Ben ilk günden beri biberon da veriyorum meme uçlu olanından. İnan hiç olumsuz etkilemedi biberon memeyi. Meme hala favoriPompa ile sağında az çıkınca bu de elimle sikiyorum , bebeğin iştahla emmesinden bile az olduğu belli. Bol olunca dudak kenarları islaniyor oglusumun. Biberon da meme düşmanı ya. Memeyi bırakmasın diye biberonu az vermeye çalışıyorum. Aç mı bırakıyorum oğlanı bilemedim ki. Hani emdikce gelir diyorlar ya. Semizotu hurma dereotu bulgur yemekten catliycam. Bi de lactamil ve humana .. acaba @beatrices gibi lactamax mı alsam?
Hemşire kabuk tutabilir de tutmaya olur de dedi..
Off ya çabuk geçer inşEwet canım aynen o. Cok aglar cok emmek ister kendini rahatlatmak için. Uykuya gecmekte zorluk ceker. Huzursuzluk hali mevcuttur
Mastit vucut direncimi düşürdü sanırım, boğazım çok kötü ve burnum akıyor. Minoset, bol su ve sıcak içeceğe başladım, umarım oğlana geçmez.
Siz niye ayaktasınız hanımlar
@Gunayfurseninbenimgibi littlebee dra gittik akşam, idrar tahlili yapacaklar, bir türlü işemedi. Yarın sabah yaptığında eşim götürcek idrarı. Dr daha çok gaz sancısı gibi dedi, aşılar gaz mı yaptı acaba? Conformil kullanıyorsuk ve gayet iyiydi, gazı hemen çıkıyordu. Fitil attılar öyle rahatladı, tüm hastaneyi ayağa kaldırdı cadı
Geçmiş olsun bir an önce saglına kavuşursun umarımMastit vucut direncimi düşürdü sanırım, boğazım çok kötü ve burnum akıyor. Minoset, bol su ve sıcak içeceğe başladım, umarım oğlana geçmez.
Siz niye ayaktasınız hanımlar
Devamlı sağmalısın gelmesedeBenim kız süt az gelince emmiyor. Pompa da çekmiyor. Ben bu göğsümdeki sertlikleri ne yapacağım ya.Süt de azaldı sanki o göğsümde.
Hangi biberonu kullaniyorsunBen ilk günden beri biberon da veriyorum meme uçlu olanından. İnan hiç olumsuz etkilemedi biberon memeyi. Meme hala favori
Bu sabah biraz daha iyi gibi ama yumrukları yine sıkıyor arada, idrarı akşam vereceğiz eşim gelince inş bişey çıkmazUmarım bişey çıkmaz ya. Gaz olabilir. Dr bebek ağladıkça gazlanır demişti.
Günaydın, bizdede henüz geçmedi, bu ay son artık diyor dr lar, bizde bir umut bekliyoruz :)Kızlar selam,
Ben Temmuz annesiyim. Bir şey soracaktım.
Oğlum 15 gündür her sabah çok zor tuvaletini yapıyor 1 saat ıkınıyor anca çıkıyor. Normal olduğunu okumuştum
Peki ne zaman geçecek?
Selam, umarım güzel geçer, genelde arabayı seviyorlar. Bizede haber verirsen sevinirim merak ettim, eylülde gidebiliriz bizde9 saatlik araba yolculuğumuz başladı. İlk defa bu kadar uzun yola çıkıyoruz bebişle
Açtır emmek istiyordur belki annesi?
hala gecmedi ıkınıyorKızlar selam,
Ben Temmuz annesiyim. Bir şey soracaktım.
Oğlum 15 gündür her sabah çok zor tuvaletini yapıyor 1 saat ıkınıyor anca çıkıyor. Normal olduğunu okumuştum
Peki ne zaman geçecek?
Devamlı sağmalısın gelmesede
Canım doğumlarımız okadar da uzak değil birbirine ondan teselli ediyorum kendimi.H
hala gecmedi ıkınıyor
Ay inşallah hayırlısıyla geçer günah yaGünaydın, bizdede henüz geçmedi, bu ay son artık diyor dr lar, bizde bir umut bekliyoruz :)
Kizlarr asimizi olduk rotayida olduk o agizdanmis bende igne sanmistm inatla hemsire ilaci ver dedi o yuzden evde nasi davranmam gerektini soylemedi yani atesi cikmasn diye ne yapmam.gerektini
Simdi ustu ciplakmi dursn yani nasi goydreyim oldu ki atesi oldu islak bez nerelerine koyayim yardimci olur musunz anneler
@Gunayfurseninbenimgibi littlebee dra gittik akşam, idrar tahlili yapacaklar, bir türlü işemedi. Yarın sabah yaptığında eşim götürcek idrarı. Dr daha çok gaz sancısı gibi dedi, aşılar gaz mı yaptı acaba? Conformil kullanıyorsuk ve gayet iyiydi, gazı hemen çıkıyordu. Fitil attılar öyle rahatladı, tüm hastaneyi ayağa kaldırdı cadı
Selam, umarım güzel geçer, genelde arabayı seviyorlar. Bizede haber verirsen sevinirim merak ettim, eylülde gidebiliriz bizde
Canim cok gecmis olsun ates ortalama asidan 6 saat kadar sonra cikiyor, ates belirtisi gosterene kadar her zaman ki gibi giydir,atesini duzenli takip et, baktin yukseliyo alnina,koltuk altlarina ve diz kapaklarina ilik islak bez koy bezleri 15 dk koy ara ver yarim saat kadar, 38 i gorunce ilacini ver soguk uygulamaya devam et teorikte boyle yapiliyor, pratigi basindan gecen anneler anlatsinKizlarr asimizi olduk rotayida olduk o agizdanmis bende igne sanmistm inatla hemsire ilaci ver dedi o yuzden evde nasi davranmam gerektini soylemedi yani atesi cikmasn diye ne yapmam.gerektini
Simdi ustu ciplakmi dursn yani nasi goydreyim oldu ki atesi oldu islak bez nerelerine koyayim yardimci olur musunz anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?