İşte bizde buradan kırpmakla fotuyu 2 gb uydurmakla video eklemekle ugrasmayalım dedik. Buradan foto paylaşımı içimize sinmiyordu. İstersen katıl bize bak buraya da devam ediyoruz yani..:)Eki Görüntüle 2045538 Sosya medya hesabım yok kızlar malesef.hazır kapalı bir resmim varken burdan kendimi tanıtayımkızım birinci sınıfa basladı.anne baba uzun oldugu için masallh kızımda uzun.yanımda eşim vardı ama onu kırptım 29 yasındayım 7yıllık ewliyim.yarışmacı arkadaslara basarılar
Hepinizi merak ediyorum ama en cok grup acıldıgı ilk günden bizleri bilgilendirenlilipit seni merak ediyorum
Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar kuzuyaKizlar oglumun hastaligi artiyor sanki
Cigerden oksuruyor
Var mi bizim gibi hasta olan
Sağol bitanem inş hep beraberProfil resmine bayıldım.
Sen de bebeğin de çok harika çıkmışsınız maşallah.
Hep böyle gülün.
Ah güzelim hepimizde bi sıkıntı rabbim yar ve yardımcımız olsun inşBende çok zor gunler geçiriyorum ve çok sıkıldım.hersey benim üzerimde bebekten sonra çok daha mutlu olmamız gerekirken artık eşimden nefret edicek kıvama geldim çok soğudum
Maşşallah eşineSağolsun benim kadar iyi bakıyo. Sadece benden daha rahat.
Akşamları ona bırakıp dışarı çıkıyorum. Akşam uyutmaları ve hafta sonu bakması onda :) bi memesi yok adamcağızın :))
Ahh canimmm bende seni özlüyorumYok yok tatlım keyifler tıkır da iş başlayınca yoğun oldu biraz burayı ihmal ettim. Kovulmazsam ara ara yine yazarım. :) oğlan 3 aylık oldu slimfit seninkine göre 6200 gram 60 cm olmuş. Sağlığı yerinde çok şükür uyku hali daha bir düzene giriyor gibi giderek daha bilinçli tepki veriyor beni tanımaya başladı işe başlayınca kıçımı kaldırdım da biraz ev işi okul derken kilo vermeye başladım eeeee daha ne olsun lilicim... sende olumsuz birşey yoktur umarım eskiler çok birikmiş okuyamadım çünkü
Aaah ah bi senin gibi olsam boya fiziğe bak. Nasıl olmalı ki. Maşallah lilipitte öyle. Baya da azimli çıktı bende öyle olsam yaa. Baslamam laziiiimEki Görüntüle 2045538 Sosya medya hesabım yok kızlar malesef.hazır kapalı bir resmim varken burdan kendimi tanıtayımkızım birinci sınıfa basladı.anne baba uzun oldugu için masallh kızımda uzun.yanımda eşim vardı ama onu kırptım 29 yasındayım 7yıllık ewliyim.yarışmacı arkadaslara basarılar
Hepinizi merak ediyorum ama en cok grup acıldıgı ilk günden bizleri bilgilendirenlilipit seni merak ediyorum
Kizlar oglumun hastaligi artiyor sanki
Cigerden oksuruyor
Var mi bizim gibi hasta olan
Canım sen nasılki beni zatıf görüyosun fakat ben kendimi kilolu görüyorum bence aynı durum senin içinde gecerli.kendine haksızlık etme bence.eminimki aşırı bir kilon yokturAaah ah bi senin gibi olsam boya fiziğe bak. Nasıl olmalı ki. Maşallah lilipitte öyle. Baya da azimli çıktı bende öyle olsam yaa. Baslamam laziiiim
Vodafone 4 BUCAK G .aklıma hemen bu reklam geldiKöye geldik biz de çekmiyor internet iyi. Halbuki başka operatöre geçtim en iyi o diye
Sen öyle san kız kaynanam bile dedi :)))))Canım sen nasılki beni zatıf görüyosun fakat ben kendimi kilolu görüyorum bence aynı durum senin içinde gecerli.kendine haksızlık etme bence.eminimki aşırı bir kilon yoktur
Kaynanan dediyse eminim tam tersidir.anayasanın birinci maddesi kaynanalar gelinleri çekemezSen öyle san kız kaynanam bile dedi :)))))
Rabbim huzurlar versin maşallah size.Eki Görüntüle 2045538 Sosya medya hesabım yok kızlar malesef.hazır kapalı bir resmim varken burdan kendimi tanıtayımkızım birinci sınıfa basladı.anne baba uzun oldugu için masallh kızımda uzun.yanımda eşim vardı ama onu kırptım 29 yasındayım 7yıllık ewliyim.yarışmacı arkadaslara basarılar
Bizim koyun adı da bucak köyü :)))))))Vodafone 4 BUCAK G .aklıma hemen bu reklam geldi
Ayy yok yaa bi tanedir sağolsun. Bisey desem agzim Burnum yamulurKaynanan dediyse eminim tam tersidir.anayasanın birinci maddesi kaynanalar gelinleri çekemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?