- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
Kızlaaar çok fena regl ağrısı/ gaz sancısı gibi ağrım var ama öyle doğum sancısı gibi şukadar dkda bir deil hep devam ediobide benim regl ağrısı olurken karnımdan gurultular gelir, yine o hareketler de var. Doğum sancısı olma ihtimali var mı ki?????
canimmm aynisi su an bende de var ayni adetin başlangıcı gibi dimi buyuk tuvelet gaz hissi belden saplanma her yerimi ates basiyo usuyo terliyo gibiyim bide midem bulanıyo gece cok.kötüydüm simdi hafiflese de ilk kez sabah olunca agrim bitmedi hala var sadece duzenli degil duzeninu nasil anlicazKızlaaar çok fena regl ağrısı/ gaz sancısı gibi ağrım var ama öyle doğum sancısı gibi şukadar dkda bir deil hep devam ediobide benim regl ağrısı olurken karnımdan gurultular gelir, yine o hareketler de var. Doğum sancısı olma ihtimali var mı ki?????
E hani doğum sancısı belli aralıklarla ve 30-60sn sürüyordu?? Böyle geçmeden ve çok şiddetlencekse nasıl dayancam kiEğer bir saat kadar hiç geçmezse evet. Sen bi pozisyon değiştir evde yürü. Azalıyor mu bak. Geçmiyorsa sancıdır.
Gece bende de çok hafif bulantı vardı! Benimki geçmiyo ki düzeni anlamaya çalışayımcanimmm aynisi su an bende de var ayni adetin başlangıcı gibi dimi buyuk tuvelet gaz hissi belden saplanma her yerimi ates basiyo usuyo terliyo gibiyim bide midem bulanıyo gece cok.kötüydüm simdi hafiflese de ilk kez sabah olunca agrim bitmedi hala var sadece duzenli degil duzeninu nasil anlicaz
Kızlar benim oğlumda doğum öyle başlamıştı adet ağrısı gibi ağrıdan önce nişan geldi peşine dediğiniz türden sürekli devam eden ağrı başladı ama 12 saat boyunca ağrıda pek artış olmadı. Başta sürekli idi akşama kadar 20 dk aralıkla başlayıp 3 dk ya kadar düştü. Suyunuz nişanınız gelmediyse Bira bekleyin ağrı zaten kendini belli ediyorE hani doğum sancısı belli aralıklarla ve 30-60sn sürüyordu?? Böyle geçmeden ve çok şiddetlencekse nasıl dayancam kiazönce tuvaletimi afedersiniz ishal gibi yapabildim çok az rahatlattı
12 saat boyunca böyle ağrıdı mı? Az buz bi ağrı deil cnm yaa yarım saat oldu benim, sen nasıl 12 saat dayandın??Kızlar benim oğlumda doğum öyle başlamıştı adet ağrısı gibi ağrıdan önce nişan geldi peşine dediğiniz türden sürekli devam eden ağrı başladı ama 12 saat boyunca ağrıda pek artış olmadı. Başta sürekli idi akşama kadar 20 dk aralıkla başlayıp 3 dk ya kadar düştü. Suyunuz nişanınız gelmediyse Bira bekleyin ağrı zaten kendini belli ediyor
E hani doğum sancısı belli aralıklarla ve 30-60sn sürüyordu?? Böyle geçmeden ve çok şiddetlencekse nasıl dayancam kiazönce tuvaletimi afedersiniz ishal gibi yapabildim çok az rahatlattı
Senin bebeğinin kilosu artmış ama 1 haftada 200 gr kötü değil ki. Benim bebeğin 3 haftadır artmıyo azalıyo. 3 hafta önce 2900 dü geçen hafta 2800 dediler , 2 gün önce 2700. Gelişimi durmuş artık gelişemiyormuş. Doktor 10 gr bile alsaydı sorun yoktu dedi ama hiç alamıyor. İstersen sen biraz daha bekleyebilirsin kilo alıyorsa ama doktorun ne derse onu yap bence risk almaGeçen salı günü 2400 dü bu çarşamba 2600 dedi sezeyanla alabiliriz dedi başka doktora gitsemmi bilemedim
Ağrı belime yoğunlaştı şimdi. Daha gece 1 gibi almştm duşumu cnm yaa bidaha girmeye mecalim yok şimdi.. Peki bi iki saate doktora hastaneye gider miyiz hazırlanmaya çalşym mı saçlarım duştan dolayı deli gibi kabarıkŞimdi o ağrılar içinde bir de ince artçı ağrılar olabilir. Temelinde adet ağrısı gibi olan başlangıç ağrısı o geçecek ama sancı arada girip çıkacak. Eğer başladıysa bu bir süreç öyle düşün kendini stres yapma iyice artar ağrın. Rahat bırakmaya çalış. Bence bir duşa gir sıcak su iyi gelecektir
Ben 2 haftadır ittiğini hissediyorum şeyimin içinde bıçak batması gibi oluyodu ama hiç açılmam yokmuş anlamadım ben deGünü bitecek olan arkadaşlar veya daha zamanı olan arkadaşlar bebeğin başı aşağıda olup ve ittiğini hisseden var mı?
Ağrı belime yoğunlaştı şimdi. Daha gece 1 gibi almştm duşumu cnm yaa bidaha girmeye mecalim yok şimdi.. Peki bi iki saate doktora hastaneye gider miyiz hazırlanmaya çalşym mı saçlarım duştan dolayı deli gibi kabarık
Ay çok korkmaya başladım yaa.. Demek ağrı ayrı sancı ayrı.. Şuan 1 saat oldu ağrı geçmedi ama azaldı gibi. Bişey yemeye korkuyorum ya sezaryen olursam diyeEğer ki bu ağrıların geçmezse sana hastane yolu gözüktü :) aç kalma derim ağzına bi iki lokma birşey at güç topla. Sancın var mı bir hissetmeye çalış girip çıkan ağrılar düzensiz Aralık'larla
benim hep belimde esas agri canim.bence istahin varsa karnini doyur sıcak biseyler ic her yerini sicak tut terle hatta duzenli olursa anlariz galibaAğrı belime yoğunlaştı şimdi. Daha gece 1 gibi almştm duşumu cnm yaa bidaha girmeye mecalim yok şimdi.. Peki bi iki saate doktora hastaneye gider miyiz hazırlanmaya çalşym mı saçlarım duştan dolayı deli gibi kabarık
Allah yardimcin olsun...tez zamanda al bebegini saglikla kucagina..agrin sizin var miKızlar az önce gittik hastaneye. Gitmicektğm de dr niye gelmedin der diye hadi dedik gidelim. Nişanım mış gelen. Ebe kontrol etti yine. Baskı başlamış dedi ama açılmam yok henüz. Nst de de bişey çıkmadı. Doktorla da konuştuk.eve geri geldik. Artık beklicez :)
Umarım herşey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyin nolur..
Sezeryanda mumkun oldugunca beb2gi hizlica giydirip dogumhaneden cikariyrlar orasi soguk cunku. Kiyafetleri onceden istiyrlar zaten hastane cikisini set olarak vermistm ben. Bide anne kisminda biraz bencilcemi olmus dediginiz sanki. Sonucta sizde onun evladisiniz. Nasil denir biz esimle duygusal bi an yasamak istiyrz sen biraz gec gel odaya diye. Bilemedim kiKızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
Korunmasiz iliskide spermler rahim agzini yumusatiyor diye biliyorum..yani doguma yardimci..kasilmalari da baslatiyor..Benim de aklımdan geçmedi Değil canım bu ama insan korkuyor işte
Ben hissediyorum..gece doguruyorum sandim..surekli kendini asagi ittiriyor..suan da da hafif bel agrilarim var..kanaatimce 1 haftaya dogurucam..Günü bitecek olan arkadaşlar veya daha zamanı olan arkadaşlar bebeğin başı aşağıda olup ve ittiğini hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?