2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün balon gibiyim sanki iğne batırsalar patlayacağım ellerim ayaklarım fena şiş bütün gün yattığım halde

Cok saol canım ya inan kararsız kalmıştım. Bide bir numarada seksen tane var. Onu bitirene kadar bu sefer bebek biraz daha büyüycek ve bezler boşa gidermi diye düşünüyodum. Eşime bende iki numara aldırayım o zaman

Ben tam doyduktan sonra saate bakıyorum
Gerçi bişey değişmez emmeye başlarken de baksan bidaha ki emmeye başlama saati arası 2 saat olsun

Kızlar sleepynin bir numarasını kullanıyodum. On tane filan kaldı. Acaba bitince iki numarasınımı alsam.arada cok büyük fark varmıdır boy olarak.
2 numarasını alsin arada cok az fark var o fark da rahat etmesini saglar hemen büyüyor bebisler hele erkekse bezi çok sikistirmamak gerekmis

Benim kızım da öyle gündüz full time uyuyor gece 3 den 7 ye bağırıyoruz

Tansiyonum 11-5 çıktı kızlar baş ağrım var biraz ve şişlik sıkıntılı bir durum mu

Bu arada bugün Dr sarılık için tahlil istedi 11,9 çıktı hafif sarılık başlamış dedi bol bol besle dedi. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum kv söyledi oğlumda da yapmıştık gece de karanlıkta yatırmıyoruz hep ışık açık sarılık için iyi gelirmiş. Bebeğinde sarılık olan arkadaşlar isterseniz siz de uygulayın bir zararı yok çünkü.

Bizde de hafif sarılık var. Ben hep altını açıyorum uyanıyor o zaman. Bu gün kontrolümüz vardı doktor kan almaya gerek duymadı baya azalmış sarılık. Gerçekten uyandırıp emzirmek çok iyi geldi sarılığa.

Canım senin bebek büyük zaten benimkinden sanırım daha rahat olur bizim daha 7günlük

3100 gozukuyor iri degil suyu eskiye gore biraz azalmia ama yeterli iyi dedi nts de suan sorun yok cok sukur o yuzden dedigin gibi beklicem. Allah a emanet bebeklerimiz. Aynen sanki onlar bakicak bize

Tansiyonum 11-5 çıktı kızlar baş ağrım var biraz ve şişlik sıkıntılı bir durum mu
Tansiyonun yuksek degil cnm 13 ve uzeri sıkıntı diyolar. Ayaklarinin altina bi yastık koyup soluna uzan benim ayaklarim sisince cok ise yariyo

Merhaba arkadaşlar. Acayip diş ağrısı çekiyorum. Acaba önerebileceğiniz birşey varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…