• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim

Bizde eşimle yalnız kalmak istiyoruz nasıl olur ki acaba

Merhaba kizlar,dogum yapacagim hastanede egitime gitmistim.hastanenin kesin kuraliymis 2-2,5 saat bebek anne baba disinda odaya kimseye almiyoruz dedi. Bunu ailelere soylersek kiyamet kopar dedi egitime gelenler, ebede dediki merak etmeyin nasil olsa ben hepsine soyliycem dedi.siz ailenizle kotu olmayin dedi;) anne baba cocuk arasinda bag kurulsun diye yapiyorlarmis. Bebis anne ve babayi benimsesin bag kurulsun kokularini tanisin diye yapiyorlarmis. Tabi kesinlikle parfum kullanmiyorsunuz.
Hastanenizde boyle bir kural olabilir, yoksada soyletin ordakilere.
Hatta ebe demistiki herkes bu durumu anlayisla karsiliyor demisti...

Merhaba kizlar,dogum yapacagim hastanede egitime gitmistim.hastanenin kesin kuraliymis 2-2,5 saat bebek anne baba disinda odaya kimseye almiyoruz dedi. Bunu ailelere soylersek kiyamet kopar dedi egitime gelenler, ebede dediki merak etmeyin nasil olsa ben hepsine soyliycem dedi.siz ailenizle kotu olmayin dedi:KK66: anne baba cocuk arasinda bag kurulsun diye yapiyorlarmis. Bebis anne ve babayi benimsesin bag kurulsun kokularini tanisin diye yapiyorlarmis. Tabi kesinlikle parfum kullanmiyorsunuz.
Hastanenizde boyle bir kural olabilir, yoksada soyletin ordakilere.
Hatta ebe demistiki herkes bu durumu anlayisla karsiliyor demisti...
Canım ben yanlış alarm deilse bugun doğum yaparım. Aileler de yarın gelicekti başka şehirdeler, bugun çıksalar bile doğumdan bayaa sonraya kalıcak.. Açıkçası şuan ağrılarla bi an üzüldüm sanki yine de..

Canım ben yanlış alarm deilse bugun doğum yaparım. Aileler de yarın gelicekti başka şehirdeler, bugun çıksalar bile doğumdan bayaa sonraya kalıcak.. Açıkçası şuan ağrılarla bi an üzüldüm sanki yine de..
üzülme sakin sen dogur da hayirlisiyla esin yaninda o yeter bebek dogunca gozun hicbisey gormeyecek hic olumsuz düşünmeyeceksin saskin saskin yuzunde gülümseme bebegin bakacaksin cok sabirsizlaniyorum insallah bugun dogururuz

üzülme sakin sen dogur da hayirlisiyla esin yaninda o yeter bebek dogunca gozun hicbisey gormeyecek hic olumsuz düşünmeyeceksin saskin saskin yuzunde gülümseme bebegin bakacaksin cok sabirsizlaniyorum insallah bugun dogururuz
Hayırlısıyla inşallah.. Buarada benim ortalama 10 dk sanırım şuan

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bebeğim bu haftaya kadar baş aşağıyaydı dün doğum bekleniyordu artık açılmam olduğu için ve sancılarım gece kendini yukarı çevirmiş dr tam yatış yapalım dedi bir baktı makat gelişli moralim çok bozukdu tabi...

Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
Dogum devam ederken hemsireler istiyor bebegin kiyafetlerini baba ya da diger yakinlariniz veriyor ben terlik torbasi gibi bir keseye koyup bagladim düzgün dursun hem verecek olan kisi hemen bavulun ustunden alip versin diye. Valla benim odama bebegim gelmeden once annemler girmisti ben rahatsiz olmadim destek olmalari nasil oldugumu sormalari bana iyi gelmisti. Bebegim hizli solunum yaptigi icin hemen odaya gelememisti. Getirdiklerinde zaten hemen hemsire size veriyor emzirmeniz icin. Kimse de kucagina da almaya çalışmadi herkes bebegin emmesine odaklaniyo zaten yardimci oluyorlar annemler oyle yapti. Bence sadece anneniz gelecekse girsin kadıncağız onun da torunu sonucta kizinin evladini kucagina aldigi ilk anı görmek onu da duygulandirir diye dusunuyorum

Ben hissediyorum..gece doguruyorum sandim..surekli kendini asagi ittiriyor..suan da da hafif bel agrilarim var..kanaatimce 1 haftaya dogurucam..
Hadi inş. Ben de de var ama tık yok açılma yok bu kadar baskıya ittirmeye. Bakalım mevlam ne eyleyecek hakkımızda. Neylerse güzel eyler inş.

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bebeğim bu haftaya kadar baş aşağıyaydı dün doğum bekleniyordu artık açılmam olduğu için ve sancılarım gece kendini yukarı çevirmiş dr tam yatış yapalım dedi bir baktı makat gelişli moralim çok bozukdu tabi...
Hoş geldin Inş başaşağı pozisyona geri döner yaramaz.

Merhaba haziran anneleri :süslü: beni hatırlayan vardır eylül annesiyim ama amniyon sıvımda azalma vardı 5cm E düşmüştü.. Erken dogum riskim vardı aranıza katılma ihtimalim vardı. 3 haftadır bebeğimin sıvısı yükselişe geçti haberdar olmak isteyenler olmustu dua ve destekleriniz için teşekkür ederdim herkes bebegıne sağ salim kavuşsun dilerim :dua:

Normal doğum yapıp dikişi olan varmı kızlar?baticonu kaç gün kullandınız unuttum doktora sormayı

Arkadaşlar kendimi attım sokağa sabah sabah Nasıl hırs varsa bende de yürüyüş yapacam bakalım ne olacak.:rolleyes:
Ay Canım seninle günümüz aynı bende yürüyüş yapıyorum perşembe doktora gittim bebek daha kanala İnmemiş bile haftaya kadar doğumu bekleriz ama 41 de müdahale etmemiz lazım dedi çok moralim bozuk. Ne zaman gelecek bu bebişler yaaaaa

Normal doğum yapıp dikişi olan varmı kızlar?baticonu kaç gün kullandınız unuttum doktora sormayı

Ben varim canim ben 10 gun kullandim
Doktor bana da birsey demedi ama ben 10 gun kullandim mikrop kapma olayi falan olmasin diye

Özel hastane ama vip değil. Mersindeki tüm hastaneler bu şekilde çalışıyor. Dogumlar da 1000-2000 arasıdır heralde. Ben de orada dogum yapacam İMC hastanesi özel suit odasına yer ayırttım bugün ekstra 100 lira ama dogum parasını sormayı unuttum öğrenince yazarım yine

İmrendim valla,cok iyimis.saglikli gunler olsun

Banyo yapmak da kanamayı boşalttırıyor. Annem boşalsın daha iyi dedi.

Ağrı kesicim 1 haftalıktı. Dün bitti. Nazar değmesin diye söylemiyordum ama hemen hemen hiç ağrım yok denecek kadar azdı. Demekki ağrı kesicinin etkisiymiş
Çünkü bugün çok ağrıyor.

Bide kızlar idrar yaparken sonlarına doğru ameliyat yerinde çok ağrı oluyor mu?

Evtt.oluyor,sondanin etkisini bile hissediyorum hala,kacgun oldugu halde.
Masallah sana. Agrinin az olmasina sevindim.
Aslinda ben hic dinlenemiyorum.belkide ondandir.
Hasta annem ilgi bekliyor,ev isleri,mutfak,temizlik,bebek,yemek,offf sikayet gibi olmasin ama cok yorgunumm.

Ayni sikintilar bende de var gogus ucu agzina buyuk geliyor,elimle sikistirip sokuyorum agzina iki emip uyuyAkaliyor
Sut sagip yada mama veriyorum
Bugun doktordaydik erken dogdugu icin noroloji muayenesi vardi doktor biraz sari dedi tekrar sarilik testi yaptirdik sarilik hala devam ediyor.
Benim kiz surekli uyuyor uyandiramiyorum ne yapsam olmuyor gidikla yanaginla oyna islak mendille sil burnuyla oyna falan.memeye aliyorum iki emip birakiyor uyuyor uyanmiyor
Nasik olacak boyle hic bilmiyorum umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama emmemesi beni uzuyor

Sizin bebeklerde boyle surekli uyuyor mu yada sizler nasil uyandiriyorsunuz.

Hemsire bana sadece ayaklarindan rahatsiz oluyorlar.o zaman uyanirlar demisti.ama gidiklamak falan demedi. Kasilir,sinirsel bir sorun cikar diye gidiklamak tarafi degilim.burnuda kikirdak sonucta sekli bosulursa diye pek oynamadim.
Kasik ucuyla agzina az az verin.basi biraz yukarda olsun. Ben bir yaatik ustune koyuyorum bebegi.yastigin altinada basa dogru bir battaniyesini rulo yapip koyuyorum oyle besliyordum.
Atlattik biz sariligi simdi kendi kendine3 saatte bir uyaniyor.
Sizin de duzene girecektir.
Biraz sabir.
Şifa ile

Back
X