- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Arkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz(12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))
O vuruş farklı zaten hani balık vururya oltaya pıt diye aynı öyle benimki yatarsam aşağıda otururken biraz daha üstte hissediyorumSağlıcakla gelsin bebeğin inşallah arkadaşım. Bazen bana da bi ufak pıtpıtlar oluyor ama göbeğimin ya altında ya üstünde oluyor. Kimsenin ki orda olmuyormuş. Galiba bağırsaklardan benim kisen nerde hissediyorsun canım _?_
Hadi yaErkeğe benziyor sanki
Allah bagislasin canim oglusunuBenim oğluşumun da gördük bacak arasını17+1
Senin ki de sanki erkeğe benziyor gibi
Pipiyi nerden gordun kız bacakları var pipi nerdeerkek bu kuzu :)) pipisi var
Terbiyeli yavrum benim3 günden fazla çıkmazsan sorun beybisi 3 güne kadar normal kabul ediliyor lifli yiyecekler yemeye çalış inşallah düzelir hemen
Olsun kadar rahat ki maşallah ona dayamış poposunu hiç bise gostermiyo
Herkes erkek demiş ben kız hissediyordum ama sanki siskolugundan ben de erkek gibi düşündüm bak şimdierkek sanki canım.
Arkadaşlar o 3lü dür dörtlü daha ilerde yapılıyor çünkü benimde riskli çıktı bu önümüzdeki hafta 3lü yapalım mı dedim doktora 2li kötüyse 3lüde kötü çıkar dedi 4lü 6 aya yakınyapılıyoHımm.. Anlıyorum canım inşallah dörtlü sonucunuz çok güzel çıkar ve yurt dışına kan göndermeye gerek kalmaz.. Burda bi arkadaşımız o dediğin testten yaptırmıştı ama adını hatırlayamadım şu an..
Ağrıların aktif olduğu dönemde ne yapsan boş. Denedim yüzmeyi de hamileyken soğuğu bırak hijyenik yer bulmak sıkıntı. Zaten romatizmam dışında hamileliğimde hiç bi problem yaşamadım allaha şükür. Bu da benim sınavım artık :)
Canım erkeğe benzettim ben.Kızlar bu benim 13+1 deki yavrum.. tahminleri alabilir miyiz?
Memnun kaldın mı canım, sonuçlar kaç günde geldi?
Tesekkür Ederim Canim... Evett Secenek Cok Fazla insanin kulagina hos gelen hemen icine siniyor zaten,, isimleride miniklerimize hayirli gelsin insallah..Çok güzelmiş canım seçtiğiniz isim.Biz de düşünüyoruz artık yavaştan erkek ismi biraz daha çok sanki o yüzden karar vermek de zor oluyor.İsimleriyle yaşasınlar inşallah minikler
Ay maşallahKızlar kızım olacak
Kontrolden geldim ikili tarama sonucum da düşük risk çıktı
Boyumuz uzamış 17 cm olmuş kilomuz 190 gr
annesi 3,5 kilo aldı
yüzünü sağdan sola çevirdi kıpırdarken ilk defa gördüm
Rabbime şükürler olsun
Kızlar kızım olacak
annesi 3,5 kilo aldı
Rabbime şükürler olsun
Gozun aydin canim kizin saglikla dogar insallah ben de 3 bucuk hatta 4 e yakin kilo aldım bulantim geçti hic durmadan acikiyorum karnim.yesem de doymuyo :))Kızlar kızım olacak
annesi 3,5 kilo aldı
Rabbime şükürler olsun
Gozun aydin canim kizin saglikla dogar insallah ben de 3 bucuk hatta 4 e yakin kilo aldım bulantim geçti hic durmadan acikiyorum karnim.yesem de doymuyo :))
Yasasssinn 16 iyi kizimda 14 kilo almistim bu sefer cok alicam galiba araştırma hastanesinde sıra bulmak cok zorcanım onu da sordum gayet normal dedi...iştahım artabilirmiş 16 kg ya kadar izin veriyorum sana dedi
Ben kıza benzettim canım emin olmamakla birlikte.Benim bebeğim erkek onun ultrason görüntüsünden biraz farklı geldi o yüzden :) hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Merhaba hoşgeldiniz
1. sayfada listemiz var oradaki bilgileri bana özel mesaj atın ekleyelim
Merhaba hayırlı olsun
Bilgileriniz 1. sayfada yer alan listede yok. Bana orada istenen bilgileri mesaj atarsanız sizi de ekleyelim
Kıza benziyor tatlıımmm
Merhaba hoşgeldinizElimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz.
1. sayfada listemiz var oradaki bilgileri bana özel mesaj atın ekleyelim
Ayrıca alışveriş listemize de orada yer alan linkten ulaşabilirsiniz.
Kesinlikle Kız
( tabiki benim Nub yorumuma göre )
kız gibi sanki
Hepinize tahminleriniz icin cok tesekkürler, cok heyecanlandim. Belli olur olmaz paylasacagim :)) Son yorumlarin hepsi kiz oldu :))Bence kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?