• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O değilde herkes doguruyor benim daha 26 falan görünüyor normal istiyorum inş haftaya cumartesi çatı muayenesi var doktor bayrama kadar gelmezse suni sancı ile alalım dedi ay heyecan sardı hala çalısıyrm kafam dagılıyor ama evde oturmaya başlayınca heyecandan naparım bilmem 2 haftada geri kaldı benim minik inşallah toplamıştır kendini
Yani emzirirken yara olmasın kolay emzirilsin diye bir aparat yok mu

CNM sanırım tek aparat emzirirken senin fotosunu koydugun göğüs ucu silikonu

Dün kontrol vardı, doğum kanalına henüz girmemiş, benim kızım da ağzımdan çıkacağını sanıyor :) çatı muayenesi yaptı, normal doguma çok uygun, daha 1 hafta 10 gün bekleriz dedi. Bi de yurt dışına gidiyor 11 haziranda dönüyor Dr. Ben gelene kadar doğurma dedi, dalga geçer gibi. Herşey normal görünüyor canım. Umarım senin de iyidir herşey. Senin belli mi?
Aa hatirladim evet yazmistin yurtdisi mevzunu
Hadi hayirlisi
Bnmde normali bekliyrz
Kanala girmemis
Bakalim ne zaman gelecekler

Daha nereye gelişsin kız :KK70: 3400 olmuş 52 cm boy. Her yeri boğum boğum Michelin reklamındaki lastik adam gibi
Hay masallah
Tosuncuk geliyor desene :))
:emir_bebek:

Olsun son ana kadar organ gelisimi devam ediyor, bebek ne kadar durursa bakimi okadar rahat olur :) hem kilo bakimindan hem bagisiklik sistemi acisindan :)
Daha en az iki haftasi var tosuncuk 4000 kilo olsun hele bi:spor:

Kizlar Ikı gecedir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum gecmeyen bir bel ve sirt agrisi gece kasiklarim da agridi ara ara karnım taş gibi oldu sabaha kadar.pzrtesi doktor 1cm acilma var demisti. dogum sancısı bumu oluyor:duduk:rahim mi açılıyor bin şekilde o_O

Mrb kızlar öncelikle bugün doğum yapacaklara kolaylık diliyorum bebisini kucagina alanlarnda gözleri aydın sağlıkla buyusunler.bugun kontrole geldim bende bebegim 3800 gr olmuş 38.haftadaym bende gebelik sekeri de çıkmıştı ilk cocugum normal dogumdu dr ilki normal olmazsa direk sezeryana alirdim dedi bende iri bebek doğum zor olacak diye bebek icin endiseleniyorum nstde sanci yok birazdan alttan bakacam biraz tetiklemek istiyorum dedi dogumu dua edin sizce ne yapmalıyım iki arada bi deredeyim

Kizlar Ikı gecedir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum gecmeyen bir bel ve sirt agrisi gece kasiklarim da agridi ara ara karnım taş gibi oldu sabaha kadar.pzrtesi doktor 1cm acilma var demisti. dogum sancısı bumu oluyor:duduk:rahim mi açılıyor bin şekilde o_O
Evet cnm
Acilma sancilari bunlar

Mrb kızlar öncelikle bugün doğum yapacaklara kolaylık diliyorum bebisini kucagina alanlarnda gözleri aydın sağlıkla buyusunler.bugun kontrole geldim bende bebegim 3800 gr olmuş 38.haftadaym bende gebelik sekeri de çıkmıştı ilk cocugum normal dogumdu dr ilki normal olmazsa direk sezeryana alirdim dedi bende iri bebek doğum zor olacak diye bebek icin endiseleniyorum nstde sanci yok birazdan alttan bakacam biraz tetiklemek istiyorum dedi dogumu dua edin sizce ne yapmalıyım iki arada bi deredeyim
Hay masallah baya kilolu cnm ya
Doktorun ne diyorsa onu dinle cnm
Sen hic endiselenme
O dogru sekilde yonlendirecektir
Ilk dogumun kac kiloydu?

Hay masallah
Tosuncuk geliyor desene :))
:emir_bebek:

Olsun son ana kadar organ gelisimi devam ediyor, bebek ne kadar durursa bakimi okadar rahat olur :) hem kilo bakimindan hem bagisiklik sistemi acisindan :)
Daha en az iki haftasi var tosuncuk 4000 kilo olsun hele bi:spor:
12 Haziran da alacak doktor. Tam 9 ay dolmuş olacak. Tosun valla kolları kat kat olmuş dün gördük

Hay masallah baya kilolu cnm ya
Doktorun ne diyorsa onu dinle cnm
Sen hic endiselenme
O dogru sekilde yonlendirecektir
Ilk dogumun kac kiloydu?
Canim ilk dogumum 37.haftada oldu 3200 du kızım sezeryan istemiyorum normalde de bebek riske girer diye korkuyorum druma güveniyorum insllah en doğru kararı verecektir umarım

Kızlar ben de geldim şimdi doktordan . 39+1 oldum. Nst de sancı ağrı çıkmadı.
Yine pelvik muayene yaptı, açılmam yokmuş, şu an 3700 gr.
4 kiloyu ölçersem sezaryen düşünürüz dedi.
Ama normal doğurmamı benden çok istiyo doktor.
Gelesi yok tosun kızımın. Salı yine gidicez..
lilipit lilipit benden haberler böyle :) kızımın keyfi yerinde yani.pek gelesi yok :)

Kızlar sabah sancıyla uyandım. Karnımın üst kısmından giriyordu bir de yanlardan girdi. Sanki bir sürü iğne batırıyolar gibiydi. Belirli aralıklarla da olunca Korktuk hastaneye gidelim dedik duşa girdim azaldı. Şimdi ufaktan var. Ya ne stresli iş bu ya. Valla doktora al şimdi bekleyemicem dicem :KK12:
Gunlerimiz yakin sabah bana da aynisi oldu. Yataktan dogrulayim dedim kasigima bi agri girdi bagirdim kalkamadim kalkamadikca daga da artti agrisi. Biraz adim atinca gecti simdi de ufaktan bel agrisi hafif kasik agrisi var. Bizimkiler yola ciktik haberiniz ola mi diyolar yoksa

Gunlerimiz yakin sabah bana da aynisi oldu. Yataktan dogrulayim dedim kasigima bi agri girdi bagirdim kalkamadim kalkamadikca daga da artti agrisi. Biraz adim atinca gecti simdi de ufaktan bel agrisi hafif kasik agrisi var. Bizimkiler yola ciktik haberiniz ola mi diyolar yoksa
Duzenli degilse sorun yook cnm
Siklasirsa acilmalar basliyor demektir
Ama duzensizse normal agrilar

Daha nereye gelişsin kız :KK70: 3400 olmuş 52 cm boy. Her yeri boğum boğum Michelin reklamındaki lastik adam gibi
Cok güldüm yaa.. ben de esime bu fotoyu yolladim tam olarak suan bu kiloda diye. Adam diyo baya tosun olacak masallah. Dedim onu tasimasi var bi de nasil agirlastim artik:KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20170531-110530.webp
    Screenshot_20170531-110530.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün. Hastanede bekleyen doğum yapacaklara rabbim kolay doğum nasip etsin. Benim gibi bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum :halay::anne::emir_bebek::KK200::KK55:
Doğum yapacak kardeşlere tavsiye olarak hurma yemesini öneririm hurma kokay doğum sağlıyo mutlaka yiyin. Günlük tüketin. Hadistede var.

Kızlar ben de geldim şimdi doktordan . 39+1 oldum. Nst de sancı ağrı çıkmadı.
Yine pelvik muayene yaptı, açılmam yokmuş, şu an 3700 gr.
4 kiloyu ölçersem sezaryen düşünürüz dedi.
Ama normal doğurmamı benden çok istiyo doktor.
Gelesi yok tosun kızımın. Salı yine gidicez..
lilipit lilipit benden haberler böyle :) kızımın keyfi yerinde yani.pek gelesi yok :)
Bundan sonra o kadar kilo almaz cnm
Bende oglumun dogumunda ayni senin gibiydim
Persembe gitmistim, sali gelirsindemisti, pazartesi dogurmustum:anne:
Her an hersey olabilir artik, ama icimden bi his sende 40 doldurursun gibi
Bende yine doldururum diye dusunuyrm
Aslinda 40 hafta olagan surec, hep erken gelen bebekler yuzunden sartliyoruz kendimizi:)

Kızlar doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün. Hastanede bekleyen doğum yapacaklara rabbim kolay doğum nasip etsin. Benim gibi bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum :halay::anne::emir_bebek::KK200::KK55:
Doğum yapacak kardeşlere tavsiye olarak hurma yemesini öneririm hurma kokay doğum sağlıyo mutlaka yiyin. Günlük tüketin. Hadistede var.
Sanada kolay dogumlar dileriz cnm bnm
Ben ilk dogumumda yemistim hurma
Dogumum iyiydi
Elbet faydasi olmustur
:)
Tavsiyen icin sagol

Doktorumu aradım daha dün kontrolüm oldu. İhtimal olsa uyarırdı beni. Normalmiş ağrılar bebek hareketliyse gelmesine gerek yok demiş asistanına

Back
X