- 26 Mart 2017
- 730
- 1.277
- 28
- 37
Çok sağol canım içim rahatladı biraz. Sadece yenidoğduğunda bakıldı 1 defa. Onda da bıngıldak muayenesi yaptımı bilmiyorum.Emire27xxx eşime bebeğin durumunu sordum. İki dr normal bulduysa sorun yoktur dedi. Çocuğun başının büyüklüğüne ve kafa yapısına göre konumu ve ölçüsü değişebilir dedi... bir de açıklığın büyüklüğü küçüklüğünden ziyade hızlı kapanması sorun oluşturur dedi...
Neeee uyuşturduktan sonra yapılıyor dimi o
Rica edin uyuştuktan sonra yapıyorlar. Bana takmaya gelmişlerdi ben uyuşturduktan sonra taksanız dedim tamam o zaman deyip ameliyathanede taktılar.Neeee uyuşturduktan sonra yapılıyor dimi o
seninbenimgibi bu arada günün dolmuş. Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Son zamanlar beklemek gerçekten çok zor. Takvim bitince eminim daha zordur.
O hircinlik iki gundur bizdede vardi resmen saldiriyor memeye ama sinirli oldugu icin almiyorda tek seferde kavrayamadigi icin dahada ofkeleniyr basiyor cigligi. Uyku desen yarim saat uyuyup viyak viyak uyaniyordu:) bugun normal duzenine geri dondu denilebilir. 3 saat falan uyuyup acikinca kendi uyaniyrdu bugunde oyle cok sukurHerkesin derdi başka. Büyüme atağı diye bişey varmış. 2. Hafta falan oluyormuş. Dün artık boynum ağrıdı emzirmekten. Doymak bilmedi ve resmen sinirliydi bebek. 3 gün sürüyormuş. Az uyuyup sürekli emmek istiyorlarmış. Hiç duyan oldu mu yada yaşayan? Bu bebeğin saldırması yoruyor çünkü. Sebep buysa sorun yok da başka bir sebebi mi var acaba?
Doğumda döktükleri batikon yapabilir... bazı bünyelerde yapabiliyor çünkü...geçer bence, çok kaşıyıp tahrişi artırmayınDogum yapan anneler size bi sorum olcak. Benim bikini bolgemde dogumdan sonra (sezeryan oldum) isilik gibi kizarikliklar belirdi kilo alinca bacagimla bikini bolgesinin temas ettigi bolge iç camasirinin bitim yeri yani biraz acik yazdim ama kusura bakmayin. Kasinti yok ama kizarikliklar kabuk baglar gibi oldu diger bacagimin oldugu yerdede belirmeye basladi dun farkettim neden olabilir ki varmi basina gelen. Doktora gitmeye firsatim yok bebisten dolayi. Bide gecmezse mecbur gidecgm bi yolunu bulupta hangi bolume gitmek gerekir hic basima gelmeyen bisey oldugundan bilemedim
Sanki hissedilir gibi geldi bilmiyorum ki off çok sıkıntılı yaaBenim uyusturmadan yapildi. Devlet hastanesi.
Ama hissedilmiyorki. Yymusak ince hortum.
Beni birde temizlik icin bir bayan çağırmıştım Özbek o bile yazdı dogurdunmu diye :))Sağlık ocağından ebe arıyo daha doğurmadın mı diyededim bi sormayan siz kalmıştınız heh
Dünde benim ki öyleydi emerken bile ağlamaya başlıyordu bugün iyi çok şükürO hircinlik iki gundur bizdede vardi resmen saldiriyor memeye ama sinirli oldugu icin almiyorda tek seferde kavrayamadigi icin dahada ofkeleniyr basiyor cigligi. Uyku desen yarim saat uyuyup viyak viyak uyaniyordu:) bugun normal duzenine geri dondu denilebilir. 3 saat falan uyuyup acikinca kendi uyaniyrdu bugunde oyle cok sukur
Canım korkma uyuşturduktan sonra yapıyorlar onu ben unutmuştum hatta onu odaya gelince idrar biriken kabı görünce farkettimSanki hissedilir gibi geldi bilmiyorum ki off çok sıkıntılı yaa
Sasirdik mi? Tabiki hayirÇikolata sipariş etmeyi unutmuşum. Bravo!
Kızlar slmlar ben bugün baska doktora gittim catında darlık var ama normal Doğum yapamazsın diyemem diye bişey diyemem dddi alttan muayene ederken bildigin içimde müdahale etti kanama olabilir korkma müdahale de bulundum dedi belki doğumu tetikler diye kilosu daha az çıktı bu doktorda Pazartesi'ye kadar bekleyelim olmadı sezeryan yapalım dedi cunku sancı yok kanala girmemiş ama geldiğimden beri belim sgrıyor hafif ama geçmedi bekleme konusunu kendi doktorumla konuscam bakalım ne dicek korkum bebeğime bişey olması yoksa beklemekte sorun yok bişey olmaz aöa cumartesi tekrar gel Nst ye gir bakalım dedi siz ne diyorsunuz sezeryan hemen olayımmı yoksa pazartesi yi bekleyimmi bu arada benimde takvim gitmiş
Ay cnm saglikli bir bebek oldugunu biliyordum yaa
Masallah, oyle sevindim ki
Sariligini atlatir umarim cabucak
Ben dogurmadim bekliyrz bakalim :)
Yazmadigin icin cok merak ettik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?