• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar cumartesi günü dikişime bakacak doktor ve bebeğim mecbur evde kalacak ya biberon emerde yine kendi mememi emmek zor gelirse diye korkuyorum
Onu da götür yanında doktorun onu da bir görsün. Benimki bakıyo ebesi ya merak ediyor :D
Kaç gün oldu şimdi sen Doğum yapalı? Kilo verme durumun nasıl? Benim vücudum aşırı ödem yaptı.

Birde bayan doktorsunuz halden anlamanız lazım değil mi ama..
Neyse gece sürekli başında durdum uyumadım. Sürekli uyandırıp emzirdim, mama verdim.Bugün rengi düne göre daha iyi gibi.
Sizde baya ağırlaşmışsınızdır. İnşallah hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız kızlar.

Canım yanlış anlamazsan nacizane bişey söyliycem.Emziriken işaret parmağını bebeğinin çenesinin altına koy ve bebeğin emerken sen de çenesini iterek yardım et.Çok çabuk yoruluyolar ve uyuyolar . Öyle yaparsan hem daha çok emer hem de çenesini uyardığın için uyumaz hemen. Bana bunu annem söylemişti ilk bebeğimde çok faydasını gördüm umarım sana da yardımı olur.:KK200:

Kendi kaynanasindan cekenler de gelinlerine aynisini yapar ya biz cektik zamaninda simdi onlar ceksin diye... ayni iste. Kimin gucu kime yeterse. Lohusalik zordur muhakkak insan tahmin ediyo ama ben soyle yaptim boyle yaptim bu donemi atlattım demek varken yandin bittin kül oldun demeye ne gerek var
Neyse allahtan aklı başında insanlarız. Okuma yazma biliyoruz, internet kullanabiliyoruz. Zorlandığımız yerde araştıracağız, birbirimizden yardım isteyip atlatıcaz bu dönemlerde.

Ay tulunde cok guzelmis
Cok begendim
Renkleri de benziyor
Bnm zebra kiralik oturdugum eve gore yapilmisti, kisa kaldigi icin evimde mecbur tam kapanir fon yaptirdim:)
Valla bizimki de kira hiç çıkmıcakmışız gibi odayı da maviye boyattık takımı beyaz. Ege esintili oldu. Adını Ege mi koysaydık :KK49:

Merhaba bayanlar bugün 37.haftama girdim calisamaz raporumu aldım.iki gündür rahmimde yani bikini bölgemde siddetli agrilar var bu neden olabilir.yaşayan var mı böyle bir ağrı.

Kuzu eğer ağrı probunu çok sıkı bagladiysa öyle çıkmış olabilir yani bence nst doğru değil senin çünkü başlangıcı 20 oluyo
resmi yukleyemedim ama alttaki sanci grafigi 40 tan baslamis 60 ile 80 arasında surekli normalde 20 lerde olurdu hafif sancin var dedi artik cok sancim olsun olsun da dogurayim :KK43:

Kızlar ya kızımı emziriyorum memedeyken uyuyo .ama baya emiyo. Sonra eşime veriyorum gazını cıkarsın diye. Gözü kapalı sekilde eşimin neresini bulursa yalamaya calısıyo. Sonrada eşim bu hala ac doymamış diyo.
Neyse dün sinirlendim artık. Eşim aç diyo ben yok deil diyorum. Sonra aldım emzirdimde emzirdim. Yarım saat sürdü belki. Uykuya dalınca memeyle uyarıp tekrar verdim. Sonra aman allahım memedeyken bir fışkırtarak kustu aklım gitti resmen. Eşimede ders oldu.

Ama anlamadıgım hep emme istegi normalmi acaba. Gazlı bi bebek ondanmı
Okuduğum kitapta böyle durumlarda doyduğunun anladıktan sonra emzik verin yazıyordu canım. Emziğe karşı deilsen deneyebilirsin..

Onu da götür yanında doktorun onu da bir görsün. Benimki bakıyo ebesi ya merak ediyor :KK70:
Kaç gün oldu şimdi sen Doğum yapalı? Kilo verme durumun nasıl? Benim vücudum aşırı ödem yaptı.
Geçen azcık sarılık var demişti bahaneyle onada baktıralım götüreyim çünkü hiç bırakmak istemiyorum
Görmüştü doktorum pazartesi günü zaten :)
Yarın bir hafta oluyor canım karnım iyice toparlıyor çok şükür 58 le başlamıştım sonra da ilk üç ayda iki kilo vermiştim şimdi 57 kiloyum emzirirken diyette yapılmıyor o kadar inşallah yavaş yavaş 52 olmak istiyorum en azından inşallah yani :) yoksa daha önceki kilomdayım çok şükür

Ben hala çalışıyorum.Büyük ihtimalle de çalışmaya doğurduktan sonra da devam. Bugün işi aylardır öğretmeye çalıştığım çok sevgili iş arkadaşımın kestiğimiz elektronik faturaların ne tarihlerine ne de başka bişeyine dikkat etmeden kesip karşı tarafa gönderdiğini görünce işverenlerim benim arada gelip işleri benim halletmemi rica ettiler. Yapacak bişey yok ne yazıkki :kahve:. Hem gözüm arkada kalacaktı böylesi daha mı iyi oldu acaba.Bebeğimle gelir giderim artık.:110:

Aa hatirladim evet yazmistin yurtdisi mevzunu
Hadi hayirlisi
Bnmde normali bekliyrz
Kanala girmemis
Bakalim ne zaman gelecekler

Ben de doktoruma sinir oluyorum durup durup. Bana hiçbirşey söylemiyor. Kanala girdi mi girmedi mi bilmiyorum mesela. Birşey sorunca fırça atığı için sormayı bıraktım artık. :KK12:

Selam kızlar bebişimi aldım kucağıma. 3.100 gr 50 cm şükür çok iyiyiz. Genel anestezi oldum. Ağrım sizim çok az. Biraz daha rahat edeyim detaylı yazarım . Öptüm hepinizi.

Gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Kavuştun kuzuna:anne: Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hiç kasılma vs yok mu? :)
Canim insanın vucuduna küçük bi kum tanesi koy ona bile bir müddet sonat tepki verir ama benim minik kusuma tepkim sifir:)))))

Aslında 40haftayı tamamlamak isterdim hiç bir sorun olmamış olsaydı sonunda sezeryan veya normal maşallah sana imrenmiyor değilim :) ben en azından bu cumaya kadar bekleriz diyordum herkesin aksine ama hayırlısı için dua ettim hep demek hayırlısı böyleymiş :)
Sen de sağlıkla kavuş tosbaana inşallah hamileliği özleyeceğim :)
Kesinlikle durumun cok cok iyi canim. Kafan rahat tek seçeneğin vardi sonunda sapasağlam yavruna kavuştun.ben allak bullagim. Bebek saglikli sorun yok 40+2 deyim sezeryan diyo dr . Anlar insan bu durumda

Aaaa takvim gitmiş gerçektenn :oha::skandal:
arık bana ihtiyacın yok ne halin varsa gör diyo:))

Canım benim ya, en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum :) Dr kontrolüne vakit var mı daha?
Bugundu canim kontrol. Dr sezeyan diyor. 40 tan sonrasi sorunmuş dünya literatüründe bu böyle kabul görmüş. 40tan sonra bebek sıkıntıya girermiş...

Geçen azcık sarılık var demişti bahaneyle onada baktıralım götüreyim çünkü hiç bırakmak istemiyorum
Görmüştü doktorum pazartesi günü zaten :)
Yarın bir hafta oluyor canım karnım iyice toparlıyor çok şükür 58 le başlamıştım sonra da ilk üç ayda iki kilo vermiştim şimdi 57 kiloyum emzirirken diyette yapılmıyor o kadar inşallah yavaş yavaş 52 olmak istiyorum en azından inşallah yani :) yoksa daha önceki kilomdayım çok şükür
Dengeli beslenebilirsem inşallah ben de veririm. Çok ödem yaptı vücudum su içip yürüyüş yapmam lazım. Sağlıklı doğsun da gerisi hallolur bi şekilde

Merhaba kızlaar :) doguranlar için allah hayırlı eylesin inş doguracaklar için endişelenmeyin melekler dünyaya gelince herşey unutuluo örnek ben:) kendimi bile unuttum yemek yemeyi unuttugumu farkedince toparla kızım kendimi dedim dün artık :) ilk günler bebeği gerçekten kimseye vermek istemiosunuz ama uykusuzluk ve aclık baş gösterince kapıdan kim girerse iki dk tut diorum artık :))) ama kucagımıza alınca da dünya duruyo emin olun benim oglan maalesef gece hiç uyumuo ve gazımız var gece 1 bucuk sabah 5 arası nöbetteyim hal böyle olunca gündüzler de karmakarışık geçio inş sizlerin bebekleri düzenli olur hiiiç sıkıntı yaşamazsınız

Canim insanın vucuduna küçük bi kum tanesi koy ona bile bir müddet sonat tepki verir ama benim minik kusuma tepkim sifir:)))))

Kesinlikle durumun cok cok iyi canim. Kafan rahat tek seçeneğin vardi sonunda sapasağlam yavruna kavuştun.ben allak bullagim. Bebek saglikli sorun yok 40+2 deyim sezeryan diyo dr . Anlar insan bu durumda

arık bana ihtiyacın yok ne halin varsa gör diyo:))

Bugundu canim kontrol. Dr sezeyan diyor. 40 tan sonrasi sorunmuş dünya literatüründe bu böyle kabul görmüş. 40tan sonra bebek sıkıntıya girermiş...
Ee gun verdi mi

Ben hala çalışıyorum.Büyük ihtimalle de çalışmaya doğurduktan sonra da devam. Bugün işi aylardır öğretmeye çalıştığım çok sevgili iş arkadaşımın kestiğimiz elektronik faturaların ne tarihlerine ne de başka bişeyine dikkat etmeden kesip karşı tarafa gönderdiğini görünce işverenlerim benim arada gelip işleri benim halletmemi rica ettiler. Yapacak bişey yok ne yazıkki :kahve:. Hem gözüm arkada kalacaktı böylesi daha mı iyi oldu acaba.Bebeğimle gelir giderim artık.:110:
Çok gıcık bir durum. Bende 3 aydır işi devretmeye çalıştım ama maalesef :işsiz: dün son günümdü öğlen hoşçakalın diyip doktora geçicem hala gitmeden soru sorcam diyo. Yaa kafanı kullan biraz dimi yok armut piş ağzıma düş

Back
X