- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım ben gaviskon kullanıyorum.Doktora sor sende kullan. Bir de yediklerine kimyon atarsan biraz rahatlatırBenim felaket midem yaniyo kizlar yaa ne gecirir ki
HoşgeldinSelam kızlar bende yeni katıldım aranıza
Ben kullanmıyorum canım balık yiyorum her hafta amaKızlar arabızda omega 3 kullanan var mı? Ben en başından beri kullanıyorum ve doktor doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Elevit kullanıyorum bir de. Sizin kullandıklarınızı okudum ama omega görmedim hiç.
Ben kullanmıyorum canım. Ama yapılan kan testlerinde eksikliği varsa vermiştir.Gunaydin kizlar aranizda magnezyum hapi kullanan varmi doktor bana hamileliginin.basindan beri kullan dedi bacak kramplarini, diş bozukluklarini önler dedi... ama benim kullandigim vitamin hapinin icinde az da olsa magnezyum var o yeterli degil heralde.. ayri olarak magnezyumu kullansammi kullanmasammi bilemedim 1ci hamileligimde magnezyum hapi kullanmamistim... siz kulaniyomusunuz ??
efsunsuz Çatlak kremlerini paylaştım efeemm
Bir sorum daha olacak..
Yüzüstü yatanlar var mı? Uyumakta çok zorlanıyorum. 50 kere sağ sola dönüyorum. Yüzüstü yatınca da tedirgin oluyorum
Gunaydin kizlar aranizda magnezyum hapi kullanan varmi doktor bana hamileliginin.basindan beri kullan dedi bacak kramplarini, diş bozukluklarini önler dedi... ama benim kullandigim vitamin hapinin icinde az da olsa magnezyum var o yeterli degil heralde.. ayri olarak magnezyumu kullansammi kullanmasammi bilemedim 1ci hamileligimde magnezyum hapi kullanmamistim... siz kulaniyomusunuz ??
Bnm bulantilarim hafif bi şekilde devam ediyo tamamen gecseydi bu yine de bin şükür her halimize
Ben imom omega kullanıyorum ama midem kabul etmiyor o yüzden yatmadan alıyorum ona rağmen dün gece kalkıp kustum mesela.Kızlar arabızda omega 3 kullanan var mı? Ben en başından beri kullanıyorum ve doktor doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Elevit kullanıyorum bir de. Sizin kullandıklarınızı okudum ama omega görmedim hiç.
Ay ne güzel kesildi mi? Ben patatesten başka bişey yiyemiyorumcanım ben 15. haftama kusarak başlamıştım. sonra birden kesildi
şimdi de onca haftanın acısını çıkarır gibi bir iştah var doymak bilmiyorum
Kızlar arabızda omega 3 kullanan var mı? Ben en başından beri kullanıyorum ve doktor doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Elevit kullanıyorum bir de. Sizin kullandıklarınızı okudum ama omega görmedim hiç.[/QUOT
Ben kullanıyorum. Balık yediğin zaman içme dedi Dr.
Bana magnezyum vermedi demir hapı ve omega verdi.Gunaydin kizlar aranizda magnezyum hapi kullanan varmi doktor bana hamileliginin.basindan beri kullan dedi bacak kramplarini, diş bozukluklarini önler dedi... ama benim kullandigim vitamin hapinin icinde az da olsa magnezyum var o yeterli degil heralde.. ayri olarak magnezyumu kullansammi kullanmasammi bilemedim 1ci hamileligimde magnezyum hapi kullanmamistim... siz kulaniyomusunuz ??
bana da magnezyum verdi doktorum ama suda eritilen bi ilaç hap değil. Magnorm adı. 12. Haftaya kadar progestan kullandım sonrasında da bunu verdi. Benim hamile kalmam biraz uzun sürmüştü, doktorum değerli bebek bunu da kullanalım demişti. Ben de doktoruma güveniyorum kullanmaya başladım bu haftaGunaydin kizlar aranizda magnezyum hapi kullanan varmi doktor bana hamileliginin.basindan beri kullan dedi bacak kramplarini, diş bozukluklarini önler dedi... ama benim kullandigim vitamin hapinin icinde az da olsa magnezyum var o yeterli degil heralde.. ayri olarak magnezyumu kullansammi kullanmasammi bilemedim 1ci hamileligimde magnezyum hapi kullanmamistim... siz kulaniyomusunuz ??
Ay ne güzel kesildi mi? Ben patatesten başka bişey yiyemiyorum
Eline saglik canim.. super olmus gerçekten..Kızlar 2017 Haziran Anneleri Alışveriş Listesi topiğinde çatlak kremi listemizde mevcut. Burada paylaşıyorum ama orada 1. sayfada daim olacak.
ÇATLAK KREMLERİ
[tr][/tr]
ÜRÜN ADI İÇERİĞİ BİRİM FİYATI GÖRÜŞ Babe Çatlak Kremi Dermokozmatik 0,38 tl Oluşacak olan ve geçmişte oluşmuş olan çatlaklarda etkili. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Liearac Phytolastil Çatlak Kremi Dermokozmatik 0,68 tl Etkisinin yüksek olduğu söylenmekte. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Bakım Kremi Dermokozmatik 0,91 tl Etkisinin yüksek olduğu söylenmekte. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Mustela Çatlak Kremi Dermokozmatik 0,42 tl Etkisi konusunda bilgim yok. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Elancyl Prevention Vergetures Çatlak Bakım Jeli Dermokozmatik 0,50 tl Etkisi konusunda bilgim yok. Dermokozmatik olduğu için Paraben, SLS ve kimyasal etkili zararlı maddeler içermiyor.Sadece eczanelerde satılır. Lemongrass Vücut Çatlak Bakım Kremi Bitkisel 0,24 tl Icerik:Sepic jel, Aloe Vera Suyu, Montanox, Hindistan cevizi yagi, Karite Yağı, tatli badem yagi, jojoba yagi, aloe vera jel, muz yagi, E vitamini. Bio Oil Cilt Bakım Yağı Kozmetik 0,33 tl Tamamen kozmetik, BHT, renklendirici ve Paraffinum Liquidum denilen petrol türevi kimyasal içeriyor. İçinde çatlak öneyecek yağlar yok sitesinden bakabilirsiniz. Calendula-Lavanta-Biberiye-Papatya yağı var. Sadece cilt güzelleştirir çatlak önlemez. Market vs de de satılır.
[/tr]
Ay hadi hayırlısı darısı başıma :)canım 15. haftama girdim..1 gün sonra kesildi...Ondan önce hem bulantı hem kusmalarım çoktu...15. haftamda bitti birden
Ay hadi hayırlısı darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?