2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sağol canım içim rahatladı biraz. Sadece yenidoğduğunda bakıldı 1 defa. Onda da bıngıldak muayenesi yaptımı bilmiyorum.
Çünkü oğlumun doktoru da oydu. Yenidoğan muayenesinde pipisine bakmadı bebek iyi dedi.
Daha açıp pipisine bakmadınız demiştim açta bakayım o zaman demişti. Birazda o yüzden güvenemedim sanırım. Başka hastanedeydi orda doğum yapmıştım. Tesadüfen bu bebeğimde de o doktor denk geldi. Bizim hastaneye gelmiş.

Şuan doğduğunda başçevresi kaçtı bilmiyorum. Ama hamileyken 3 4 hafta önden gidiyordu.
İnşallah bir sorun yoktur.
Tekrar teşekkür ederim canım

Herkesin derdi başka. Büyüme atağı diye bişey varmış. 2. Hafta falan oluyormuş. Dün artık boynum ağrıdı emzirmekten. Doymak bilmedi ve resmen sinirliydi bebek. 3 gün sürüyormuş. Az uyuyup sürekli emmek istiyorlarmış. Hiç duyan oldu mu yada yaşayan? Bu bebeğin saldırması yoruyor çünkü. Sebep buysa sorun yok da başka bir sebebi mi var acaba?

Dogum yapan anneler size bi sorum olcak. Benim bikini bolgemde dogumdan sonra (sezeryan oldum) isilik gibi kizarikliklar belirdi kilo alinca bacagimla bikini bolgesinin temas ettigi bolge iç camasirinin bitim yeri yani biraz acik yazdim ama kusura bakmayin. Kasinti yok ama kizarikliklar kabuk baglar gibi oldu diger bacagimin oldugu yerdede belirmeye basladi dun farkettim neden olabilir ki varmi basina gelen. Doktora gitmeye firsatim yok bebisten dolayi. Bide gecmezse mecbur gidecgm bi yolunu bulupta hangi bolume gitmek gerekir hic basima gelmeyen bisey oldugundan bilemedim

Kızlar selam
Benim sütüm yetmediği için mama veriyorum ama sarılık oldu ve bir haftadır artmasa da hala geçmedi...
Sizlerde durum nasıl? Sarılık ne zaman geçer ya çok endişeliyim.. bol beslenmeyle geçer dedi doktor. Hem anne sütü sağıyorum veriyorum hem de mama

O hircinlik iki gundur bizdede vardi resmen saldiriyor memeye ama sinirli oldugu icin almiyorda tek seferde kavrayamadigi icin dahada ofkeleniyr basiyor cigligi. Uyku desen yarim saat uyuyup viyak viyak uyaniyordu:) bugun normal duzenine geri dondu denilebilir. 3 saat falan uyuyup acikinca kendi uyaniyrdu bugunde oyle cok sukur

Doğumda döktükleri batikon yapabilir... bazı bünyelerde yapabiliyor çünkü...geçer bence, çok kaşıyıp tahrişi artırmayın

beatrices selam beat simdi musavirim aradida ben calisamaz raporu 2mayista almistim diyoki 22 mayis gozukuyo ben nisan sonunda ayrilmistim isten 1 mayistan 22 mayisa kadar ucretsiz izinli gosteriyorum seni dedi hic bir sey anlamadim bi zarari olur mu bana alacagim ucrette bi azalma falan olur mu

Kızlar slmlar ben bugün baska doktora gittim catında darlık var ama normal Doğum yapamazsın diyemem diye bişey diyemem dddi alttan muayene ederken bildigin içimde müdahale etti kanama olabilir korkma müdahale de bulundum dedi belki doğumu tetikler diye kilosu daha az çıktı bu doktorda Pazartesi'ye kadar bekleyelim olmadı sezeryan yapalım dedi cunku sancı yok kanala girmemiş ama geldiğimden beri belim sgrıyor hafif ama geçmedi bekleme konusunu kendi doktorumla konuscam bakalım ne dicek korkum bebeğime bişey olması yoksa beklemekte sorun yok bişey olmaz aöa cumartesi tekrar gel Nst ye gir bakalım dedi siz ne diyorsunuz sezeryan hemen olayımmı yoksa pazartesi yi bekleyimmi bu arada benimde takvim gitmiş

Dünde benim ki öyleydi emerken bile ağlamaya başlıyordu bugün iyi çok şükür

Kendi dr unla aynı şeyi söylemiş yani kısaca. Kendi doktoruna ne gün gidecektin?

Ay cnm saglikli bir bebek oldugunu biliyordum yaa
Masallah, oyle sevindim ki
Sariligini atlatir umarim cabucak
Ben dogurmadim bekliyrz bakalim :)
Yazmadigin icin cok merak ettik seni

Canım bugün doktor yatış verdi
1 hafta hastanede kalacakmışız
2.haftaya uzayan sarılık enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı
Çok Üzgünüm minicik haliyle damar yolu açtılar
İnşallah doğumun kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…