- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 38
Sarılık değeriniz kaç çıkıyor canım? Bizde de devam ediyor. Uyanmazsa altını açıyorum. Islak mendil soğuk değince ağlıyorlar dene istersen.Ayni sikintilar bende de var gogus ucu agzina buyuk geliyor,elimle sikistirip sokuyorum agzina iki emip uyuyAkaliyor
Sut sagip yada mama veriyorum
Bugun doktordaydik erken dogdugu icin noroloji muayenesi vardi doktor biraz sari dedi tekrar sarilik testi yaptirdik sarilik hala devam ediyor.
Benim kiz surekli uyuyor uyandiramiyorum ne yapsam olmuyor gidikla yanaginla oyna islak mendille sil burnuyla oyna falan.memeye aliyorum iki emip birakiyor uyuyor uyanmiyor
Nasik olacak boyle hic bilmiyorum umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama emmemesi beni uzuyor
Sizin bebeklerde boyle surekli uyuyor mu yada sizler nasil uyandiriyorsunuz.
Enfeksiyon olabilir mi acaba? Birde bende şey başladı. Afedersiniz çiş bitiyor ama az az devam ediyor kalkamıyorum bir türlü. Hiç böyle olmamıştı.Benim bu dogumdada oldu ondan öncekindede.doktora söyledim tek içimlik bi toz ilaç verdi. Onun üstüne gecti
Canım bi arkadaşın yok mu hiç ihtiyacın olursa çekinme diyen? Varsa çekinme cidden çünkü eminim sana yardım ettiği için çok mutlu olur. Benim de kw ve kendi ailem başka şehirdeler. Kw yardım etmez annem can atıyor ama gelince zaten bayaa kalcağı için şimdiden gelip sıkılsın istemiyorum. Bende yarım yamalak yapıyorum işleri ama sıkıntı etmiyorum varsınlar seninkiler de gelince yarım görüp yardım etmediklerine üzülsünler. Hiç için rahat etmiyorsa bi kadın tut günlük bi kaç saat işini yapmaya gelsin.. Sen en acil bebeğin gerekenleri yap yeter ki
Aynen cnm bırak başkasını benim eşim bile çok beceriksiz hiç birşeye elini surmuyor sinir oluyorum valla bari dağınıklığını toplasa oda yok malesef azıcık iş yapsam belim kasığım ağrıyor birde bende acayip bir baş ağrısı başladı surekli yatasim var kansızlıkmı var acaba bıraktim kullanmayi çok iştah yapiyor diye sizdede varmi halsizlik
Arkadaşımın nişanı sabah geldi gecesinde doğurdu. Pilates topunda zıpladı falan. 7 cm açılana kadar evdeydi. Kolay bir doğum oldu. İnşallah senin de doğumun kolay olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..Kızlar az önce gittik hastaneye. Gitmicektğm de dr niye gelmedin der diye hadi dedik gidelim. Nişanım mış gelen. Ebe kontrol etti yine. Baskı başlamış dedi ama açılmam yok henüz. Nst de de bişey çıkmadı. Doktorla da konuştuk.eve geri geldik. Artık beklicez :)
Umarım herşey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyin nolur..
Bana da önerdi . Tıbben kanıtlanmış dedi hatta.Kızlar ben 38+0 dayım doktorum cinsel ilişki önerdişaşırdım açıkçası kasılmalara ve sancıya sebep olmaz mı?
Ay ben yeni doğan aldım. Yanlış mı yaptım.2 numarasını alsin arada cok az fark var o fark da rahat etmesini saglar hemen büyüyor bebisler hele erkekse bezi çok sikistirmamak gerekmis
Sağlıkla büyüt cnm. Hayırlı olsunKızlar benim de bugün 10 da Doğumum oldu spinal sezaryen. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz çok mutluyum sanki yanımdaki Bebek benim değil gibi hissediyorum Rabbim bu duyguyu bekleyen herkese yaşatsın inşallah
Canim senin meleğini ben kiskaniyorum ama onda tik yok inanır misin:)O gruptan biri olarak bir gün önce akranlari dünyaya geldi, hattaefefsunkar senin bebek benden bir iki gün büyük olmalıydı hiç mı kiskanmiyor senin meleğin benimkini, yaa seninkine dé pes
simdik şöyle oluyor . Bir bildikleri olabilir. Artık onlara söz de geçmiyor zaten:)İnşallah kuzum ya.Bak ne güzel bebeğini büyüttü bile @Asi4261 :)) bizimkiler de içerde büyüdü ama derileri büzüştü artık banyoda çok kalmış gibi çıkacaklar
Benim de kimsem yok cnm seni çok iyi anlıyorum. Herkes sadece akıl veriyor . Iyide ben yapmasam kim yapacak ? Bu halde bide sınavlara girdim şimdi yine hazırlanmaya çalışıyorum .o kadar bunaldim ki hem yalnızlıktan hem insanların bencilliklerinden.kayinvaliden çok biliyorsa orumcegi egilsin kendi supursun.Az iş yapsam bende halsizleşiyorum yatmak istiyorum bi yandan yapılacak işler aklıma geliyo. Bırak yapma kötüysen diyenler o kadar çok ki. Geleyim yardıma diyen yok. Öyle de bırakılmıyo işte işler biriktikçe gözümde büyüyor . Kansızlıktan olabilir dediğin gibi.doktor bana günde bi kere kullan demişti kan hapını.yetmeyince ikiye çıkar dedi . Ama bende senn gibi iştah yapıyor diye tüm hap ilaç bıraktım kullanmayı.
Benim de aklımdan geçmedi Değil canım bu ama insan korkuyor işteKızlar ben 38+0 dayım doktorum cinsel ilişki önerdişaşırdım açıkçası kasılmalara ve sancıya sebep olmaz mı?
Boşver canım hassas dönemdeyiz ama başka sıkntın yokmuş ailelerle bu çok zor bulunan bişey ufak tefeğe de aldırş etmemeye sen bebişine odaklanmaya çalışYakın bulduğum arkadaşlarıma da aileme ve kv deme hep yarım yamalak yaptığımı söylüyorum işler hiç bitmiyo hemen yoruluyorum diyorum ama desem de manzara bu. Geleyim yapayım diyen olmuyo.yardıma ihtiyacın olursa cagır diyen olmuyo.annem bi dedi ama sanki ağzının ucuyla... bide iki aileyle hiçbi sıkıntımız yok.ama demekki birine muhtaç olsam elimden tutan olmayacak...herşey iyiyken güzel.En son kayınvalidemle kayınpeder bebek odası gelince bakmaya gelmişlerdi . Bide bütün ev Yen'i temizlenmişti dip köşe ... balkonda köşede örümcek ağı görmüş . Aslında benim dikkat etmediğim bişey değil.balkonu yıkadıkça örümceğinede bakarım.o örümcek ağını görmüyo musunuz süpürgeyle çektirin hemen dedi.o ağı orda nasıl görmemişim bilmiyorum ama öyle söylemesi O kadar zoruma gitti ki ... yok yok halden anlamıyolar
Ayni sorun bendede var doktorada gidemiyrm bebegi birakip. Bide bikini bolgemde ısılık gibi seyler belirdi hic basima gelmeyen sey. Sirkeli su kullaniyrm ama pek ise yaramadi. Var mi basina gelen boyle biseyEnfeksiyon olabilir mi acaba? Birde bende şey başladı. Afedersiniz çiş bitiyor ama az az devam ediyor kalkamıyorum bir türlü. Hiç böyle olmamıştı.
Bak cok sinirlendim ben orumcegimlede ağımlada mutluyum deseydin tövbe yaYakın bulduğum arkadaşlarıma da aileme ve kv deme hep yarım yamalak yaptığımı söylüyorum işler hiç bitmiyo hemen yoruluyorum diyorum ama desem de manzara bu. Geleyim yapayım diyen olmuyo.yardıma ihtiyacın olursa cagır diyen olmuyo.annem bi dedi ama sanki ağzının ucuyla... bide iki aileyle hiçbi sıkıntımız yok.ama demekki birine muhtaç olsam elimden tutan olmayacak...herşey iyiyken güzel.En son kayınvalidemle kayınpeder bebek odası gelince bakmaya gelmişlerdi . Bide bütün ev Yen'i temizlenmişti dip köşe ... balkonda köşede örümcek ağı görmüş . Aslında benim dikkat etmediğim bişey değil.balkonu yıkadıkça örümceğinede bakarım.o örümcek ağını görmüyo musunuz süpürgeyle çektirin hemen dedi.o ağı orda nasıl görmemişim bilmiyorum ama öyle söylemesi O kadar zoruma gitti ki ... yok yok halden anlamıyolar
Aynn öyle bişey de diyemiyosun kötü olmamak için kendi kendini yiyorsun .
Benim de kimsem yok cnm seni çok iyi anlıyorum. Herkes sadece akıl veriyor . Iyide ben yapmasam kim yapacak ? Bu halde bide sınavlara girdim şimdi yine hazırlanmaya çalışıyorum .o kadar bunaldim ki hem yalnızlıktan hem insanların bencilliklerinden.kayinvaliden çok biliyorsa orumcegi egilsin kendi supursun.
Bizde eşimle yalnız kalmak istiyoruz nasıl olur ki acabaKızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
Gönül kırmamak için büyük deyip konuşmuyorum işte. kötü olmayalım diye .Bak cok sinirlendim ben orumcegimlede ağımlada mutluyum deseydin tövbe ya
Bu arada bugün Dr sarılık için tahlil istedi 11,9 çıktı hafif sarılık başlamış dedi bol bol besle dedi. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum kv söyledi oğlumda da yapmıştık gece de karanlıkta yatırmıyoruz hep ışık açık sarılık için iyi gelirmiş. Bebeğinde sarılık olan arkadaşlar isterseniz siz de uygulayın bir zararı yok çünkü.
Kızlar benim de bugün 10 da Doğumum oldu spinal sezaryen. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz çok mutluyum sanki yanımdaki Bebek benim değil gibi hissediyorum Rabbim bu duyguyu bekleyen herkese yaşatsın inşallah
Sarılık değeriniz kaç çıkıyor canım? Bizde de devam ediyor. Uyanmazsa altını açıyorum. Islak mendil soğuk değince ağlıyorlar dene istersen.
Bir kaç kere memeyi tutması bile süper. İyiye işaret. Önceleri öyle oluyor deneye deneye birdahaki sefere 2 3 defa tutuyor. Öyle öyle alışıyor.
Ben onu söylediği anda dur ben sana süpürge vereyim de sen alıver sana zahmet derimGönül kırmamak için büyük deyip konuşmuyorum işte. kötü olmayalım diye .
Bugun bu sebepten doktordaydım bütün gün hastane hastane gezdim. 38+4 üm ama bebeğim 35 de kalmış gözüküyor. Kilosu 2800 de kalmış, içerde kalsa da daha fazla gelişmez boşuna risk alma dedi doktorlar. Yarın bi kendi doktoruma da söylücem bunları bakalım o ne diyecek. Bugun az kalsın gittiğim bi hastanede acil sezeryana alıyolardı beni. Sen kaçıncı haftadasın? Bebeğin kaç kilo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?