- 19 Nisan 2017
- 209
- 280
- 53
- 43
Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım sağlıklaKizlar uyusugum gitmedi cok sukur saglikla bebisi aldik kucagimiza.
14.30 girdim 15.30 da ciktim.emme cok iyi.herkese tesekkurler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım sağlıklaKizlar uyusugum gitmedi cok sukur saglikla bebisi aldik kucagimiza.
14.30 girdim 15.30 da ciktim.emme cok iyi.herkese tesekkurler.
Bu raporu almak ve şirkete vermek SGK beyanında unutulmasını engeller. Normalde bu bildirim yapıldığında, beyannameyi veren kişinin rapor döneminde çalışmamıştır diye bir kutuyu tıklaması gerekiyor.Muhasebecim bana dediki sen zaten 32.haftanda 8 hafta sonra doğum var, 5 hafta daha çalışabilir raporu almıştın. Zaten 8hafta tarihi gelince otomatik olarak SGK senin iznini başlatıyor. Dolayısıyla bir daha hastaneye gidip çalışamaz raporu almana gerek yok . Ben de bu yüzden almadım. Yanlış mı yaptim
Aynısını tavsiye etmiştim :) iyi yapmışsın. Raporun olması, işlendiği anlamına gelmiyor çünkü.Şimdi sgkyi aradım. Tekrardan rapor almama gerek yokmuş. Peki sistemde çalışamaz olduğum görünüyormuş diye sordum.32.haftada aldığım rapor görünüyormuş. Ne zaman işbaşı yapmam gerektiğini sordum.o henüz görünmüyor. Doğum gerçekleştikten sonra önceki çalıştığınız haftalarda ekleniyor ve öyle hesaplanıyor. Yani dogumun gerçekleşmesini bekliyorlar. Tdogumdan sonra raporun işleyip işlemediğini hem sgkya hem işyerini arayıp sorun dedi teyit amaçlı .
Çok sevindim canım, huzurlu günleriniz olsun. SevgilerCok tesekkurler kizlar. Ultrasonda pazartesi 3200 cikmisti dogunca 3160 cikti.cok yanilma olmadi. Boyu ayni 51 cm. Baba giremedi doguma. Emmede sikinti yok.goktug bebek tipki hayalimdeki gibi uslu bebek.veee esim cok esmer ben cok beyaz tabiki bana benziyorkelebekmrve darisi sana insallh.ameliyat kolay ama uyusmam zor oldu. Hadi darisi size.
Rapor sonuna kadar her beyanda bildiriliyor.Şirketin SGK şifresi bizde olmuyor. İdari işler rapor işlerini hallediyor. Senin bahsettiğin doğuma kadar olan süre değil mi?
Allah anali babali buyutsun..normal mi dogum yaptinizCok tesekkurler kizlar. Ultrasonda pazartesi 3200 cikmisti dogunca 3160 cikti.cok yanilma olmadi. Boyu ayni 51 cm. Baba giremedi doguma. Emmede sikinti yok.goktug bebek tipki hayalimdeki gibi uslu bebek.veee esim cok esmer ben cok beyaz tabiki bana benziyorkelebekmrve darisi sana insallh.ameliyat kolay ama uyusmam zor oldu. Hadi darisi size.
Cokk guzell canim yaa valla birden geldi kendim dogum yapmis gibi oldum bende istiyoooruuummCok tesekkurler kizlar. Ultrasonda pazartesi 3200 cikmisti dogunca 3160 cikti.cok yanilma olmadi. Boyu ayni 51 cm. Baba giremedi doguma. Emmede sikinti yok.goktug bebek tipki hayalimdeki gibi uslu bebek.veee esim cok esmer ben cok beyaz tabiki bana benziyorkelebekmrve darisi sana insallh.ameliyat kolay ama uyusmam zor oldu. Hadi darisi size.
Benim doktorum çatı muayenesinden sonra kanaman olabilir endişelenme demiştiMeraba bugun r attan muayne etti acilma yok dedi. Sonr lavobada hafif kAn geldi peceteye. Bu nisan olbilir mi
Meraba bugun r attan muayne etti acilma yok dedi. Sonr lavobada hafif kAn geldi peceteye. Bu nisan olbilir mi
Spinal sezaryen dogumdaki lokal anestezi.Kızlar spinal sezeryan ve epidural ne demek oluyor farkları ne
Ay cok guldum valla dr. Lar bilememistir. Benim gozlerim usg en ilerisinden.ben bilirim der gibi.daha dun bi teyze bu erkek erkek diyo kizim olacak diyorum inanmadi bi turlu doktorlar bilememistir diyo :)
Benim hiç inmiyor şişlikler. Dinlendiğim halde böyle. Burnum bile şişti. Son haftalarda olduEllerimde ve ayaklarımda şişlik yoktu 2 gündür şiş ve ayak bileklerimde aynı şekilde şişti normal mi? İyice pimpirikli oldum dr yüzünden
Cnm bnm bildigim kadariyla, farkli yontemler, spinalde igne vurulan yer ile epiduraldeki farkliKızlar spinal sezeryan ve epidural ne demek oluyor farkları ne
Amanin çok degil mi. Buralar yanıyor gerçi 40 ı çıktıktan sonra daha az giydirilir dimiİçine kısa kollu badi üstüne uzun kol bluz altına patikli pijama üstüne çorap giydiriyor uyandığında bazen yelek giydiriyorum bazen de battaniyeye sarıyorum.dün Dr a sordum böyle iyi dedi daha fazla kalın giydirip terletmeyin dedi bu arada adana da yaşıyorum sıcaklık 30 derecenin üstünde