İnşaallah yoktur bişey Allah korusun seni ve bebisiniSağol canım.2 doktora gidiyorum şimdi.bakalım 2 hafta geçsinde bişiler olursa iyi bir uzmana giderim.belkide kaybolur kist yada yanlış görülmüştür inşallahhh((
kalsiyum için daha erken değil mi? kilo almaman da çok çok iyi maşallah..Bana bi sürü takviye verdi Balık yağı, ferro sanol kan ilacı, multivitamin, çinko kalsiyum ilacı. Bir de kan sulandırıcı var coraspin başından beri kullanıyorum. toplamda 5 kutu. Ama hiç kilo alamadım. Değerlerim de iyi aslında ama 4. aydan itibaren bizim depolara yükleniyor bebisler. Sanırım ondan fazla verdi
Cnm bizim kasim annelerinden hatirliyrmCanım elevit bende kullanıyorum.Herhangi bi sıkıntısını yaşamadım . Doktor arkadaşım da elevit önermişti.
Sagol cnmmDECAVİT kullanıyorum ben hadi hayırlı olsun paşa bey hoş gelmiş
Cnm rahim buyudukce kuyruk sokumj, bel agrisi, kasik agrisi, hazim problemleri meydana cikiyrmerhaba arkadaşlar.. bende 14+2 haftalık hamileyim... son bir kaç gündür belimde ağrı var.. ağır iş yapmıyorum, kendime de dikkat ediyorum.. sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?
Ben ki et çok sevmeme rağmen yiyemedim bayağı şimdi bile çok nadir doktorum bana mercimek,fasulye ve nohutun aynı işlevi gördüğünü söyledi. Et yiyemiyorsan bunları ye canım.Slm kızlar benim gibi et yiyemeyen varmı tiksiniom resmen zorla yedigimde midemde bi şişlik bi bulanti masaj yapıom mideme cam aciom falan öyle gecio et yiyemiom kısacası artık korkudan yiyemiom eşime yaptığımda bile kokusundan mutfağı terkediom ki ben kusmadim sayılır 2 kez falan yani niye bole oluorm anlamiom et de yemek lazım bilionz
Karaciğerde sıkıntı mı var acaba?Kızlar ya bu kaşıntı beni mahvetti. Öldüm bittim. 2 gündür tedavi cevap vermez mi. Kaşıntıdan kafayı yicem.
@Degemen Allah rızası için eşine sorsan. Bu ayda tüm vücut kaşınması ne demek. 1 haftadır el içine çıkamıyorum kaşınmaktan.
Kanıyor yer yer. Hatta üst bacaklarımda kasığa yakın yerlerde morarmalar oldu. Çok kaşımaktan mı? Başka bişey mi anlamadım.
Sagol cnmm
Diyetisyene gidebildin mi
Okuyamadim
Uc kilo fazla gibi ama yediklerine nasil
Dikkat eedecektin ki
Miden bulaniyor
Bundan sonra daha rahat dikkat edebilirsin
Bende belki gidicem
Sekerimi olcuyrm
Endokrinci yuksek bulursa siki diyet yapmam lazim
(Bi onceki gebeligimde sekerim oldugu icin)
merhaba arkadaşlar.. bende 14+2 haftalık hamileyim... son bir kaç gündür belimde ağrı var.. ağır iş yapmıyorum, kendime de dikkat ediyorum.. sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?
Iyi iyi senin ogrenmene az kalmiisHayırlısı cnm ya bende çok merak ediyorum.benimde 10 gün var daha ve ben çok merak ediyorum ya ne bilim sağlıklı olması sıhhatli olması tabiki en önemlisi ama merak ediyorum işte kızımmı olcak oğlum mu kaynana mı olcam
Bu kilolari neden bu kadar kafaniza taktiniz annisler en son dusuneceginiz sey bu olsun dogumdan sonra kilolar gidiyo benim 6 kilom kalmisti bir ay boyunca aksam erken yedim karnimi tika basa doyurmadan kalktim kahvaltiyi iyi yaptim hepsi gitti bebislerimiz iyi olsun biz mutlu olalim yeter mide bulantisina ragmen ben de 2 kilo almisim her bunye farkli
kizlar bugunlerde canim fast food istiyor.aslinda 2 aydir istiyor.bir kere yesem nefsimi koreltsemmi.yoksa 9 ay disimi sikayimmi
Canim dogru diyorsun tabi ki dikkat etmek lazim bi hamile kaliyoruz butun vucudumuz degisiyor ama kilo da catlak da yari yarıya genetik 10 kilo alip her yeri catlak olan da var bu arada catlak icin dustan sonra hakiki zeytinyagini oneririm cok iyi geliyor kasintiyi da engelliyorCanım kilolar gidiyor da vücut kilo alımından sonra verince etler sarkıyor...çatlaklar da cabası
kim deforme olmak isterki...ben hem sağlıklı beslenip hem az kilo almak istiyorum oyüzden kilo alımı benim için önemli
nnDiyetisyene gittim de diyet listesine uymadığım için fazla kilo aldım
sanırım bulantım geçti diye ayların acısını çıkarıp tüm yemeklere saldırdım
şuan akşam yemeğimi yedim ama hala açım ...Meyve saatini bekliyorum
Sende haklisin cnm:)Canim dogru diyorsun tabi ki dikkat etmek lazim bi hamile kaliyoruz butun vucudumuz degisiyor ama kilo da catlak da yari yarıya genetik 10 kilo alip her yeri catlak olan da var bu arada catlak icin dustan sonra hakiki zeytinyagini oneririm cok iyi geliyor kasintiyi da engelliyor
plandiyet listesindekilerden ziyade karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için kızdı.3 ay da maksimum 3 kg almak gerekli
üst sınırı almışım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?