağa alışmasın diye emzirip yatırıyordum. Erken doğduğu için çenesi yorulup uyuyordu. Arada mama vermeme rağmen yeterince besleyememişim.
Doktor da bırak kucağında emsin uyusun senin kokunada ihtiyacı var dedi.

Çok yoğunum üç çocuk gerçekten çok yorucuymuş

Doğum yapan kızlar hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah

Topuk kanını 1. Ve 5. Gün 2 defa aldılar. Doktor sarılık testi istedi.15 çıktı değerimiz. 17 ye çıkarsa ışun tedavisi gerekirmiş.
Kilomuzsa 3250den 3090 a düşmüş.
Doktor pespembe bebeği sararttınız mı dedi. Arabada eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti.

Kucağa alışmasın diye emzirip yatırıyordum. Erken doğduğu için çenesi yorulup uyuyordu. Arada mama vermeme rağmen yeterince besleyememişim.
Doktor da bırak kucağında emsin uyusun senin kokunada ihtiyacı var dedi.

Çok yoğunum üç çocuk gerçekten çok yorucuymuş

Doğum yapan kızlar hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah
Doktoruna uyuz oldum lafa bak
Insanlarin cani burnundayken dedigine bak
Cok gecmis olsun

lilipit lilipit dünden beri sürekli karnımda bir yerlerde toplanıyor bugünde hafif regli ağrısı gibi bişey var. oturup kalkarken çok zorlanıyorum kaldıramıyorum artık kendimi :( bunlar belirti mi acaba ya da kafası fln mı yerleşiyor napıyor

Bundan sonra o kadar kilo almaz cnm
Bende oglumun dogumunda ayni senin gibiydim
Persembe gitmistim, sali gelirsindemisti, pazartesi dogurmustum:anne:
Her an hersey olabilir artik, ama icimden bi his sende 40 doldurursun gibi
Bende yine doldururum diye dusunuyrm
Aslinda 40 hafta olagan surec, hep erken gelen bebekler yuzunden sartliyoruz kendimizi:)

Geçen haftadan bu yana 200 gr almış. Yanlış ölçüm olmaması için baya bi baktı 3,700 dedi.çatım falan müsaitmiş zaten.
Doldurcam bencede , zaten kaldı 6 gün. Bir de ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum ki. Bazen bebek kendini kasıyo. O da ağrı yaşatmadı. Ben sabırsızlandıkça kız keyif yapıyo. :)

lilipit lilipit dünden beri sürekli karnımda bir yerlerde toplanıyor bugünde hafif regli ağrısı gibi bişey var. oturup kalkarken çok zorlanıyorum kaldıramıyorum artık kendimi :KK43: bunlar belirti mi acaba ya da kafası fln mı yerleşiyor napıyor
Cnm normal bunlar
Bundan sonra hep boyle olur zaten
Hazirlik cnm
Bende oturup kalkamiyrm
Agrilarim var cok

Oglumun odasinin perdesi takildi kizlar
Hatirlarsiniz belki cok kararsizdim
Nasil olmus?
IMG_0988.webp IMG_0990.webp
Uzerinde lame gumus iplikli arabalar var
Halida gri aldim
Cok zordu karar vermek gercekten :)

Geçmiş olsun canım, sen aldırma ya şu dönemleri bir atlatalım uzun süre dr ve hastane görmek istemiyorum. Bu dr ların huyu bu heralde
Birde bayan doktorsunuz halden anlamanız lazım değil mi ama..
Neyse gece sürekli başında durdum uyumadım. Sürekli uyandırıp emzirdim, mama verdim.Bugün rengi düne göre daha iyi gibi.
Sizde baya ağırlaşmışsınızdır. İnşallah hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlar.

Back
X