erkek sanki canım.Kızlar bu benim 13+1 deki yavrum.. tahminleri alabilir miyiz?
Kesinlikle KızArkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz(12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))
pek belli değil ama benimkisini gördün müKesinlikle Kız
( tabiki benim Nub yorumuma göre )
kız gibi sankiArkadaslar önce de paylasmistim ama tahmin eden yeni isimler görüyorum, anlayan varsa benim bebisi de yorumlar misiniz(12+3'ten) En gec bir haftaya kesin sonuc gelecek, ben de bildiririm hemen :))
Ekledim canım hoşgeldinbeni ekler misin cınsıyet erkek kılo 52.5 ıle basladım sımdı 54.5
Ekledim listeyeBebişimiz adı Rüstem Ali olacak.
Tahmini 2 haziranda gelecek oğluşum
29 yaşındayım ilk gebeliğim
50 kilo ile başladım şu an 52 kiloyum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Herkes mutlu mesut bebişini kucağına alır inşallah
Cnm çok net olmadığı için tahminimi yazmamıştım. Şimdi tekrar baktım. İlk resimdeki soldaki çıkıntı paralel olduğu için tahminim kız yönünde. 1 hafta sonra senle beraber bizde öğreniriz yavrunun cinsiyetini.pek belli değil ama benimkisini gördün mü
ay 1 hafta olsa iyi,beni 19 ocakta çağırdıCnm çok net olmadığı için tahminimi yazmamıştım. Şimdi tekrar baktım. İlk resimdeki soldaki çıkıntı paralel olduğu için tahminim kız yönünde. 1 hafta sonra senle beraber bizde öğreniriz yavrunun cinsiyetini.
ay 1 hafta olsa iyi,beni 19 ocakta çağırdı
şafak epey karanlık yani
Ay tesekkur ederiz canım hosgeldi bebislerimiz sefalar getirdi maşallah hepsineHoşgeldin Kereeemmm
Maaşallah..
Evet ilk gebeligim o yuzden cok heyecanliyim.insallah sag saglim kucagimiza aliriz.Canım ilk çocuğun mu.. bence daha hareketleri hissetmek için bile erken ama kalp atisini hiç bilemicem
Insallah cnm ya ultarsyonda bile insana ne kadar tatli geliyorlar ya evlat ne kadar tatliymis Rabbim saglikla hayirla dunyaya getirmeyide nasip etsin bizlere cok kiymetli ki onlarrrr masallah subhanallahAyy canım çok sevindim cok sukur. Darısı diğer testlerin başına. İyice guzellesmisler göbüşünü gördün mü nasıl tatlı olmuşlar sabirsizlaniyorum bi daha görmek için
ay canım doktorun dediği tarihten farklı gitme alışkanlığım hiç yok zaten,sonra kızar falan. İletişimi iyi bir doktor bulmuşken kaybetmek istemem.Doğru bi zaman bence hiç acele etme, sonra görünmez falan, veya doktor göremez tekrar gitmek zorunda kalırsın.
Ben 17+1 de gittim, çok net Erkek :)
Üzülme
Ayyyyy pardon cnmay 1 hafta olsa iyi,beni 19 ocakta çağırdı
şafak epey karanlık yani
seninbenimgibi az çok aynı evrelerden geçiyoruz biliyorsun, doktor bana bol bol yüzmeye çalış ,kemiklerindeki yükü hafifletmelisin dedi. üşütürüm diye korkuyorum diyince de 9 aylık hamile bir kadının fotosunu gösterdi,kadın göbeğinin üstünde buzda kayıyor. Biz türk hanımları biraz evhamlıyız, hastalığı çağırıyoruz bak başkaları neler neler yapıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?