• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok tesekkurler kizlar. Ultrasonda pazartesi 3200 cikmisti dogunca 3160 cikti.cok yanilma olmadi. Boyu ayni 51 cm. Baba giremedi doguma. Emmede sikinti yok.goktug bebek tipki hayalimdeki gibi uslu bebek.veee esim cok esmer ben cok beyaz tabiki bana benziyor:KK66: kelebekmrve darisi sana insallh.ameliyat kolay ama uyusmam zor oldu. Hadi darisi size.
Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah size

Ben de şiştim dünden beri, sanırım artık normal. Yine de bol su içmek en iyisi.
Suyum fazla dediği için su içmeyede korkar oldum, biliyorum amniyon sıvısıyla hiç bir alakası yok ama psikolojik olarak sudan soğudum :) bu arada sık idrara çıkma çok sıkışma halide yok bende bir iki gündür

Kaldı 2 gün Nasıl geçti bu kadar zaman ve gecmeyen 2 gün..
Aslında daha fazla da olabilir günümün dolmasına 2 gün kaldı.
Sevgili YUSUF TALHA'm
Biz seni merak ediyoruz ve daha seni görmeden çok özledik.özellikle seninle paylaştığım bu 9 ay en güzel geçirdiğim aylardı. Abin de heyecanlı sana süprizi var. Seni kıskanmasın diye senin de eve gelirken ona süprizin olacağını söyledik ( bir araba ve çikolota tarzı bişey alıp pusetine koyacağız abin görünce mutlu olacak ve seni sevecek inş.kardeşim bana süpriz yaptı diyecek.abin süprizleri çok seviyor :) )
Oğlum beni yani bizleri çok bekletme emi göz aydınlığım..zamanın da aramızda olman dileğiyle..
Sevgililerimle ANNEN.

efefsunkar efefsunkar mcrhelena mcrhelena kızlar sesiniz
çıkmıyor nerelerdesiniz. Doğum mu oldu yoksa

efefsunkar efefsunkar kuzum bize diyor :KK70:
:KK70:
Ay canım kusura bakma biz doğuramadıkça böyle deliye vurduk,takvimler bitti ama tık yok ikimizde de:))
Salı günü büyük ihtimalle belli olacak.
Uzaktan doğuranları takip ediyoruz tek yaptığımız bu:)
Senin nasıl gidiyor var mı belirti ağrı sızı?

Slm kızlar ben de haziran annesiyim. Hep takip ediyodum ama çalıştığım yazmaya fırsatım olmuyodu hiç. Yarın 40 hafta doluyo doktor muayene etti bugün. Bebek kanala hiç İnmemiş inecek gibi de durmuyor dedi. Suyu da çok azalmış. Beklersek riske girer dedi. Yarın öğlen 12de sezeryan olcak inş. Ama içim rahat değil. Hep normale hazırlanmıştım. Dua edin. Bi fikri olan varsa paylaşsin

efefsunkar efefsunkar kuzum bize diyor :KK70:
:KK70:
Ay canım kusura bakma biz doğuramadıkça böyle deliye vurduk,takvimler bitti ama tık yok ikimizde de:))
Salı günü büyük ihtimalle belli olacak.
Uzaktan doğuranları takip ediyoruz tek yaptığımız bu:)
Senin nasıl gidiyor var mı belirti ağrı sızı?
Bende de sürekli belirti var ama icraat yok cnm. Açılma 1cm di hergun adet oluyormuş gibi sancı bel kasik ağrısı yavaş yavaş gelen nisan düşük göbek yürürken az sonra doguracakmiscasina bir his var ama bebek yok:63:
Internet ten okumuştum eskiden ebeler açılma olsun diye zeytinyağı surdururlermis dis genitale .yuruyus iliski vs tetiklemiyor mu .belkide bi anda başlayacak sizinki her bunye bir olmuyor işte

Slm kızlar ben de haziran annesiyim. Hep takip ediyodum ama çalıştığım yazmaya fırsatım olmuyodu hiç. Yarın 40 hafta doluyo doktor muayene etti bugün. Bebek kanala hiç İnmemiş inecek gibi de durmuyor dedi. Suyu da çok azalmış. Beklersek riske girer dedi. Yarın öğlen 12de sezeryan olcak inş. Ama içim rahat değil. Hep normale hazırlanmıştım. Dua edin. Bi fikri olan varsa paylaşsin

Ben de senin gibiyim hatta böyle olan bikaç tane arkadaşım da var.Hep normal istedik bekledik ama bugün 40 hafta doldu takvim bitti.En son cuma günü kontrol vardı bebek hazır değil,rahim hazır değil dedi.Büyük ihtimal sezeryan yolları göründü bana da.Sağlıkla gelsinler inşallah bazen çok zorlamamak lazım sanırım

Bende de sürekli belirti var ama icraat yok cnm. Açılma 1cm di hergun adet oluyormuş gibi sancı bel kasik ağrısı yavaş yavaş gelen nisan düşük göbek yürürken az sonra doguracakmiscasina bir his var ama bebek yok:63:
Internet ten okumuştum eskiden ebeler açılma olsun diye zeytinyağı surdururlermis dis genitale .yuruyus iliski vs tetiklemiyor mu .belkide bi anda başlayacak sizinki her bunye bir olmuyor işte

Ama senin en azından belirtilerin var canım açılma da varmış bak.Bizde ağrı sızı yok,açılma yok.Senin biraz daha vaktin var inşallah takvim dolana kadar gelir gibi düşünüyorum bu kadar belirtiye.
İnşallah bizim de beklemediğimiz bir anda kendiliğinden başlar yoksa 41 haftayı beklemicek doktorlar.Hayırlısı olsun hepimiz için

Amanin çok degil mi. Buralar yanıyor gerçi 40 ı çıktıktan sonra daha az giydirilir dimi
Dışarısı sıcak ama evler o kadar değil canım. Normalde klima falan açıyorduk şimdi daha serin gidiyor. Doktor normal dedi giyimine sıcaklar arttıkça bizde daha ince giydireceğiz

Ben de senin gibiyim hatta böyle olan bikaç tane arkadaşım da var.Hep normal istedik bekledik ama bugün 40 hafta doldu takvim bitti.En son cuma günü kontrol vardı bebek hazır değil,rahim hazır değil dedi.Büyük ihtimal sezeryan yolları göründü bana da.Sağlıkla gelsinler inşallah bazen çok zorlamamak lazım sanırım

Arkadaşlar mrb aranızda kayseri memorial hastanesinde doğum yapacak olan ya da yapmış birileri var mııı:dua:

merhaba arkadaslar dogumdan sonra pek yazamadim bugun oglumla 5. gunumuz 5 gundur oyle yorgun oyle halsizim ki anlatamam karnimdayken nede rahatmisiz uykusuz gecelerin bizi bekledigini biliyordum ama keske sadece uykusuzluk olsa skintmiz... her kafadan bir ses geliyor oyle zor bi surec ki kimi dinleyecegini sasiriyorsuz . oglum 10 gun erken dogmasina ragmen 3900 kg 53 cm dogdu cok sukur ama hic oyle guclu bi bebek gibi ememiyor surekli bi uyku halinde zaten gogus uclarimda buyuk cocuk agzina alamayor silikon gogus ucu aldirdim onuda tutmuyor kayinvalide bize vır vır konusuyor bu nasil gogus ucuymus diyip duruyor inanin sabir isi lohusalik doneminde milletin dediklerine delirmemek ya bi birakip gitse ben bebegime bakacagim belkide gogusumu tutturacagim ama gobegi dusmeden gitmeyecekmis neyse bu tarz skintilar olabiiliyor iste dogumdan sonra ben bide normal dogum ile ilgili bilgi vermek istiyorum arkadaslar benimdde biraz acilmam vardi bool bool tempolu yuruyuz yaptim kendimi zorlaya zorlaya hizli hizli . yerleri sildim cokelerek sicak suda dus aldim sicak suya oturdum ve son olarak esimle 38+4 te iliskiye girdik veee iliskiden hemen 10 dk sonra benim nisanim geldiiii ve bu dediklerimin hepsini iki gun yaptim yuruyusde dahil yani biraz kendinizi zorlarsaniz acilmayi artirip dogumu hizlandirabilirsiniz hastanede suni sanci verdiler acilma yeterli sevviyeye geldim diye o sanci coook kotu hatta normal dogumdan vazgeciyordum bi ara ama sonra dusundum simdi bu sanciyi cekecegim ama dogumdan sonra birseyim kalmayacak dedim sanci vurdukca yerlere oturdum zor kaldirdilar oyle zor bisey sanci sonra acilmam yeteri kadar olunca masaya gectik kuvvetlice ikimmaya basladim sakim olaki bos yere bagirip kuvvetinizi azaltmayin kendinizi ikinmaya verin uc kez ikinmada geldi oglum evet cok aci cektim ama oglumu gorunce butun agrilar gitti heleki karnindan bebegin cikmasi plesantanun cikmasindan sonraki o hafiflik varya kus olup ucasin geliyor iyiki normal dogum yapmisim korkmayin arkadaslar evet normal dogum zor ama sonrasinda hemen ayaga kalkiyorsunuz kendinize guvenin Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermemezmis

Son düzenleme:
luges luges günaydın canım, herhangi bir sorun olmadan inşallah allah bizede normal doğum nasip eder.
İnsanlar konuşur, insanlar hep konuşur, sürekli sürekli.. kafayı yedirtirler gerçekten, bu dönemde kulaklarını böyle insanlara kapa, duyma, duyarsanda umursama. Bebeğine odaklan, bebeğinle arandaki bağ kurmaya çalış. Ya bebeğini sağ salim kucağına aldın, 9 ay çilesini çektin üstüne doğumda çektiklerin yetmedi şimdi bu boş boğazlı insanları mı çekeceksin? Böyle insanların seni üzmesine izin verme, bebeğin güçlenir, güzel güzel emmeye başlar, sen gönlünü ferah tut :)

luges luges günaydın canım, herhangi bir sorun olmadan inşallah allah bizede normal doğum nasip eder.
İnsanlar konuşur, insanlar hep konuşur, sürekli sürekli.. kafayı yedirtirler gerçekten, bu dönemde kulaklarını böyle insanlara kapa, duyma, duyarsanda umursama. Bebeğine odaklan, bebeğinle arandaki bağ kurmaya çalış. Ya bebeğini sağ salim kucağına aldın, 9 ay çilesini çektin üstüne doğumda çektiklerin yetmedi şimdi bu boş boğazlı insanları mı çekeceksin? Böyle insanların seni üzmesine izin verme, bebeğin güçlenir, güzel güzel emmeye başlar, sen gönlünü ferah tut :)
insallah sizlerde kucaginiza saglikla sihhatle alirsiniz evlatlarinizi zaten o minicik melekleri kucaginiza alinca milletin bos bos konusmalarini bile unutuyorsun ama evet zor bi surec :)

Back
X