2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A angelina 34 canım bazılarınada etki etmemiş gece içmek .bünyeyle alakalı demekki.ama ben ilk defa sabah namazını cok afedersin bögürmeden kıldım:)

Cok cok gecmis olsun. Ne mutlu ki duymussunuz :)

Canım o değişiyormuş sanırım bebek büyüdükçe son adet tarihi ile uyum sağlıyormuş ...benimde satla uyumlu değil sat a göre 7 artı bir doktora göre 6 artı 1

kizlar sari akintisi olan varmi benim gibi. hergun bu sari akinti.bi doktora gitsemmi acaba.yoksa sizlerdede varmi

Selam kızlar , benim bulantılar son hız devam ediyor . Dün akşam serum taktırdım metpamid katıyorlar içine ama hiiiiçç faydası olmuyor. Dr zofran ve premesis yazmıştı. Zofran eczanelerde yokmuş muadil bir ilaç almış eşim öğlen içtim bir tane iyi geldi . Ama geçici bunlar tabi bikaç saate tekrar başlıyo. Premesis aldırmadım daha mı iyi bilemiyorum kızlar kullanan var mı?

kizlar sari akintisi olan varmi benim gibi. hergun bu sari akinti.bi doktora gitsemmi acaba.yoksa sizlerdede varmi
Bir litrenin altında su içince farkediyorum biraz o yüzden içmeye çalışıyorum ama su içmeyi sevmediğinden zor oluyor

az kalmış zaten en iyisini yapmışşın güzel haberlerle gel inşallah :)

Benim ayaklarım çok üşüyor, ayaklarımın altına sıcak su torbası koysam zarar verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…