- 6 Kasım 2014
- 1.327
- 1.410
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu konuşanlar zamaninda dogurmamis heralde. Benim oglumda sol memeyi almamıştı ilk on gun falan annem bozuk meme bu ne bicim sekli varsa cocuk ememiyor demisti. Kalp kirmayim diye sustum kaynanam olsa susmazdim. Annem cok emek verdi sezeryanvolunca herseyimi yapti sesimi ondan cikaramamastim ama cok uzulmustmmerhaba arkadaslar dogumdan sonra pek yazamadim bugun oglumla 5. gunumuz 5 gundur oyle yorgun oyle halsizim ki anlatamam karnimdayken nede rahatmisiz uykusuz gecelerin bizi bekledigini biliyordum ama keske sadece uykusuzluk olsa skintmiz... her kafadan bir ses geliyor oyle zor bi surec ki kimi dinleyecegini sasiriyorsuz . oglum 10 gun erken dogmasina ragmen 3900 kg 53 cm dogdu cok sukur ama hic oyle guclu bi bebek gibi ememiyor surekli bi uyku halinde zaten gogus uclarimda buyuk cocuk agzina alamayor silikon gogus ucu aldirdim onuda tutmuyor kayinvalide bize vır vır konusuyor bu nasil gogus ucuymus diyip duruyor inanin sabir isi lohusalik doneminde milletin dediklerine delirmemek ya bi birakip gitse ben bebegime bakacagim belkide gogusumu tutturacagim ama gobegi dusmeden gitmeyecekmis neyse bu tarz skintilar olabiiliyor iste dogumdan sonra ben bide normal dogum ile ilgili bilgi vermek istiyorum arkadaslar benimdde biraz acilmam vardi bool bool tempolu yuruyuz yaptim kendimi zorlaya zorlaya hizli hizli . yerleri sildim cokelerek sicak suda dus aldim sicak suya oturdum ve son olarak esimle 38+4 te iliskiye girdik veee iliskiden hemen 10 dk sonra benim nisanim geldiiii ve bu dediklerimin hepsini iki gun yaptim yuruyusde dahil yani biraz kendinizi zorlarsaniz acilmayi artirip dogumu hizlandirabilirsiniz hastanede suni sanci verdiler acilma yeterli sevviyeye geldim diye o sanci coook kotu hatta normal dogumdan vazgeciyordum bi ara ama sonra dusundum simdi bu sanciyi cekecegim ama dogumdan sonra birseyim kalmayacak dedim sanci vurdukca yerlere oturdum zor kaldirdilar oyle zor bisey sanci sonra acilmam yeteri kadar olunca masaya gectik kuvvetlice ikimmaya basladim sakim olaki bos yere bagirip kuvvetinizi azaltmayin kendinizi ikinmaya verin uc kez ikinmada geldi oglum evet cok aci cektim ama oglumu gorunce butun agrilar gitti heleki karnindan bebegin cikmasi plesantanun cikmasindan sonraki o hafiflik varya kus olup ucasin geliyor iyiki normal dogum yapmisim korkmayin arkadaslar evet normal dogum zor ama sonrasinda hemen ayaga kalkiyorsunuz kendinize guvenin Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermemezmis
E cnm ramazanda nasil olacakGünaydın herkese,
Hepimizin zamanlı ve kolay doğumları olur umarım.
Ben de cuma günü dr daydım. Oğlumuz 3070 gram 51cm olmuş. Herşey yolunda dedi dr umuz çok şükür.
Fiyat merak edenler için 1000 lira dogum ama epidural olursa 1300 lira dedi. Bir de biz özel oda istedik, biraz daha buyuk ve bakımlı oluyor onun için extra 100 lira. buradaki fiyatları gördükten sonra bana çok uygun geldi açıkcası.
Bir de arkadasımın tavsiyesi üzerine, günün ilk dogum yapanının ben olmasını istedim çünkü ameliyathanenin en temiz olduğu zamanmış. Eğer bizim bıdık acele etmezse bu şekilde ayarlama yaptık. Hastane odasını süslemeyeceğim ama ikramlık birşeyler götüreceğim dr ve hemşireler için özellikle. Bebek şekeri, lavanta kesesi, tohum, kokulu taş çok düşündüm yaptırıp yaptırmamayı en son vazgeçtim çünkü ben en yakın arkadaslarımınkini bile bir süre sonra çöpe attım. Kapısına adını ben hazırlıyorum zaten strafordan çok güzel olacak.
Mersindeyim burası çok sıcak, yine bir ark tavsiyesi çok terleniyor çok gecelik al dedi. 3 tane gecelik aldım yanına. Bir de arkadaslar brn sarı örtü(tül) alıcam yanına. Sarı rengin dalgaboyundan dolayı sarılık hastalığına iyi geldiğini dülünüyorum onu örtücem bebeğin üzerine.
Bu hafta yapılacaklarda; ikramlıklarım için bir pastacı dükkanına gidip kartondan stand, bardak tabak alayım.
Cam damacana almıştım ona şekersiz kurukayısı veya vişne gibi bir hoşaf hazırlayıp koyacam,
Bebeğimin odasına artık eşyalarını yerleştireyim, yatagını kurayım..
Birazda elmalı pasta yapayım canım istedi şimdi :)
Öncelikle hayırlı olsun bebişin rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlar hep hayatında olacak herşeye karışacsklar kulak ardı yap, yapabilirsen.merhaba arkadaslar dogumdan sonra pek yazamadim bugun oglumla 5. gunumuz 5 gundur oyle yorgun oyle halsizim ki anlatamam karnimdayken nede rahatmisiz uykusuz gecelerin bizi bekledigini biliyordum ama keske sadece uykusuzluk olsa skintmiz... her kafadan bir ses geliyor oyle zor bi surec ki kimi dinleyecegini sasiriyorsuz . oglum 10 gun erken dogmasina ragmen 3900 kg 53 cm dogdu cok sukur ama hic oyle guclu bi bebek gibi ememiyor surekli bi uyku halinde zaten gogus uclarimda buyuk cocuk agzina alamayor silikon gogus ucu aldirdim onuda tutmuyor kayinvalide bize vır vır konusuyor bu nasil gogus ucuymus diyip duruyor inanin sabir isi lohusalik doneminde milletin dediklerine delirmemek ya bi birakip gitse ben bebegime bakacagim belkide gogusumu tutturacagim ama gobegi dusmeden gitmeyecekmis neyse bu tarz skintilar olabiiliyor iste dogumdan sonra ben bide normal dogum ile ilgili bilgi vermek istiyorum arkadaslar benimdde biraz acilmam vardi bool bool tempolu yuruyuz yaptim kendimi zorlaya zorlaya hizli hizli . yerleri sildim cokelerek sicak suda dus aldim sicak suya oturdum ve son olarak esimle 38+4 te iliskiye girdik veee iliskiden hemen 10 dk sonra benim nisanim geldiiii ve bu dediklerimin hepsini iki gun yaptim yuruyusde dahil yani biraz kendinizi zorlarsaniz acilmayi artirip dogumu hizlandirabilirsiniz hastanede suni sanci verdiler acilma yeterli sevviyeye geldim diye o sanci coook kotu hatta normal dogumdan vazgeciyordum bi ara ama sonra dusundum simdi bu sanciyi cekecegim ama dogumdan sonra birseyim kalmayacak dedim sanci vurdukca yerlere oturdum zor kaldirdilar oyle zor bisey sanci sonra acilmam yeteri kadar olunca masaya gectik kuvvetlice ikimmaya basladim sakim olaki bos yere bagirip kuvvetinizi azaltmayin kendinizi ikinmaya verin uc kez ikinmada geldi oglum evet cok aci cektim ama oglumu gorunce butun agrilar gitti heleki karnindan bebegin cikmasi plesantanun cikmasindan sonraki o hafiflik varya kus olup ucasin geliyor iyiki normal dogum yapmisim korkmayin arkadaslar evet normal dogum zor ama sonrasinda hemen ayaga kalkiyorsunuz kendinize guvenin Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermemezmis
Insallah sağlıklı sıhatli tez zamanda alırsın bebegini kucagınakizlarrrr bu sefer gercekten nisanim geldi :))) bi hafta once de geldi sanmistim ama degilmis demek ki simdiki kesin nisan akintiyla birlikte sumuksu kivamda bikac kere geldi dua edin nolur bugun dogurayim
Ay inşallah canım hayırlı sıyla sağlıkla alırsın bugün kucağına bana da sen dua et nolur. Çok beklemim bende.sancin başlayınca dua et bu gece başlasın doğumu diyekizlarrrr bu sefer gercekten nisanim geldi :))) bi hafta once de geldi sanmistim ama degilmis demek ki simdiki kesin nisan akintiyla birlikte sumuksu kivamda bikac kere geldi dua edin nolur bugun dogurayim
Bugün ümitliyim ikimizdenkizlarrrr bu sefer gercekten nisanim geldi :))) bi hafta once de geldi sanmistim ama degilmis demek ki simdiki kesin nisan akintiyla birlikte sumuksu kivamda bikac kere geldi dua edin nolur bugun dogurayim
İnşallah güzel haberlerle gel. Beklemek çok zor bi an önce alırsın kucağınaBugün bende ilerleme var gibi kızlar saat 4 ten beri yarım saat arayla belki birer kez olmak üzere belimden kasığıma doğru ilerleyen bi ağrı hissediyorum. Böyle terletiyo sıkıntı da gibi oluyorum. 30 sn ila 60 sn arasında sürüyor sonra bi rahatladım geliyo yarım saat yok sonra tekrar.ilk doğumuma bu şekilde başlayan ve aralığı 5 dk ya düşen bi ağrıyla hastaneye gitmiştim. Nisanim gelmişti bu kasılmalarla. Suyumu hastanede patlattılar. Şimdi su, nişan yok kendimi ve bebeği dinleyip sancı çoğalırsa duramazsam öyle gitmeyi düşünüyorum hastaneye. Inş.güzel haberler alırız bugün :))
Inşş sende canım dua edecem buradaki arkadaşlar için ediyorum sancı anın da ayrıca edicem inş.İnşallah güzel haberlerle gel. Beklemek çok zor bi an önce alırsın kucağına![]()
Sağol canimm Allah razi olsunInşş sende canım dua edecem buradaki arkadaşlar için ediyorum sancı anın da ayrıca edicem inş.
RABBİ YESSİR VE LA TÜASSIR RABBİ TEMMIM BİLHAYR.
Sağolasın canım benim, bebeğinin iyiye gitmesine çok sevindim.Günaydın kızlar mutlu pazarlar..
Fırsat buldukça giriyorum ama sayfaları sıkı takip edemiyorumKIRMIZILIKUCUKKIZ Bebeğin hayırlı olsun canım
luges seninde bebeğin hayırlı olsun. Darısı tüm kalan hamilelerimize inşallah.
beatrices Sezeryan olacakmışsın olsun canım. Önemli olan sağlık. Güzel haberler verirsin inşallah.
Bebeğimin sarılığı hafifliyor gibi.
Büyük kızımda 1 aydır kabızlık yaşıyor. Doktor yeni kardeşten dolayı kıskançlıktan olur dedi.
1 aylık tedavi verdi. Günde 3 defa 10 dk sıcak suya oturacak, 3 gün üst üste sabah akşam lavman yapılacak, kremleri ve şurupları var. Kabızlıkta ayrı bir zormuş evladın kuş gibi bağırıyor çırpınıyor.
Neyse sağlıklı olsunlar yanımızda olmaları bile nimet hastane de çaresiz bekleyen ne insanlar var. Halimize binlerce şükürler olsun..Şifa bekleyen herkese Rabbim şifalar versin ramazan ayı hürmetine..
Bu sıcakta zor oruç tutarlar diye düşünüyorum :) şaka bir yana çevremde günlerin uzunluğundan ve sıcaktan dolayı pek tutmuyorlar, çok karışık bir şehir zaten, benim eşim arap, benim ailemden çok farklı bir din anlayışları var, gayrimüslim olanlar var, Mersin çok karışık canım ya herkese hitap ediyor yani e bir de dr hanım dediki, biz ikramlıklar olunca çok seviniyoruz, şimdi hazırlamazsam olmaz.E cnm ramazanda nasil olacak