• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar hastanedeyim nst baktı doktor bebiş geliyo dedi o sırada ameliyata çağırdılar muayene edemedi. Bekliyoruz bakalım ne zaman olcqk doğum, inş kolay normal olur ben size ediyorum siz de bana dua edin de doktor vakuma gerek olabilir demesin çünkü derse sezaryen isterim sanıyorum :KK43:
Saglila kucagina al ins..agrin var mi?belirtilerin ne idi?

Ben varim canim ben 10 gun kullandim
Doktor bana da birsey demedi ama ben 10 gun kullandim mikrop kapma olayi falan olmasin diye
Anladım canım bende kullanayım bi 10gün senin ne zaman düzeldi ağrın falan ne zaman geçti

Kızlar hastanedeyim nst baktı doktor bebiş geliyo dedi o sırada ameliyata çağırdılar muayene edemedi. Bekliyoruz bakalım ne zaman olcqk doğum, inş kolay normal olur ben size ediyorum siz de bana dua edin de doktor vakuma gerek olabilir demesin çünkü derse sezaryen isterim sanıyorum :KK43:
Ay çok heycanli insallah bi avaz da alırsın kucağına bize de dua et nolur. Beklemek çok zor ve sıkıcı. Rabbim yardimcin olsun

Hadi bakalım haber ver :)

İnşallah kolay bir doğum olur. İkinizde sağlıkla birbirinize kavuşursunuz. Stres yapma sakin ol doktoruna güven. Kaç cm açılma varmış?

Günaydın kızlar deneyımımı yazmak ve bı kaç kişiyede olsa yardım etmek için yazıyorum. Pazartesı sezeryanla doğum yaptım, çok şükür saglıklıyız aütüm çok azdı hem de bebegım benı almıyordu ama her seferınde ınatla deneyın almıyorsa sütü sağın kasık bıberon ve enjektörler besleyın alışır memeyı unutur demeyın bırsey olmuyo , sonra sutumuzu artırın stıll tea ıcın, su için, ve kayısı dut erık kaynatıp posasıyla yeyın bu onlar çok artırıyor. Benım sutum çok artmasına rağmen bbebk almadı bende en son sılıkon göğüs ucunun ıcıne sütü koyup göğsüne takıp emmesını sağladım ve sonunda aldı şükürler olsun bu yontemı kesınlıkle deneyın hepınıze bol sütlü günler ınsallah

Kızlar bebegimin gaz sancıları cok fenaya. Kimyonlu su yapıp içiyorum,bebege gaz yapacak yiyecekleri tüketmiyorum yok yinede kurtulamıyoruz. Sürekli kendini sıkarak aglıyo. Gazı cıkınca o dakika rahatlıyo ama bi on dakika sonra yine aynı. Hiç mi bitmez bu gaz ya:işsiz:gözlerimi acamıyorum suan uykusuzluktan
İlk kızımda böyleydi. Sıcak su torbası ,gaz damlaları,acı elma yagı aklımıza gelen herşeyi denemiştik. Yok yani gitmeyince gitmiyo lanet gaz

Selam kızlar, kontrolden geldik 36+3 teyiz, kgsu 2663 günüyle uyumlu çıktı. Yumurtalığında kist gördü dr. Suyumda fazlalaşmış hamur işi ve şekeri kes dedi. Kist için tam emin değilim haftaya bir daha bakacak. Eğer kist ise sezeryan olacaksın dedi

Birde birsey sorucam 2 saatte bir besleyin dedi doktor ben once gogsume aliyorum emzirmeye ugrasiyorum uyuyor uyandirmaya calis 2 ceksin tekrar ugras falan 1 saat suruyor bazen sonrada sagdigim sutu veya mamayi veriyorum toplamda bazen 1,5 saat oluyor .ben 2 saati hesaplamaya mamayi ictikten sonra mi baslayacagim. lilipit lilipit ozellikle sen bu konularda bilgilisin bana bi akil verir misin
Cnm ben hep en son beslenme saatinden sonra alarm kurardim
Zaten iki saat beklemiyorduk hic
Bnm oglum az emerdi sik emerdi taaaki sutten kesene kadar hep oyle oldu
Sarilikken bi saat sonra baslardim uyandirma calismalarina emzirirdim dongumuz bi saat seklindeydi
Uyandirmak uzun suruuordu

Sağıyorum canım inşallah emer insan ümidini kaybediyo..
BuZlukta uzun sure saklansa da soyle bi durum var belirtmek isterim
Mesela bebegimizin simdiki sutu suanki ihtiyaclarina uygun
Mesela uc ay sonra kullanilacak olsa ayina uygun degil
Tabi bende sakladim fazla olan sutumu belki kesilirim diye ama
Kullanmadik

Evet anne sütü yeter deniyor. KV ve annem buna çok şaşırıyor. Eskiden su verilirmiş. Bebek içmez zaten ihtiyacı yoksa diyorlar. Sırf onlar diyor diye su vermem tabii ki ama, ben de okuduklarından çok tutarlı şeyler bulamadım. Su vermek özellikle midesinde boşuna yer kaplamasın diye iyi değil diyorlar. Bir de verdiğin Sudan mikrop kapma olasılığı olduğu için sanırım. Fakat diyelim ki Bebek çok iştahlı zaten fazlasıyla emiyor, ve vereceğin su tamamen temiz mikropsuz. Bu durumda su vermenin zararı var mı neye sebep oluyor onu bir türlü anlayamadım.
Ve kafama takılan bir soru, mesela bebekken su ihtiyacı yeterince karşılanmasa ve bu Allah korusun böbrek yetmezliği gibi bir hastalığa sebep olsa bunu tespit edebileceklerini de sanmıyorum şuan açıkçası.
Her insanın su ihtiyacı farklı oluyor mesela. Belki bebeklerinki de öyle. Adana yazındaki bebeğin su ihtiyacı ile Erzurum'da kış günündeki bir bebeğin su ihtiyacı aynı mı mesela.
Nasıl anne sütünün yeteceğine emin olabildiklerini bir anlasam.o_O
Bir de başka bir mevzu var kafama takılan mesela her annenin sütü aynı oranda su içeriyor mu? Yanlış anlamazsanız hayvanlardan örnek vericem kızlar. Mesela iki ineğin sütü bile birbirine benzemiyor. Biri daha kıvamlı biri daha sulu olabiliyor. Kafamda deli sorular:KK53::KK53::KK53:

İğne dediğin nedir canım bu arada o bahsettiğin sorun yaşayanlar neler yaşamış okuyabiliyor muyuz? Herkese açık mı? Öyle ise okumak isterim.
zaten en büyük korkumuz anne ve kv ler değilmi :) onlara söz anlatmak kendini ikna etmekten zor. Şöyle de bi durum var ki günümüz sartlarında içtiğimiz su da bile sıkıntı yasıyoruz. Ben verme taraftarı değilim. Anne sütü yeterli gelecek die düşünüyorum. Bizler de su içtiyacımızı başka gıdalardan da alabiliyorsak suan sadece anne sütüne ihtiyacı olan ve buna göre yaratılan bebeklerin anne sütü ile de bu ihtiyacının gideceğini düşünüyorum. İg yani instagram da emziren anne isimli kullanıcı canım. Gönderileri herkese açık ve faydalı bilgiler veriyor

Kızlar bişi sorcam. Benim son üç gündür midem taş gibi. Ne yesem rahatsız ediyor. Midemde sanki kramp gibi ağrılar oluyor belli belirsiz. Geceleri mide yanmasını saymıyorum bile. Az da yesem çok da yesem aynı. Sadece rennie emme tableti içiyorum geceleri. Varmı bi önerisi olan

Of ya çok üzüldüm, bu kistte neyin nesi şimdi :KK43: başına gelen var mı

Canım korkma telaşlanma benim bebeğimde de kist var. Ne kistiymiş tam olarak anladı mı.4-5 cm ye kadar normalmiş.
Benim başıma gelenleri anlatmıştım. 35. Haftada 7 cm lik yumurtalık kisti gördü. Şu an küçülüyo 3,5 cm civarındaydı on gün önce. Profa gittik annenin hormonlarından kaynaklı olabilir dedi. Doğduktan sonra ultrasonla takibi yapılcak ve yüzde 99 ameliyata gerek yok dedi.
Benim doğum şeklimi etkilemeyeceğini söyledi. Normal yapabilirsin dedi hem kendi dr um hem prof.

Ay ben ilk dogumda denedim bisi olmadi ya
40 hafta uc gunluk dogurdum
Simdide zaten cnm istemiyor hic, benlik degil bu isler
Ben emekliye ayirdim kendimi :KK70:
Benim ni arkadaşım ilişkiyle sancısının başladığını söylemişti demekki kişiden kişiye değişiyo:oops:

Back
X