2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O vuruş farklı zaten hani balık vururya oltaya pıt diye aynı öyle benimki yatarsam aşağıda otururken biraz daha üstte hissediyorum

Erkeğe benziyor sanki
Hadi ya ..

Benim oğluşumun da gördük bacak arasını 17+1
Senin ki de sanki erkeğe benziyor gibi
Allah bagislasin canim oglusunu

erkek bu kuzu :)) pipisi var
Pipiyi nerden gordun kız bacakları var pipi nerde
3 günden fazla çıkmazsan sorun beybisi 3 güne kadar normal kabul ediliyor lifli yiyecekler yemeye çalış inşallah düzelir hemen

Olsun kadar rahat ki maşallah ona dayamış poposunu hiç bise gostermiyo
Terbiyeli yavrum benim
erkek sanki canım.
Herkes erkek demiş ben kız hissediyordum ama sanki siskolugundan ben de erkek gibi düşündüm bak şimdi
@TuruncuHayal senin yorumun ne

Arkadaşlar o 3lü dür dörtlü daha ilerde yapılıyor çünkü benimde riskli çıktı bu önümüzdeki hafta 3lü yapalım mı dedim doktora 2li kötüyse 3lüde kötü çıkar dedi 4lü 6 aya yakınyapılıyo

öyle canım tabii, Rabbim hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin.
Ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım ilaçları,şimdiye kadar çok şükür aşırı ağrım olmadı. (her gebelikte olan kasık ve bel ağrıları dışında) aktif hale geçmeden yüzmeye başlamak istiyorum ama soğuktan biraz korkuyordum,bugün doktor biraz cesaretlendirdi haftada 1 de olsa gitmeye niyetlendim bakalım

Çok güzelmiş canım seçtiğiniz isim.Biz de düşünüyoruz artık yavaştan erkek ismi biraz daha çok sanki o yüzden karar vermek de zor oluyor.İsimleriyle yaşasınlar inşallah minikler
Tesekkür Ederim Canim... Evett Secenek Cok Fazla insanin kulagina hos gelen hemen icine siniyor zaten,, isimleride miniklerimize hayirli gelsin insallah..

ela32 canım vajina ağrısını da sordum normalmiş rahim genişlediği için baskı yapıyormuş aşağı
daha başına neler gelecek ama şimdiden söyleyip seni korkutmayayım dedi..
ben de ne gelecek diye soramadım açıkçası

Ay maşallah
topikimizin kız sayısı da artıyor

Bu arada D vitamini eksikliği olan arkadaşlar vardı. Onu da sordum benim de düşüktü çünkü
Decavit + D vitamini damlası günde 8 damla olacakmış..
Kan hapı kullanmaya devam dedi....

Gözünüz aydın... ne güzel haberler...

Gozun aydin canim kizin saglikla dogar insallah ben de 3 bucuk hatta 4 e yakin kilo aldım bulantim geçti hic durmadan acikiyorum karnim.yesem de doymuyo :))

Bir de ayrıntılı ultrasonda cihazlar farklı farklıymış
Özel hastane olmasına rağmen kendi hastanesindekini önermedi.1. derece bir cihazmış
Dışarda 800 tl ye yapan bir yer var
450 tl ye yine bir özel muayene var
Ya da istersen Araştırma hastanesine git dedi orada perintalog da sadece muayene ücreti ödeyerek 2. derece bir cihazda ultrasona girersin dedi..
şuan kararsızım

Gozun aydin canim kizin saglikla dogar insallah ben de 3 bucuk hatta 4 e yakin kilo aldım bulantim geçti hic durmadan acikiyorum karnim.yesem de doymuyo :))

canım onu da sordum gayet normal dedi...iştahım artabilirmiş 16 kg ya kadar izin veriyorum sana dedi

canım onu da sordum gayet normal dedi...iştahım artabilirmiş 16 kg ya kadar izin veriyorum sana dedi
Yasasssinn 16 iyi kizimda 14 kilo almistim bu sefer cok alicam galiba araştırma hastanesinde sıra bulmak cok zor

Bir de son olarak varisleri sordum hamilelikte ayakta olanlarda malesef ki oluyormuş
Artarsa görmem gerekir dedi..Yani benim için varisten kaçış yok

Çatlak kremi için de badem yağı ve bebe yağı kullan dedi
Ben illa çatlak kremi isteyince pregnacare krem önerdi...
ama çatlayacaksan hiçbirşey engelleyemez diye ekledi

ne çok yazdım
eee 1 ayın üstüne doktora gidince böyle oluyor
aklımdaki herşeyi sordum rahatladım

Ben kıza benzettim canım emin olmamakla birlikte.Benim bebeğim erkek onun ultrason görüntüsünden biraz farklı geldi o yüzden :) hayırlı sağlıklı olsun inşallah

Kesinlikle Kız
( tabiki benim Nub yorumuma göre )

Hepinize tahminleriniz icin cok tesekkürler, cok heyecanlandim. Belli olur olmaz paylasacagim :)) Son yorumlarin hepsi kiz oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…