- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
İnşallah canımKızlar iyi akşamlar yarın doktora gidiyorum dua edin bana inşallah bebisim sağlıklıdır iyi şeyler söyler doktor hic kotu seyleerden bahsetmez veee cinsiyetini gösterir aminnn
Merhaba hoşgeldinMerhabalar ben de Allah kısmet ederse haziran annesi olacağım. 8 haftalık bir kaybım var ikinci gebeliğim. Epeydir sizi okuyorum ama nasıl bir psikolojiye girdiysem yazmak için gebelikten iyice emin olmak istedim heralde
amin canım. Dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın. :)Kızlar iyi akşamlar yarın doktora gidiyorum dua edin bana inşallah bebisim sağlıklıdır iyi şeyler söyler doktor hic kotu seyleerden bahsetmez veee cinsiyetini gösterir aminnn
hosgeldin aramiza.Merhabalar ben de Allah kısmet ederse haziran annesi olacağım. 8 haftalık bir kaybım var ikinci gebeliğim. Epeydir sizi okuyorum ama nasıl bir psikolojiye girdiysem yazmak için gebelikten iyice emin olmak istedim heralde
İnşallah canımKızlar iyi akşamlar yarın doktora gidiyorum dua edin bana inşallah bebisim sağlıklıdır iyi şeyler söyler doktor hic kotu seyleerden bahsetmez veee cinsiyetini gösterir aminnn
Merhaba hoşgeldinMerhabalar ben de Allah kısmet ederse haziran annesi olacağım. 8 haftalık bir kaybım var ikinci gebeliğim. Epeydir sizi okuyorum ama nasıl bir psikolojiye girdiysem yazmak için gebelikten iyice emin olmak istedim heralde
Anne listesi yapıyoruz canımhoşbuldukbilgilerimi attım özelden böyle mi yapılıyor bilmiyorum ama
ÜRÜN ADI | İÇERİĞİ | BİRİM FİYATI | GÖRÜŞ |
Babe Çatlak Kremi | Dermokozmatik | 0,38 tl | Oluşacak olan ve geçmişte oluşmuş olan çatlaklarda etkili. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. |
Liearac Phytolastil Çatlak Kremi | Dermokozmatik | 0,68 tl | Etkisinin yüksek olduğu söylenmekte. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. |
Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Bakım Kremi | Dermokozmatik | 0,91 tl | Etkisinin yüksek olduğu söylenmekte. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. |
Mustela Çatlak Kremi | Dermokozmatik | 0,42 tl | Etkisi konusunda bilgim yok. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. |
Elancyl Prevention Vergetures Çatlak Bakım Jeli | Dermokozmatik | 0,50 tl | Etkisi konusunda bilgim yok. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. |
Lemongrass Vücut Çatlak Bakım Kremi | Bitkisel | 0,24 tl | Icerik:Sepic jel, Aloe Vera Suyu, Montanox, Hindistan cevizi yagi, Karite Yağı, tatli badem yagi, jojoba yagi, aloe vera jel, muz yagi, E vitamini. |
Bio Oil Cilt Bakım Yağı | Kozmetik | 0,33 tl | Tamamen kozmetik, BHT, renklendirici ve Paraffinum Liquidum denilen petrol türevi kimyasal içeriyor. İçinde çatlak öneyecek yağlar yok sitesinden bakabilirsiniz. Calendula-Lavanta-Biberiye-Papatya yağı var. Sadece cilt güzelleştirir çatlak önlemez. Market vs de de satılır. |
Hoşgeldin.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar ben de Allah kısmet ederse haziran annesi olacağım. 8 haftalık bir kaybım var ikinci gebeliğim. Epeydir sizi okuyorum ama nasıl bir psikolojiye girdiysem yazmak için gebelikten iyice emin olmak istedim heralde
Olsun kenarda dursunO onurumbenim süper olmuş teşekkürler,gerçi ben sadece zeytinyağı kullanmayı planlıyordum ama belli de olmaz.
Canım yorgunluktandir ben de kendimi yorduğum anda ağrılarım başlıyor kasikalrim çatlayacak gibi oluyor. Bacaklarını yüksekte tutarak uzan. Yine de doktorunu değiştir ah bu doktorlar biraz ilgili olsalar zaten hassasız can tasiyoruz..Slm kızlar dün doktora gittim yol beni yordu herhalde bir de hast çok büyüktü ilk defa gittik ordada yoruldum evet doktorum ense kalınlığına baktı iyi olduğunu söyledi fakat karnımı çok salladı kasık ağrılarım var dedim ama bir şey söylemedi pek memnun kalmadı. Bugünde hafif kanamam oldu sonra kahverengi lekeler çok canım sıkıldı
Doktor mu salladi karnini anlamadimSlm kızlar dün doktora gittim yol beni yordu herhalde bir de hast çok büyüktü ilk defa gittik ordada yoruldum evet doktorum ense kalınlığına baktı iyi olduğunu söyledi fakat karnımı çok salladı kasık ağrılarım var dedim ama bir şey söylemedi pek memnun kalmadı. Bugünde hafif kanamam oldu sonra kahverengi lekeler çok canım sıkıldı
Maşallah oğluna sübhanallah. Allah ın izniyle sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına evladını inşallah.Bugun kontrole gittim tamamen erkek dedi kesin 1:50kombin risk için se tevekkül edip bekle dedi aldırmayacağım için burnu oluşmuş herşeyi oluşmuş ense normal kıpır kıpırdı kuzucuk İnşallah herşey yolundadır şubatın 3 ne 3 boyutlu ultrasona gidicem orda belli olur dedi sabırla beklicez bu arada biz oynuyoruz artık ufak ufak tekmeler alıyorum bıdıktan
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini içini ferah tutBugun kontrole gittim tamamen erkek dedi kesin 1:50kombin risk için se tevekkül edip bekle dedi aldırmayacağım için burnu oluşmuş herşeyi oluşmuş ense normal kıpır kıpırdı kuzucuk İnşallah herşey yolundadır şubatın 3 ne 3 boyutlu ultrasona gidicem orda belli olur dedi sabırla beklicez bu arada biz oynuyoruz artık ufak ufak tekmeler alıyorum bıdıktan
ben de bugün bir tane aldım adı herbaderm. kozmetik değil, fiyatı da gayet uygundu bir deneyeceğim bakalım.Kızlar 2017 Haziran Anneleri Alışveriş Listesi topiğinde çatlak kremi listemizde mevcut. Burada paylaşıyorum ama orada 1. sayfada daim olacak.
ÇATLAK KREMLERİ
[tr][/tr]
ÜRÜN ADI İÇERİĞİ BİRİM FİYATI GÖRÜŞ Babe Çatlak Kremi Dermokozmatik 0,38 tl Oluşacak olan ve geçmişte oluşmuş olan çatlaklarda etkili. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Liearac Phytolastil Çatlak Kremi Dermokozmatik 0,68 tl Etkisinin yüksek olduğu söylenmekte. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Bakım Kremi Dermokozmatik 0,91 tl Etkisinin yüksek olduğu söylenmekte. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Mustela Çatlak Kremi Dermokozmatik 0,42 tl Etkisi konusunda bilgim yok. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Elancyl Prevention Vergetures Çatlak Bakım Jeli Dermokozmatik 0,50 tl Etkisi konusunda bilgim yok. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Lemongrass Vücut Çatlak Bakım Kremi Bitkisel 0,24 tl Icerik:Sepic jel, Aloe Vera Suyu, Montanox, Hindistan cevizi yagi, Karite Yağı, tatli badem yagi, jojoba yagi, aloe vera jel, muz yagi, E vitamini. Bio Oil Cilt Bakım Yağı Kozmetik 0,33 tl Tamamen kozmetik, BHT, renklendirici ve Paraffinum Liquidum denilen petrol türevi kimyasal içeriyor. İçinde çatlak öneyecek yağlar yok sitesinden bakabilirsiniz. Calendula-Lavanta-Biberiye-Papatya yağı var. Sadece cilt güzelleştirir çatlak önlemez. Market vs de de satılır.
[/tr]
Çok mu pimpirikliyiz acaba bizbendede oluyor canim.hatta bazen uykudan uyaniyorum agridan.kime sorsam normal olur bunlar diyolar.hatta kendimi cok dinledigimi soyluyolar
Sağol canım desteğin için. Şimdi kendi doktorumdan geliyorum prof olana gittim. Hala devam ediyor az az
Doktor her kanama düşük tehlikesidir dedi. Progestanı 200mg'a çıkardı. 1 hafta rapor verdi. Yatıcam artık canım.
Annemi çağırdım. Bugün gelecek kısmetse.
Ben en bilinen ve kullanılanları yazdım canımben de bugün bir tane aldım adı herbaderm. kozmetik değil, fiyatı da gayet uygundu bir deneyeceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?