Merhaba canim öncelikle sakin ol benimde beta değerim 160li bir değer ben telefonda dr görüştüm onemli olan beta,pap ve ense kalınlığının toplanarak elde edilmis oranları önemlidir dedi yanı Down yada trisomi 13-18 1/1000 gibi sonuca bakmamı söyledi ama benim yine aklıma takıldı internette bişey bulamadım sadece mayıs grubu annelerinde böyle bir konu geçmiş gruptaki arkadaşta beta yüksekliğinin annede tansiyon yüksekliğine sebep olabileceğine dair bi bilgi bulmuş (kesin degil tabi ) sen en güzeli dr sor bende bir sonraki randevumda tekrar sorucam bendeŞimdi gidicem sonucu netten gördüm sabahı zor ettim
Evet değişebiliyor, ben de perşembe gideceğim bakalım birşey söyleyecekler mi Aslında ultrasona göre söylerdi ama bilemiyorum.
Gönlünüzü ferah tutun bisey yoktur insallah..Şimdi gidicem sonucu netten gördüm sabahı zor ettim
Biri bişey desin öldüm ya ağlamaktannn
arkadaşlar merhaba,
bugün cinsiyeti gördük, baya gördük :) doktor söylemez sanıyordum ancak biz zaten ondan onca anladık, peşinde oda erkek dedi
elevit yazmış bana
benim bildiğim kadarıyla, elevit hakkında bişiler söyleniyordu
bende decavit aldım eczaneden
siz ne kullanıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar.. bende 14+2 haftalık hamileyim... son bir kaç gündür belimde ağrı var.. ağır iş yapmıyorum, kendime de dikkat ediyorum.. sizlerde de aynı sorunu yaşayan var mı?
kizlar bugunlerde canim fast food istiyor.aslinda 2 aydir istiyor.bir kere yesem nefsimi koreltsemmi.yoksa 9 ay disimi sikayimmi
Canim ya kaynanm kayinbabam bizdeler 10 gundur.birde onlarin akrabalari.geldi yemege aniden.mecburen yapmak zorunda kaldimcevremdeki insanlar da anlayissiz olunca is bana dusuyo malesef..bu konuda esim e de cok kizginim zaten.daha once 1 düşük 1 kurtaj im var.tedirginim ama o anlamıyo beni..annesine kiyamiyo kalk onu getir kalk bunh getir bana diyi.cok zoruma gidiyo ama sabr...
inşallah sıkıntılı bır durum yokturŞimdi gidicem sonucu netten gördüm sabahı zor ettim
Canim idrarın içindeki asittendir o :)) Hiç Duymadım öle bişi bilmiyom yani varsadaAlakasız bi konu ama paylaşmazsam çatlıycam gebelik şüpem vardı ve duramadm çamaşır suyuyla yaptm ve köpürdü. 2.nci hamişliğimide böyle öğrenmşdim denermsnz sizde yada denrdimz mi hiç
Tabi diğer belirtilerimde var sık idrara çıkıyorm sürekli bişyler yemek istiyorm batım günüme 4 gün var ama her ay 1 hafta öncesi sancm başlardı şimdi arada sıra kasıklarıma batmalar oluyo göğüs uçlarm da dokunnca acı var
Canım Allah Gönlüne göre versin. İnşaallah vardır.Gebesindir.Benimde adetime yakın göğüslerim ağrır ama şişmezdi.karnım ağrımazdı gebelik belirtim kasık ağrısı ve göğüslerim balon gibi olmuştu ben öle bildim.Bencede git kan testi yaptırTabi diğer belirtilerimde var sık idrara çıkıyorm sürekli bişyler yemek istiyorm batım günüme 4 gün var ama her ay 1 hafta öncesi sancm başlardı şimdi arada sıra kasıklarıma batmalar oluyo göğüs uçlarm da dokunnca acı var[/QUOTE
Kızlar takviue ilac olarak bahsettiklerinizden hic birini dr vermedi bana imom diye bi ilac verdi duyan var mı?
Canım Mayıs annelerine bir sor istersen. bizim forumda uyanık kimse yok sanırım. ben yaptırmadığım için malesef yardımcı olamıyorum
Kan tahllCanım Allah Gönlüne göre versin. İnşaallah vardır.Gebesindir.Benimde adetime yakın göğüslerim ağrır ama şişmezdi.karnım ağrımazdı gebelik belirtim kasık ağrısı ve göğüslerim balon gibi olmuştu ben öle bildim.Bencede git kan testi yaptır
2.nci gebeliğimde de bu şeklde öğrenp sonra test yapmşdm aynı sonucu aldm kanama başlaynca yaptm yine köpürmemişdi ve bi kaç kişiyede yaptrdm köpürmediCanim idrarın içindeki asittendir o :)) Hiç Duymadım öle bişi bilmiyom yani varsada
Kan tahlilide yapcam tabi ama bugn geçdi artk normal testle deniycm.Bence kan testi yaptırmalısın, hem adet gününede az kalmıs, kanda cıkar diye düşünüyorum. Çamaşır suyuyla falan kafanı karıstırma derim.
Kan tahlilide yapcam tabi ama bugn geçdi artk normal testle deniycm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?