- 22 Ekim 2015
- 2.022
- 3.788
- 83
- 41
Ben de şiştim dünden beri, sanırım artık normal. Yine de bol su içmek en iyisi.Ellerimde ve ayaklarımda şişlik yoktu 2 gündür şiş ve ayak bileklerimde aynı şekilde şişti normal mi? İyice pimpirikli oldum dr yüzünden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şiştim dünden beri, sanırım artık normal. Yine de bol su içmek en iyisi.Ellerimde ve ayaklarımda şişlik yoktu 2 gündür şiş ve ayak bileklerimde aynı şekilde şişti normal mi? İyice pimpirikli oldum dr yüzünden
Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah sizeCok tesekkurler kizlar. Ultrasonda pazartesi 3200 cikmisti dogunca 3160 cikti.cok yanilma olmadi. Boyu ayni 51 cm. Baba giremedi doguma. Emmede sikinti yok.goktug bebek tipki hayalimdeki gibi uslu bebek.veee esim cok esmer ben cok beyaz tabiki bana benziyorkelebekmrve darisi sana insallh.ameliyat kolay ama uyusmam zor oldu. Hadi darisi size.
Suyum fazla dediği için su içmeyede korkar oldum, biliyorum amniyon sıvısıyla hiç bir alakası yok ama psikolojik olarak sudan soğudum :) bu arada sık idrara çıkma çok sıkışma halide yok bende bir iki gündürBen de şiştim dünden beri, sanırım artık normal. Yine de bol su içmek en iyisi.
Bende de sürekli belirti var ama icraat yok cnm. Açılma 1cm di hergun adet oluyormuş gibi sancı bel kasik ağrısı yavaş yavaş gelen nisan düşük göbek yürürken az sonra doguracakmiscasina bir his var ama bebek yokefefsunkar kuzum bize diyor
Ay canım kusura bakma biz doğuramadıkça böyle deliye vurduk,takvimler bitti ama tık yok ikimizde de:))
Salı günü büyük ihtimalle belli olacak.
Uzaktan doğuranları takip ediyoruz tek yaptığımız bu:)
Senin nasıl gidiyor var mı belirti ağrı sızı?
Slm kızlar ben de haziran annesiyim. Hep takip ediyodum ama çalıştığım yazmaya fırsatım olmuyodu hiç. Yarın 40 hafta doluyo doktor muayene etti bugün. Bebek kanala hiç İnmemiş inecek gibi de durmuyor dedi. Suyu da çok azalmış. Beklersek riske girer dedi. Yarın öğlen 12de sezeryan olcak inş. Ama içim rahat değil. Hep normale hazırlanmıştım. Dua edin. Bi fikri olan varsa paylaşsin
Bende de sürekli belirti var ama icraat yok cnm. Açılma 1cm di hergun adet oluyormuş gibi sancı bel kasik ağrısı yavaş yavaş gelen nisan düşük göbek yürürken az sonra doguracakmiscasina bir his var ama bebek yok
Internet ten okumuştum eskiden ebeler açılma olsun diye zeytinyağı surdururlermis dis genitale .yuruyus iliski vs tetiklemiyor mu .belkide bi anda başlayacak sizinki her bunye bir olmuyor işte
Benim doktorum çatı muayenesinden sonra kanaman olabilir endişelenme demişti
Çatı muayenesinden sonra lekelenme ve hafif ağrı olabiliyor yinede tekrar kontrole gitmende fayda var.
Zorladıysa dr ondan kan gelmiş olabilir canım.
Dışarısı sıcak ama evler o kadar değil canım. Normalde klima falan açıyorduk şimdi daha serin gidiyor. Doktor normal dedi giyimine sıcaklar arttıkça bizde daha ince giydireceğizAmanin çok degil mi. Buralar yanıyor gerçi 40 ı çıktıktan sonra daha az giydirilir dimi
Ben de senin gibiyim hatta böyle olan bikaç tane arkadaşım da var.Hep normal istedik bekledik ama bugün 40 hafta doldu takvim bitti.En son cuma günü kontrol vardı bebek hazır değil,rahim hazır değil dedi.Büyük ihtimal sezeryan yolları göründü bana da.Sağlıkla gelsinler inşallah bazen çok zorlamamak lazım sanırım
Hayırlı olsun. Gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah..Kizlar uyusugum gitmedi cok sukur saglikla bebisi aldik kucagimiza.
14.30 girdim 15.30 da ciktim.emme cok iyi.herkese tesekkurler.
insallah sizlerde kucaginiza saglikla sihhatle alirsiniz evlatlarinizi zaten o minicik melekleri kucaginiza alinca milletin bos bos konusmalarini bile unutuyorsun ama evet zor bi surec :)luges günaydın canım, herhangi bir sorun olmadan inşallah allah bizede normal doğum nasip eder.
İnsanlar konuşur, insanlar hep konuşur, sürekli sürekli.. kafayı yedirtirler gerçekten, bu dönemde kulaklarını böyle insanlara kapa, duyma, duyarsanda umursama. Bebeğine odaklan, bebeğinle arandaki bağ kurmaya çalış. Ya bebeğini sağ salim kucağına aldın, 9 ay çilesini çektin üstüne doğumda çektiklerin yetmedi şimdi bu boş boğazlı insanları mı çekeceksin? Böyle insanların seni üzmesine izin verme, bebeğin güçlenir, güzel güzel emmeye başlar, sen gönlünü ferah tut :)