• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gecmis olsun.bol bol emzirin,mama takviyesi yapin ki toksinleri kakalariyla atsinlar.
Dr.gun icinde yaptiklari kaka sayisina gore cabucak atlatirlar dedi.
Benim kizim pazartesi gunu degeri 16,5 cikmisti.
Cok sukur bugun tertemiz gorunuyor.teni,gozlerinin beyazi falan.
Pazartesi bidaha goturecem ama icim simdilik rahat.
Yalniz midesi buyudu galiba,doyuramiyorum simdi de.obez olmaz insallah ilerde.
Ay obez lafini duyunca diken diken oluyrm
Kv iyidie hosturdq
Oglum sarilik olmustu, malum tek caresi emzirmek, neyse bende emziriyordum durmadan
Kv bana "cok emziriyorsun obez olacak bu" demisti
Gelde sinirlenme
Sutun olmaz neden olmuyor derler
Emzirirsin obez olcak derler
:))
Neyse bnm oglumda ilk ay 1600, ikinci ay 1300, ucuncu ay 600 gr aldi
Ilk ay istahli olabilir ama sonradan kesilir o istah

kizlar ya nst den anlayan var mi burda hic sanci yok mu bi baksaniz

resmi yukleyemedim ama alttaki sanci grafigi 40 tan baslamis 60 ile 80 arasında surekli normalde 20 lerde olurdu hafif sancin var dedi artik cok sancim olsun olsun da dogurayim :(

Kızlar ya kızımı emziriyorum memedeyken uyuyo .ama baya emiyo. Sonra eşime veriyorum gazını cıkarsın diye. Gözü kapalı sekilde eşimin neresini bulursa yalamaya calısıyo. Sonrada eşim bu hala ac doymamış diyo.
Neyse dün sinirlendim artık. Eşim aç diyo ben yok deil diyorum. Sonra aldım emzirdimde emzirdim. Yarım saat sürdü belki. Uykuya dalınca memeyle uyarıp tekrar verdim. Sonra aman allahım memedeyken bir fışkırtarak kustu aklım gitti resmen. Eşimede ders oldu.

Ama anlamadıgım hep emme istegi normalmi acaba. Gazlı bi bebek ondanmı

Kızlar ya kızımı emziriyorum memedeyken uyuyo .ama baya emiyo. Sonra eşime veriyorum gazını cıkarsın diye. Gözü kapalı sekilde eşimin neresini bulursa yalamaya calısıyo. Sonrada eşim bu hala ac doymamış diyo.
Neyse dün sinirlendim artık. Eşim aç diyo ben yok deil diyorum. Sonra aldım emzirdimde emzirdim. Yarım saat sürdü belki. Uykuya dalınca memeyle uyarıp tekrar verdim. Sonra aman allahım memedeyken bir fışkırtarak kustu aklım gitti resmen. Eşimede ders oldu.

Ama anlamadıgım hep emme istegi normalmi acaba. Gazlı bi bebek ondanmı
Gazi oldugu icin oyledir cnm
Gogus uclarin yara olur oyle
Erkeklerde ne cok biliyr:)

resmi yukleyemedim ama alttaki sanci grafigi 40 tan baslamis 60 ile 80 arasında surekli normalde 20 lerde olurdu hafif sancin var dedi artik cok sancim olsun olsun da dogurayim :KK43:

Sanci ama onlari saymiyorlar 100 ustu olacak belki daha yuksek surekli olacak

Bende beslenme konusunda oyle belirsizimki .kizimi emzirmeye calisiyorum emiyor uyuya kaliyor.sonra uyandirmaya calis falan bir saat suruyor emzirme fasli
Bide gogus uclarim bebegin agzina buyuk geliyor.surekli kaciriyor.yani ne yedi anlayiyorum.sut sagiyorum
30 cc falan iciyor ama yeterli mi bilmiyorum
Bugun 50 cc verdim kustu bayagi.cok geldi demekki
Mamayi da 30 cc iciyor ancak.

İkinci kizim ama ilki boyle degildi cok emerdi o sebeple doydugu anlasilirdi.bide biberona alisip emmeyi birakir diye de cok korkuyorum

resmi yukleyemedim ama alttaki sanci grafigi 40 tan baslamis 60 ile 80 arasında surekli normalde 20 lerde olurdu hafif sancin var dedi artik cok sancim olsun olsun da dogurayim :KK43:
Senin dogum yaklasmis cnm
Bi iki gunun var gibi geldi bana
Hadi hayirlisi
Bidahaki nst ne zaman

Cok guzel renk uyumlari ya genç odasi gibi olmus cok kullanisli canim :)
Sagol cnm, zaten genc odasi olarak aldik odayi oglum iki yasina geldiginde, hali perde yaptiramamistik, zebrasi vardi, yerde de oyun matlari
Oglum iki yasindan beri odasinda yatiyor
Yeni bebekte iki yil yanimda yatacak insallah
O yuzden bebek odasi yapmadim, iyi kide yapmamisim
Sen ne yapicaksin
Cocuklarin odasi bir mi olacak ayri mi?

Oglumun odasinin perdesi takildi kizlar
Hatirlarsiniz belki cok kararsizdim
Nasil olmus?
Eki Görüntüle 2003062 Eki Görüntüle 2003063
Uzerinde lame gumus iplikli arabalar var
Halida gri aldim
Cok zordu karar vermek gercekten :)
Çok beğendim güle güle güzel günlerde sağlıkla kullanın.. benimkine benziyor rengi. Ama benim stor içeri hiç günışığı almıyor kapatınca. Gece gibi oluyor içerisi

Eklentiler

• IMG_1237.webp
    IMG_1237.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 102
Çok beğendim güle güle güzel günlerde sağlıkla kullanın.. benimkine benziyor rengi. Ama benim stor içeri hiç günışığı almıyor kapatınca. Gece gibi oluyor içerisi
Ay tulunde cok guzelmis
Cok begendim
Renkleri de benziyor
Bnm zebra kiralik oturdugum eve gore yapilmisti, kisa kaldigi icin evimde mecbur tam kapanir fon yaptirdim:)

Benim doğum izninden dönen arkadaşım, lohusa döneminde çevresindekilerin dediklerinden ok etkilenip iyice bunalıma girmişti. Şimdi bana her gün bunlar iyi günlerin diyip duruyor. Başına gelip bilen insan, tecrübeli bir anne bile bunu yapıyor. İnsanlar destek olmaktan ziyade yaparsın, başarırsın demekten ziyade olumsuz etkileme derdinde. çok şaşırıyorum bende
Kendi kaynanasindan cekenler de gelinlerine aynisini yapar ya biz cektik zamaninda simdi onlar ceksin diye... ayni iste. Kimin gucu kime yeterse. Lohusalik zordur muhakkak insan tahmin ediyo ama ben soyle yaptim boyle yaptim bu donemi atlattım demek varken yandin bittin kül oldun demeye ne gerek var

Senin dogum yaklasmis cnm
Bi iki gunun var gibi geldi bana
Hadi hayirlisi
Bidahaki nst ne zaman
ayy ne guzel söyledin pazartesi gel dedi o zamana kalmam insallah oglunun odasi da cok guzel olmus hem sik hem modern gule güle uyusun oyunlar oynasin odasinda

Back
X