• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar doktoruma mj attim,bu bebek gelmiyor diye.yuruyuse devam yazmis.dun ilk defa yarim saat yurudum,baska yok;)
Bugun azcik kasiklarim agriyo. Bi geliyo bi gidiyo anlamiyorum.geceden beri boyle.ama regl agrisi gibi asiri degil, @lovemuf

BuZlukta uzun sure saklansa da soyle bi durum var belirtmek isterim
Mesela bebegimizin simdiki sutu suanki ihtiyaclarina uygun
Mesela uc ay sonra kullanilacak olsa ayina uygun degil
Tabi bende sakladim fazla olan sutumu belki kesilirim diye ama
Kullanmadik
Anladım canım şuan zatn okadar biriktircrk kadar gelmiyo sütüm yinede öğrenmek istedim

Canım korkma telaşlanma benim bebeğimde de kist var. Ne kistiymiş tam olarak anladı mı.4-5 cm ye kadar normalmiş.
Benim başıma gelenleri anlatmıştım. 35. Haftada 7 cm lik yumurtalık kisti gördü. Şu an küçülüyo 3,5 cm civarındaydı on gün önce. Profa gittik annenin hormonlarından kaynaklı olabilir dedi. Doğduktan sonra ultrasonla takibi yapılcak ve yüzde 99 ameliyata gerek yok dedi.
Benim doğum şeklimi etkilemeyeceğini söyledi. Normal yapabilirsin dedi hem kendi dr um hem prof.
6 cmlik diye not aldı, ama idrar kesesi dolu belki idrarını tuttuğu için olabilir dedi. Folik over var mı ona bakacak ondanda emin olamadı

Ay Canım seninle günümüz aynı bende yürüyüş yapıyorum perşembe doktora gittim bebek daha kanala İnmemiş bile haftaya kadar doğumu bekleriz ama 41 de müdahale etmemiz lazım dedi çok moralim bozuk. Ne zaman gelecek bu bebişler yaaaaa
Inş bi an da geliverir canım sancı da bebişler de gelir.
Benim bebiş kanala iyice girmiş ama hala rahim de açılma yok şaşkınım yani vardır bir hayır en doğru zamanı bekliyorlar sanırım :)

Kizlar doktoruma mj attim,bu bebek gelmiyor diye.yuruyuse devam yazmis.dun ilk defa yarim saat yurudum,baska yok:KK66:
Bugun azcik kasiklarim agriyo. Bi geliyo bi gidiyo anlamiyorum.geceden beri boyle.ama regl agrisi gibi asiri degil, @lovemuf

Bizimkilerin keyfi yerinde ya. Benim de öyle hafif regl agrısı gibi olmuştu, dün nişanım geldi hatta. Bugün tık yok. Bekliyoruz artık napalım.

6 cmlik diye not aldı, ama idrar kesesi dolu belki idrarını tuttuğu için olabilir dedi. Folik over var mı ona bakacak ondanda emin olamadı

Ben de duyunca ilk gün çok üzğldüm ama hemen toparladım kendimi. Şöyle düşün sen üzülünce bebeğin de etkileniyo. Hem bak daha belli değilmiş. Bir de allah korusun daha kötü bir durum da olabilirdi. Başka organlarında olabilirdi. Ben kendimi böyle teselli ettim. Yumurtalık kisti benc en masumu. Şu an tek düşündüğüm doğduktan sonra bebeğe ağrı yapması. Ama başıma geldi artık, üzülmek yerine çare düşünmeliyiz. Sen de takmamaya çalış tamam mı :)

Ben de duyunca ilk gün çok üzğldüm ama hemen toparladım kendimi. Şöyle düşün sen üzülünce bebeğin de etkileniyo. Hem bak daha belli değilmiş. Bir de allah korusun daha kötü bir durum da olabilirdi. Başka organlarında olabilirdi. Ben kendimi böyle teselli ettim. Yumurtalık kisti benc en masumu. Şu an tek düşündüğüm doğduktan sonra bebeğe ağrı yapması. Ama başıma geldi artık, üzülmek yerine çare düşünmeliyiz. Sen de takmamaya çalış tamam mı :)
Normal doğumu neden engelliyor o kısmınıda anlamadım açıkçası.. kist olduğuna bakma kız bebeklerde çok karşılaştığımız bir durum dedi. İnşallah seninki gibi küçülür, küçülmesi için bişey verdi mi? Bana sadece su arttığı için karbonhidratı kes dedi. Geçen gün suyuda kendide iyiydi noldu 1 haftada anlamadım. Dediğin gibi daha kötüde olabilirdi şimdi daha dikkatli olucam

Normal doğumu neden engelliyor o kısmınıda anlamadım açıkçası.. kist olduğuna bakma kız bebeklerde çok karşılaştığımız bir durum dedi. İnşallah seninki gibi küçülür, küçülmesi için bişey verdi mi? Bana sadece su arttığı için karbonhidratı kes dedi. Geçen gün suyuda kendide iyiydi noldu 1 haftada anlamadım. Dediğin gibi daha kötüde olabilirdi şimdi daha dikkatli olucam

Yok herhangi birşey vermedi, kendi kendine birden çıktı şimdide git gide küçüklüyo. Ben de anlamadım. Doktorum şu an benimle ilgili bişey değil , doğduktan sonra takibi yapılcak. İyi bi çocuk doktoru bulmak gerekiyor.
normal doğumu nrden istemedi bilmiyorum ama her doktorun görüşü başka olabilir, bnce doktoruna güven. Ya da başka iyi bi doktora daha göster benim gibi, başka bi görüş almak da seni rahatlatabilir.
Canım kızlarımız ya daha doğmadan kadınlık problemleri yaşıyolar. Bu arada benim şu yaşıma kadar kistim hiç olmadı, bebeğime nasıl oldu anlamadım onu da. Nasip İşte.

Kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz artık havalar ısındı..biz daha bir haftalığız o yüzden ince giydirmeye korkuyorum mutlaka bir penye battaniyeye sarıyorum

Kizlar buraya mji yazdim esimi uyandirmaya girdim ,altimdan bisey akti hissettim. Wc ye gittim pecetem kan olmus. Aradim dr u nisanmis gelen.su gelirse,dayanilmaz agrim olursa ve regl kanamasi gibi olursa gel dedi.. cok heycanli ya, garip bisey,ped koydum simdi. Cok az girip cikan agrim var.

Kizlar buraya mji yazdim esimi uyandirmaya girdim ,altimdan bisey akti hissettim. Wc ye gittim pecetem kan olmus. Aradim dr u nisanmis gelen.su gelirse,dayanilmaz agrim olursa ve regl kanamasi gibi olursa gel dedi.. cok heycanli ya, garip bisey,ped koydum simdi. Cok az girip cikan agrim var.
Ayy bebis geliyorrr:rolleyes:

L LoveMuffin napti acaba:KK69: sanki guzel bi surec gecirdi gibi geldi bana
İnsallah kolay olur dogumu
@seninbenimgibi bebis ne zaman gelicek acep:emir_bebek:@efsunsuz Nasilsiniz, yazmiyorsun, :anne:

Gönül kırmamak için büyük deyip konuşmuyorum işte. kötü olmayalım diye .
İyi hatırlattın bende onu diycektim, hayrına şunu bi alıver ben uzanamadim de :KK62:

Hadi hayırlısı, aksiyon başlıyor galiba :KK73: :nazar:

Kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz artık havalar ısındı..biz daha bir haftalığız o yüzden ince giydirmeye korkuyorum mutlaka bir penye battaniyeye sarıyorum
Canım havalar ısındı ama bizim burda eüzgar da var. Henüz kapı cam acmıyoruz. Alttan yarım kol zıbın üstümede uzun kol penye giydiriyorum.

Canım havalar ısındı ama bizim burda eüzgar da var. Henüz kapı cam acmıyoruz. Alttan yarım kol zıbın üstümede uzun kol penye giydiriyorum.
Bende açmıyorum daha cam evimde sıcak ama yinede bende senin gibi giydiriyorum

Back
X