Canım ünide koca bir gün boyunca anne sütünün içeriyle ilgili eğitim almıştık dersi veren de beslenme uzmanıydı için rahat olsun yaniÇok sağol canım yanıtın için. İçim ferahladı bir miktar.
Benim de 39+1 deyim dr bekle dedi 41 haftada vajinadan ilac denicek olmazsa sezeryan dedi. Ama herkes sezeryan ol diyor stres oldum bende
Valla bana doktorun isini iyi biliyor gibi geldi
Hadi hayirlisi olsun insallah
Canım ünide koca bir gün boyunca anne sütünün içeriyle ilgili eğitim almıştık dersi veren de beslenme uzmanıydı için rahat olsun yani
Bacım sevişmekle doğum kolaylaşsa benim çoktan doğurmam lazımdıOnun için önermiştir sanırım.
Doğumu kolaylaştırıyor, doğumu tetikliyor diyorlar.
38de tetiklemek istenir mi o ayrı tabii
Evet çok güveniyorum,normal doğum yanlısı bir doktor son ana kadar bekleyelim diyor.O yüzden sezeryan da dese benim ve bebeğim için en iyisinin o olacağına inanıyorum,itiraz etmicem hiç:)
Teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun:)
Ay bebek geliyorSenin durumun benimle aynı. Doktorumuzun görüşleri de aynı. Dün alttan muayene olmuştum ikinci kez. Bugün renkli akıntım geliyor. Nişanmış sanırım . Bana bu akşam doktor yolu göründü. İnşallah normal doğurabilirim.
Ama kafama takılan dün kanala baskı yapmayan bebek bugün inmiş mi de nişan geldi. Onu da hastaneye gidinc öğrenicem artık..
Ay bebek geliyorUmarım kolayca ve sorunsuz gelir
Rahatlık benim olayım biliyorsun. En iyisi benceYa sanki doğurcak ben değilmişim gibi bi rahatlık çöktü.
Kabak tadı vermeden gelir umarım
Meme ucu buyuklugu benim de sorunum.
Bebegimle cok zorlaniyoruz.sagip veriyorum.cunku acken tahammul edemiyor.ugrasmaya.tokkende oynasiyoruz.emiyor o zaman.
Haliyle biberona alisti.
İdare ettirebilirsem,agzi buyuyunce emecektir elbet ama sut ozamana kadar kesilirse yapacak bisey yok.
yok canim bnde oyle olmadi bugun bebegimin 4. gunu ilk uc gun sutum sikinca damla damlaydi ben geldi saniyordum ama bugun kalktigimda tas kesilmisti kendiliginden sut akmis ustum batmisti ve cok agriyor patlicak gibi ama bebegim emmiyor cunku mamaya alisti ne yapacagimi sasirdim sutum gldi ama neye yarar gogus ucumu emmiyor
Sağıyorum canım inşallah emer insan ümidini kaybediyo..
Bacım sevişmekle doğum kolaylaşsa benim çoktan doğurmam lazımdı
40 ı doldurduk canım takvimim bile kayboldu 40+3 olduk normalde mayıs annesi olacaktım olamadımSen kaç haftadasın, takvimin görünmüyor da. 40ı doldurdun mu?
40 ı doldurduk canım takvimim bile kayboldu 40+3 olduk normalde mayıs annesi olacaktım olamadım
Odasıcaklıgında 3 saat buzdolabında 72 saat eritilen süt buzdolabında 3 saat -19derece dondurucuda 3 ay
Odasıcaklıgında 3 saat buzdolabında 72 saat eritilen süt buzdolabında 3 saat -19derece dondurucuda 3 ay[/QUOT
Teşekkür ederim :)
Benimki memeye koyunca kıyametleri koprıyo ağlıyo bir iki emiyo hemen ağlamaya başlıyor..bende üzülüyorum ama elimdende birşey gelmiyor malesef..yedikten sonra uyuyo benimkide yani genelde uyku halindeAyni sikintilar bende de var gogus ucu agzina buyuk geliyor,elimle sikistirip sokuyorum agzina iki emip uyuyAkaliyor
Sut sagip yada mama veriyorum
Bugun doktordaydik erken dogdugu icin noroloji muayenesi vardi doktor biraz sari dedi tekrar sarilik testi yaptirdik sarilik hala devam ediyor.
Benim kiz surekli uyuyor uyandiramiyorum ne yapsam olmuyor gidikla yanaginla oyna islak mendille sil burnuyla oyna falan.memeye aliyorum iki emip birakiyor uyuyor uyanmiyor
Nasik olacak boyle hic bilmiyorum umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama emmemesi beni uzuyor
Sizin bebeklerde boyle surekli uyuyor mu yada sizler nasil uyandiriyorsunuz.
Benim bu dogumdada oldu ondan öncekindede.doktora söyledim tek içimlik bi toz ilaç verdi. Onun üstüne gectiBanyo yapmak da kanamayı boşalttırıyor. Annem boşalsın daha iyi dedi.
Ağrı kesicim 1 haftalıktı. Dün bitti. Nazar değmesin diye söylemiyordum ama hemen hemen hiç ağrım yok denecek kadar azdı. Demekki ağrı kesicinin etkisiymiş
Çünkü bugün çok ağrıyor.
Bide kızlar idrar yaparken sonlarına doğru ameliyat yerinde çok ağrı oluyor mu?
Benimkide gündüzleri daha cok uyuyo gece de malesef nöbetciyiz. Uyanması için ya altını acıyorum yada altı yasındaki ablasının kucagına veriyorum:)ablasından bi türlü elektrik alamadı benim küçük kuzu. Ha birde hani bebegin kollarını yattıgı yerden yuksrı asagı filan yaparızya bi tür masaj gibi. İşte onu yapıncada uyanıyoAyni sikintilar bende de var gogus ucu agzina buyuk geliyor,elimle sikistirip sokuyorum agzina iki emip uyuyAkaliyor
Sut sagip yada mama veriyorum
Bugun doktordaydik erken dogdugu icin noroloji muayenesi vardi doktor biraz sari dedi tekrar sarilik testi yaptirdik sarilik hala devam ediyor.
Benim kiz surekli uyuyor uyandiramiyorum ne yapsam olmuyor gidikla yanaginla oyna islak mendille sil burnuyla oyna falan.memeye aliyorum iki emip birakiyor uyuyor uyanmiyor
Nasik olacak boyle hic bilmiyorum umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama emmemesi beni uzuyor
Sizin bebeklerde boyle surekli uyuyor mu yada sizler nasil uyandiriyorsunuz.
Canım bende sleppy kullanıyorum eşim yanlışlıkla 2numara almış benim oğlun 3285doğdu bez hafif büyük ama öyle çok değil iyi yani hatta bence böyle olması daha iyi rahat rahat göbeği düşene kadar rahatsız etmez..Kızlar sleepynin bir numarasını kullanıyodum. On tane filan kaldı. Acaba bitince iki numarasınımı alsam.arada cok büyük fark varmıdır boy olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?