2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsin.

Bende sırt agrısı basladı tek bölgede hep aynı yer cıldırtıyor bu zmna kafar hiç sıkıntım olmadı sanırım bundan sonrası hafiften zorlucak:)

Hayırlısı olsun canım. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
Grupta 40ı dolduran birkaç kişi daha vardı.
Doktor ne diyor peki sana? Daha bekleyelim mi diyor?
Doktor bi hafta önce agriyla sanciyla gel dedi suyun gelirse gel dedi ama bende hiç biri olmadı sadece kalça ağrım çoğaldı o kadar
eğer haftasonuda ağrım olmazsa pazartesi tekrar kontrole gitcem bakalım neler bekliyor bizi

Cocuk 1.5 saattir karnimdan cikacak gibi hareketler yapiyor..canimi yakiyor..kafasi kanala tumden girmisti son muayenede..vajinal bolgem ise elektrik carpiyor gibi..sanirim kafasi ile ittiriyor...kasilmam ise az..acaaba doguruyor muyum

Benimki memeye koyunca kıyametleri koprıyo ağlıyo bir iki emiyo hemen ağlamaya başlıyor..bende üzülüyorum ama elimdende birşey gelmiyor malesef..yedikten sonra uyuyo benimkide yani genelde uyku halinde
ayni benimkide oyle ne yapacagimi sasirdim o agliyor ben agliyorum mama verme diyorlar kv ler kiziyor mama vermeyincede bu cocuk ac karnina bas bas bagiriyor ne zormus Allahim

ayni benimkide oyle ne yapacagimi sasirdim o agliyor ben agliyorum mama verme diyorlar kv ler kiziyor mama vermeyincede bu cocuk ac karnina bas bas bagiriyor ne zormus Allahim
Mecbur vericez canım sütümüz tam gelmiyo emmedikleri için ben gündüz süt gece mama veriyorum..sen kimseye bakma doymazsa sarılık olur allah korusun mecbur vericez mama..bende ağladım baya ama ağlamam çözüm değil bu sefer sütümüz kesilir allah korusun sağarakda olsa anne sütü verelim napalım

Kızlar ya evin büyük işlerini yaptırdım ama günlük işler çamaşır bulaşık ütü sil topla herşeyi yarım yamalak yapıyorum çabucak yoruluyorum arada ağrı giriyo karnıma kasığıma . Kendimi artık o kadar eksik hissediyorum ki bi Allah n kulu gelsede ben yapayım dese diye bakıyorum o kadar iyi ailelerimiz diyorum da hastalıkta sağlıkta eşimden başkası yokmuş elimden tutacak onu anladım ne benim ailemden ne onun ailesinden bu gebeliğim boyunca bi destek görmedim . Allah kimseyi böyle acizleştirmesin iyiyken bisürü aile akraba arkadaşım var. Kötüyken şu işinide ben yapayım diyen olmuyo ...

Vay be bi zamanların hamişleri artık bebeklerinden bahsediyo :) ilk doğumları duyunca aa bir oldu iki oldu diye takip ediyorduk eşime bir oldu iki oldu diye bahsediyodum artık onun sütü bunun maması :) Rabbim kucağına alamayanlara da bi an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cocuk 1.5 saattir karnimdan cikacak gibi hareketler yapiyor..canimi yakiyor..kafasi kanala tumden girmisti son muayenede..vajinal bolgem ise elektrik carpiyor gibi..sanirim kafasi ile ittiriyor...kasilmam ise az..acaaba doguruyor muyum
benimki de gunduz uslu aksam yatana kadar kuduruyo on gundur boyle alistim artik su an bile kirk takla atiyo alta vurmaktan yorulmadi :) dogurmuyoruz malesef keske oyle olsa

benimki de gunduz uslu aksam yatana kadar kuduruyo on gundur boyle alistim artik su an bile kirk takla atiyo alta vurmaktan yorulmadi :) dogurmuyoruz malesef keske oyle olsa
Bu seferki cok farkliydi..gercektwn alttan cikacak gibi.sukur daha iyiyim..henuz dogsun istemiyorum.

Aynen bende de öyle canim 37 hafta doluyor hep yalnizdim bi esim vardi bi de calistim 8-5 üstelik kayinvalidem nasilsin diye bile aramadi hiç.anneminde gelmek elinden gelmedi.ne yapalim Rabbim kimseye muhtaç etmesin.

Canım bi arkadaşın yok mu hiç ihtiyacın olursa çekinme diyen? Varsa çekinme cidden çünkü eminim sana yardım ettiği için çok mutlu olur. Benim de kw ve kendi ailem başka şehirdeler. Kw yardım etmez annem can atıyor ama gelince zaten bayaa kalcağı için şimdiden gelip sıkılsın istemiyorum. Bende yarım yamalak yapıyorum işleri ama sıkıntı etmiyorum varsınlar seninkiler de gelince yarım görüp yardım etmediklerine üzülsünler. Hiç için rahat etmiyorsa bi kadın tut günlük bi kaç saat işini yapmaya gelsin.. Sen en acil bebeğin gerekenleri yap yeter ki

Ben bugün hastane de baktım
Oda sıcaklığında 8 saat
Buzdolabında 18 Derece de 48-72 saat
Derin dondurucu da 6 ay yazıyordu
Ben de hastaneden edindim bu bilgiyi oglan küvezdeyken buna göre götürdüm sütü instagramda emziren anne bi piramit oylaşmıştı sanırım en dogrusu ordaki şimdi ekliyorum

Aynen cnm bırak başkasını benim eşim bile çok beceriksiz hiç birşeye elini surmuyor sinir oluyorum valla bari dağınıklığını toplasa oda yok malesef azıcık iş yapsam belim kasığım ağrıyor birde bende acayip bir baş ağrısı başladı surekli yatasim var kansızlıkmı var acaba bıraktim kullanmayi çok iştah yapiyor diye sizdede varmi halsizlik

Kızlar az önce gittik hastaneye. Gitmicektğm de dr niye gelmedin der diye hadi dedik gidelim. Nişanım mış gelen. Ebe kontrol etti yine. Baskı başlamış dedi ama açılmam yok henüz. Nst de de bişey çıkmadı. Doktorla da konuştuk.eve geri geldik. Artık beklicez :)
Umarım herşey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyin nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…