2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bu arada aramıza katılmış olanlardan başka Haziran anneleri grubu açanlar var...
Buradan oralara kaçmayın zira o konularda yeller esiyor :-D

Arkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz (12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))

Eklentiler

• IMG_6096.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 96
3 günden fazla çıkmazsan sorun beybisi 3 güne kadar normal kabul ediliyor lifli yiyecekler yemeye çalış inşallah düzelir hemen
Kızlar bu benim 13+1 deki yavrum.. tahminleri alabilir miyiz?

Olsun kadar rahat ki maşallah ona dayamış poposunu hiç bise gostermiyo

Rabbime cok sukur bugun ikili testin sonucunu aldik cok sukur temiz cikti darisi bekleyenlerin basina insallah hepimiz saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza
Ayy canım çok sevindim cok sukur. Darısı diğer testlerin başına. İyice guzellesmisler göbüşünü gördün mü nasıl tatlı olmuşlar sabirsizlaniyorum bi daha görmek için

Arkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz (12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))

Ben kıza benzettim canım emin olmamakla birlikte.Benim bebeğim erkek onun ultrason görüntüsünden biraz farklı geldi o yüzden :) hayırlı sağlıklı olsun inşallah

Bende varım inşallah Haziran annesiyim konu gözümden kaçmış :)
Merhaba hoşgeldiniz
1. sayfada listemiz var oradaki bilgileri bana özel mesaj atın ekleyelim

Benim oğluşumun da gördük bacak arasını 17+1
Senin ki de sanki erkeğe benziyor gibi
Merhaba hayırlı olsun
Bilgileriniz 1. sayfada yer alan listede yok. Bana orada istenen bilgileri mesaj atarsanız sizi de ekleyelim

Kıza benziyor tatlıımmm

Merhaba hoşgeldiniz Elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz.
1. sayfada listemiz var oradaki bilgileri bana özel mesaj atın ekleyelim
Ayrıca alışveriş listemize de orada yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…